Kako da nosite mamacke džinsove i ne osjećate se kao da ste u toj snl skit | BA.centerar.org

Kako da nosite mamacke džinsove i ne osjećate se kao da ste u toj snl skit

Kako da nosite mamacke džinsove i ne osjećate se kao da ste u toj snl skit

Bez obzira da li se to ili ne, mama farmerke su u. Ne govorimo o nabrane, stomak-pseto izaziva parova iz tog zloglasnog SNLskit. No, govorimo o modernim visokim strukom stilova ćete zaista žele da nose u javnosti. Ovdje je dos za i protiv stajlinga mama farmerke kao modni profesionalac.

Lady Addict

Da li Pay Super pažnju na FitMom traperice imaju za cilj da sjedi visoko na struku, što nažalost znači da nije u redu par možete ostaviti sa ozbiljno laskave prepona situaciju. Pogledajte za par koji nije previše čvrsto na prednjoj strani. Želite ravno nogu koja klizi vaše krive upravo tako.

Nemojte zaboraviti da pokazati malo SkinBecause mama farmerke imaju dugu inseam, ti ćeš biti prilično zataškano. Balansirati stvari sa bljesak gležnja ili gola ramena.

Dans Vogue

Nemojte zanemariti BackPaying pažnju na detalje na svom zadnjem je jednako važan kao i pronalaženje pravo uklapa u prednjem. Pocket plasman može raditi čuda za stvaranje propalica gdje je nema, umanjujući ono što želite smanjiti i daje iluziju različitih oblika tijela.

Da Pljuska je HemsIt nije bitno ako nosite stanova, čizme ili neba visokim potpeticama, obavezno roll lisica barem jednom. Ostavljajući ih na drž preko gležnjeva može završiti tražim aljkav. Nije stil ideš za.

Šetnja u zemlji čudesa

Da Zagrli Luxe AccentsDenim će uvijek pružiti casual osjećaj, posebno u gubitnik fit i upaljač pranje. Vrh isključili farmerke sa svilenkastom bluzu i damski štiklama podigne cijelu ansambla. Nema Soccer mama vibracije ovdje!

Salem Indrias

Da li Tuck Sve InEven ako nosite debeli džemper, tucking ga u pojas će vas držati gleda glomazan i daju iluziju manjeg krila. Ako želite da umjesto rock vrhunski usjeva, odaberite onaj koji pogađa pravo na vrhu pojas.

Ne idem BaggyYou pomisliti na prekomjeran verzija će vam pomoći da izgledate manje, ali u stvarnosti previše BEANIE mama farmerke će samo završiti što sve izgleda veće.

Anoushka Probyn

Nemojte se bojati da će dobiti FunMom traperice imaju za cilj da bude udoban i svestran. Nosite ih sa imenima kao što su frilly vrhova i svjetlucave čizme da se osjećaju i zavodljiva i pomodnim.

Povezane vijesti


Post Moda

7 zabavnih trendova nakita da udare svoje letnje odjeće

Post Moda

Kako se obući za leto ako ne volite svoje ruke

Post Moda

6 načina da izgledaju kao milijun dolara (bez rušenja banke)

Post Moda

Najbolji psi iz godine u Njujorku

Post Moda

13 od najkvalitetnijih filmskih odjeka svih vremena

Post Moda

Svaka OMG jaza haljina od ovogodišnjih emmija

Post Moda

8 modernih Dallas instagramera

Post Moda

3 Los Angeles Butik butici za svaki oblik i veličinu

Post Moda

10 slatkih cipela koje možete nositi u kišnim danima

Post Moda

5 novih butika za cipele (i šta da kupite na svakom)

Post Moda

15 najboljih modnih komada

Post Moda

15 trendova kaputa koji mogu preživjeti zimu stvarnog posla