Možete napraviti greške u kućištu | BA.centerar.org

Možete napraviti greške u kućištu

Možete napraviti greške u kućištu

U svjetlu radnje, novi Romper izgledala najslađi. Ali sada, pokušavajući ga IRL, paničiš jer kako na Zemlji si kupila nešto što je to loše? Istina: Sve se svodi u svlačionicu. Evo, sedam grešaka možda se čini da može ozbiljno uticati na fit vaše odjeće.

1. Otišli ste u ne dovodeći više sizes.Even ako si kristalno jasno na veličinu haljinu, nikad ne boli da nose veličine do (ili dolje), u svlačionici, tako da možete usporediti i kontrast fit. Nikad se ne zna: Ponekad mala razlika (recimo, ekstra inch na rub) može osjećati prilično velike.

2. Nosiš pogrešnu bra.We svi vole biti udobno, ali ako pokušavate na majice u sportski grudnjak, zapamtite da će to uticati (ahem, poravnati) fit odjeće. A bolji plan: Saznajte da li radnju prodaje bliskih i zgrabite grudnjak u veličini. Ako se to ne desi, skini grudnjak u potpunosti isključuje da biste dobili bolji uvid u fit.

3. Zaboravio si da sedi down.No, mala stolica (ili klupa) nije samo za torbicu. Ako se kretati stolicu, izvucite ga tako da je ispred ogledala, a onda sjesti sa novom ruhu na. Na taj način, možete vidjeti točno kako su ti šorc izgledati u različitim situacijama.

4. Niste pitali za shoes.You ne moraju biti na tržištu za novi par, ali vidim kako to suknjici izgleda u štiklama zaista može vam pomoći vizualizirati kostim kao što ćete vjerojatno nositi.

5. Niste koristili multi-panel mirror.As čudno jer se može osjetiti šepure svoje stvari pred ugradnje strancima boravak, multi-ploča ogledalo je krajnji način da testirate kako vaša uskoro biti novi outfit izgleda iz apsolutno svakog ugla.

6. Zaboravila si da traže različite lighting.Fitting sobe su dizajnirane kako bi vam izgledati apsolutno najbolje. Ako je outfit pokušavate na skoro gotova stvar, pogledaj na otvorenom (kao ispred svlačionice), gdje je vjerojatno da ćete pronaći drugu nijansu svjetlosti.

7. Nisi uzeti ogledalo selfie.Last, ali ne i najmanje važno: Kamera ne leži (kao ogledalo može). Snimite brzu pic, a ako i dalje ima način na koji gledate, glava u registar. Ste pronašli pobjednika.

Povezane vijesti


Post Moda

6 stvari koje možete iskusiti samo u selu Topanga

Post Moda

6 tajni žena koje su uvek u trendu

Post Moda

15 najslavnija majčinska odeća koju možete odmah kupiti

Post Moda

5 trikova za mršav izgled

Post Moda

Svaka Oskar haljina iz 2018, rangirana

Post Moda

Nosite odeću tokom čitavog dana i izgledajte dobro

Post Moda

7 naočare od 100 EUR savršeno za zimski pick-up

Post Moda

8 odraslih načina da nosite te super-trendovske pete na mačkama

Post Moda

7 stvari koje treba nositi sa moto jaknom (i 5 stvari koje treba izbjeći)

Post Moda

9 modnih izbora koji govore svetu ja sam iz Čikaga

Post Moda

10 parova šikanih naočara za sunce (za koje nikada nisi pogodio manje od 40) EUR

Post Moda

13 poklona tako lepe, nećete ih čak morati obmotati