Kako nositi pete u New Yorku bez padanja, uzimanje Blistersa ili plaču | BA.centerar.org

Kako nositi pete u New Yorku bez padanja, uzimanje Blistersa ili plaču

Kako nositi pete u New Yorku bez padanja, uzimanje Blistersa ili plaču

Znaš šta je stvarno iritantan o Sex and the City? Carrie isao tamo-amo oko New York u tim Manolos za cijelu šest sezona, a ona nikada nije prestao na Duane Reade da flastere. Ni jednom. Ćete verovatno nikada biti u stanju da muvao grada u štikle za 15 sata u redu, ali imamo osam tajne kako bi vam bezbolno kroz večeru, piće i šire.

Tixti / Getty Images

START u čarapama

Prije uzimanja nove štikle za šetnju Petom avenijom, nosite ih oko stan sa par debele čarape za nekoliko dana da ih razbiti u. Dodatni jastučići će omogućiti cipele lagano rastegnuti dok istovremeno zadržavajući svoj oblik.

Getty Images

ADD malo leda

Čekajte, nemojte još izlaze na ulice u tim Jimmy Choos. Ako oni i dalje osećaju čvrsto, ispunite dva najlon kesa sa vodom i tako to ih u pete kutije. Držati cipele u zamrzivač preko noći (yep, mi smo ozbiljni). Kako se zamrzava vode, Baggies će se proširiti i magično se protežu svoje cipele.

PeopleImages / Getty Images

TAPE prste

Ovo zvuči potpuno čudno, ali radi. Snimio svoj treći i četvrti prsti zajedno sa medicinskom trakom. Tu je živac nalazi neposredno između ova dva prste, i pružanje neke dodatne stabilnosti pomaže minimizirati stopala naprezanja. Nauka!

Getty Images

GRUBO Up Your đonova

Ne klizi niz metro stepenice za vas. Koristite komad šmirgl papir da postigne đonove cipele. On pruža dodatnu trakciju, i to je jeftinije nego grubo stick na pločice koje prodaju u apoteci.

ShotShare / Getty Images

MAKE svoje noge BLISTER-Proof

Cipele + trenje + skin = plikove. Nanesite tanak sloj jasno dezodoransa do pete (i bilo gdje drugdje cipele je trljanje) kako bi svoje noge iz uzimajući iritiralo vaš novi udaraca.

Goodshoot / Getty Images

COOL pete

Petak je noć i želite da plešu cijelu noć u svoj omiljeni par cipela sa visokim potpeticama. Postoji samo jedan problem: Nakon hoda okolo u midi čizme ceo dan, noge su tako otečene i Puffy, pokušavajući da nabijem sve samo ne cipelicu nad njima je čista mučenje. Uroniti noge u hladnu vodu koliko god možete izdržati - ledene temperature će smanjiti oticanje, tako da možete dizati pete cijelu noć.

ImageSource / Getty Images

STRUT KAO MODEL

Ako ste još uvijek u boli, to možda neće biti cipele - pogotovo ako slouching ili miješanje nogama dok hodate. Glavu gore i vaša ramena, i uzeti kratke korake kao što se povuče ravnomjerno na loptu vašeg stopala i pete. Samo, uh, možda ne hodaju kao thismodel.

Lechatnoir / Getty Images

STASH natikače u torbici

OK, evo pravi tajna da nosi štikle u New Yorku: Ponekad morate dati noge odmor. Kada sedite za svojim stolom na poslu, hvatanje film ili gledanja na Brodveju, zamijeniti pete za stanove i niko neće biti mudriji. Tvoja tajna je sigurna sa nama.

Povezane vijesti


Post Moda

5 DSW kupaca tajne cipela fanatici moraju znati

Post Moda

15 najzanimljivijih Oskara haljina svih vremena

Post Moda

7 stvari u ormaru treba da se opere samo jednom godišnje

Post Moda

7 novih ideja o plodiranju o kojima još niste razmišljali

Post Moda

10 parova šikanih naočara za sunce (za koje nikada nisi pogodio manje od 40) EUR

Post Moda

Brijanje protiv skripa: Pad prodaje

Post Moda

Deset najvećih trendova u angažovanju zvoni trenutno

Post Moda

5 najboljih mesta za kupovinu odeće za plažu u ovom trenutku

Post Moda

6 prolećne cipele koje će vam noge osjetiti ponovo živim

Post Moda

13 iznenađujuće kombinacije boja koje treba nositi u jesen

Post Moda

7 noćnih odjeća sa hladnim vremenom koje su tako lako kopirati

Post Moda

8 T.J. Maxx šoping tajne koje morate znati