Kako se besprekorno ugraditi u plakar | BA.centerar.org

Kako se besprekorno ugraditi u plakar

Kako se besprekorno ugraditi u plakar

Ako nosite samo kape na bejzbol igre, na kiši i na loše dane kosu, mi kažemo da je vrijeme da razmislimo o svestran dodatak. Pogledali smo stručnjacima ormar-organiziranje u Fineryand stil maven Alicia Quarlesto pokazuju nam kako da pokrenete dovođenje kape u našem svakodnevnom odjeću. I zašto? Jer Quarles Neverovatno closetis (ahem) prepun njima. Ovdje su top savjeti smo naučili iz ekskluzivni ormar turneju (i možda malo svjetla Insta proganja).

@ Alicialquarles / Instagram

Početi s jednostavan stil

A floppy širokog oboda šešira je univerzalno laskavo i super lako se baciti na s lepršav haljinu tokom toplih mjeseci. Pokušajte kape čeka da onaj koji draperije lijepo oko tvoje lice, i ne bojte se rotirati cijelu stvar kako bi se nokat. (Niko neće znati oznaku sada sjedi na strani glave umjesto pravo u leđa.)

@ Alicialquarles / Instagram

Pokušajte svim oblicima i veličinama

Vaš BFF izgleda kao prirodni u fedore dok ste na kraju izgleda kao Jason Mraz wannabe. Neki stilovi su samo bolje na određenim oblicima lica. Umesto da se na kapama svi zajedno, testirati svake sorte možete naći: beretke, Newsboy kape, kašika šeširi, turbani, bacača. Verujte nam: Postoji stil tamo za svakoga.

@ Alicialquarles / Instagram

Kretati Up Your Go-To Winter Hat

Da, vi volite svoje pom-pom kapicu i čini nevjerojatan sa svojim omiljenim vune kaput. Ali, znate šta? Tako će sa širokim obodom vune topper. Toplom tkaninom smatra da ugodan osjećaj, stil lako nadograđuje farmerkama-i-čizme izgledaju i (bonus!) Oblik će dati svoje lice dodatnu zaštitu od snježnih padavina.

@ Alicialquarles / Instagram

Ne Fight the Hat Natural Vibe

A bejzbol kapa će uvijek izgledati bolje sa sportskim athleisure outfit. Prihvati stil vašeg pokrivala za glavu, a vi ćete biti zajamčena pogledati 100 posto u odnosu na tačku.

@ Alicialquarles / Instagram

Let Go i da se malo zabavimo

Svaki novi trend može osjetiti zastrašivanja prvi put kada ga probati. Da li je ovo šešir previše? Nosim to pravo? Je taj tip bulji u mene u metrou jer izgledam smiješno? Idi s toka i nositi tu kapu s povjerenjem-a ne zato što znam da prikriva svoj trodnevni stara eksplozija, ali zato sada imate novootkriveni krojački vještina.

Ako želite da vidite više Quarles stil potpis i kupovati njen izgled, odete do Fineryfor ekskluzivan pristup svim svojim must-have komada.

Povezane vijesti


Post Moda

Bridesmaid jumpsuits su najveća stvar koja se dogodila venčanjima

Post Moda

10 zlatnih haljina koje su nam dale srce

Post Moda

8 elegantnih komada za svaki tip tela

Post Moda

Pripremite se za drolju: Ovo su 14 najlepših izgleda iz pariške modne sedmice

Post Moda

Poslednji poziv! To su najbolje ponude iz prodaje Nordstrom-a za prodaju

Post Moda

Modne komade svake petite žene treba da imaju rotaciju

Post Moda

7 čipova za cipele koje će vam oštediti ove jeseni

Post Moda

7 modnih Collabova vredi pogledati

Post Moda

7 komada odeće sa više zadataka da bi vam doneli sledeći odmor

Post Moda

Najbolji jopići za padove za svaki tip tela

Post Moda

17 najboljih crvenih tepiha od 2018

Post Moda

6 neophodno je preći svoju garderobu od zime do proleća