9 neophodnih lekcija iz stila koje smo naučili od pameti | BA.centerar.org

9 neophodnih lekcija iz stila koje smo naučili od pameti

9 neophodnih lekcija iz stila koje smo naučili od pameti

Kako volimo Mindy Kaling? Neka nam računati načina. Ona je sjajan pisac, urnebesni glumica i ukupno ikona stila. Kako bi proslavili da je prošle trenutku smo zaokružen devet od svojih najboljih izgled i stil savjeti smo naučili od njih.

Ray Tamarra / Getty Images

Ne Blend U

Mindy zna svoj put oko crnu haljinu, ali njen stil stvarno sjaji kada ona nosi glasno grafike i boje koje smo navikli od nje. Postoji vreme i mesto za jednobojne osnove, ali tu je i vrijeme i mjesto za najbolji provod cvjetne pantalone i koordinaciju rov ikad. (To vreme je uvijek.)

Ray Tamarra / Getty Images

Nosite Dress Više hlače

Naravno, ovo je više od tunike, ali poentu. Kada je u pitanju oblačenje, mislim van kaznenog prostora, bez obzira da li to znači da nosi majicu ispod haljina ili klizanja na par mršavih pantalone ispod suknje.

Noel Vasquez / Getty Images

Mix Otisci sa Abandon

Dok je ona možda nije osobno miješati otiske kao stalno kao i njen TV lik radi, u stvarnom životu Mindy je stručnjak na uparivanje naizgled suprotstavljenih motiva i što ih čini izgledaju kao da nikada ne bi trebalo biti razdvojeni. Učiti od nje, doduše, i držite se jedan glasno obrazac (kao što je ova haljina) nosi sa nečim dodir manje-your-face (kao što je to polu-čista vrhu ispod).

Jason LaVeris / Getty Images

Ali isto tako Pokušajte upareni

Očigledno je da smo veoma u Mindy sposobnosti print-gnječenje, ali držeći se samo jedan uzorak drugi fab opciju. Bonus bodova ako odgovarajući set je rod vrha i visokim strukom suknje.

Michael Tullberg / Getty Images

Koristite remenje liberalno

Pa, nije li to zabavno haljinu? Ono što je zaista stavlja ga preko ruba, međutim, da je sjajna pojas. To ne samo da dodaje neočekivanu teksturu na izgled, ali i naglašava najužem dijelu Mindy torzo, stvarajući predivan pješčanog sata siluetu.

Jason LaVeris / Getty Images

Daj Muška Pokušajte

Oh, hej, stil Maven. Mindy je prilagođena hlače, prugaste prilagođavanje bluzu i lame sako pozajmljuju od dječaka, dok preostalih izrazito ženstvene. U osnovi, ako želite da izgleda kao najbolja devojka na zabavi, baci na odijelo i biti na putu.

JB Lacroix / Getty Images

Prihvati Snaga Ruching

Izraz "Ruching" priziva loše uspomene na prom haljina, ali kada haljina je zamotan i saseći ovako u struku, stvara zaista prekrasan kaišem izgledati. I to čak i ne mora biti nokaut kobalta haljinu; to bi mogao biti strukturiran bluzu ili jaknu.

Todd Williamson / Getty Images

Povucite Sve Zajedno sa Blazer

Ide negdje gdje želite da izgleda šik, ali i dalje biti supercomfortable? Baci sako na vrhu inače run-of-the-mlin outfit i gle ipak privlače sile ovom ormanu rezanih a. Ozbiljno, dokle god imate uglađen topper, možete izvući sa farmerkama ili Koža tajice i majicu na crvenom tepihu (ili na večeru).

Stefanie Keenan / Getty Images

Ne bojte pripijenu Siluete

Real talk: Kada nemate mjerenja supermodel nalik, haljine tijelo-grli može biti zastrašujuće. Kao Mindy tako znalački dokazuje, međutim, čvršće-fitting siluete zaista mogu istaknuti vaše obline show-zaustavljanja.

Povezane vijesti


Post Moda

5 najboljih mesta za kupovinu odeće za plažu u ovom trenutku

Post Moda

5 pametnih načina da vaše omiljene cipele izgledaju novo

Post Moda

6 suštinskih jopica za padove koji će nadograditi svoj izgled

Post Moda

Ove naočale sa 18 isječaka su hladnokrvni izbor koji vam je potreban odmah

Post Moda

8 modnih ikona koje su pomogle u definisanju Njujorškog stila

Post Moda

25 najvećih ikona u stilu istorije, rangirana

Post Moda

Najbolja poslovna neobična odeća za žene

Post Moda

15 pantalona koje su stvarno ugodne

Post Moda

7 naočare od 100 EUR savršeno za zimski pick-up

Post Moda

Najbolja prolećna krila za svaki tip tela

Post Moda

5 krila za koje nikada nećete zažaliti kupovinu

Post Moda

7 potrebnih za poznavanje Hamptons butika