Najbolji jopići za padove za svaki tip tela | BA.centerar.org

Najbolji jopići za padove za svaki tip tela

Najbolji jopići za padove za svaki tip tela

Kada se oblači ujutro, odjeća je gotovo uvijek misao. Ali, istini za volju, ono što nosiš na vrha ponude, da svježe pad ensembleis jednako važan kao mali luk kravata bluzu ispod.

To je s ovim na umu da smo istakli osam tipova tijela i najbolji prelazni jakne za svaki. Bilo da ste visoki ili mala, su blagoslovljeni sa pješčani sat oblik ili su jabuke, našli smo topper koji nikada ne će učiniti da izgledate staromodno - pravo na ovaj način.

Ako si Petite: Probajte ovratnika Moto jakna

Kratkim, slušajte: Cropped i moderniji je put kojim treba ići. Drugim riječima, izbjeći sve što je dvostrukim kopčanjem ili ima suvišnih detalja. Jednostavan moto jaknu ili bilo koji drugi kratki stil (bombarder, jaknu, itd) naglašava struka i crta gore oka. Kada je kupovina, odlučite se za diskretne patentni zatvarači i minimalne džepove.

Upravo suprotno od petites, visok cure don? T je potrebno naglasiti njihovu visinu sa čim cropped (to će učiniti samo izgledate viši). Umjesto toga, pokušajte vojni stil koji pogađa ispod kukova. Vaš okvir omogućava nekoliko džepova i prostran rukavima.

Ona dolazi kao ne čudi da smanjuje sa definisanim, prilagođene ramena izgledaju najbolje na svojim vitkim okvir. Kada je kupovina, odabrati rukava sa šavovima na rubu ramena (ili samo malo šire) da se ništa ne duž linije od dolame rukava.

Nestrukturirane, komotne jakne pomoći de-naglasiti svoj široki izrade. A rta kaput koji draperije lijepo ili kimono sa dubokim izrez i pala su rukave svoje najbolje oklade. Ovi stilovi dobro rade da bi privukli oči dole i višnje ruke.

Suprotno onome što mnogi pretpostavljaju, elegantan sako koji pogađa u kukovima (ili ispod) zapravo laska silueta više od toga kockasti stil mislite da pokriva sve gore. Zašto? To ne dodaje nikakve dodatne težine na vrhu, a umjesto toga stvara iluziju uskog siluetu.

Previjawa oblik jabuke da budem jedan od dva načina: Možete pokušati definirati struka ili možete obrano odmah pored njega. A prebacio jaknu laska ovaj tip tijela, jer? E malo duže (udari na vrhu kukove) i raskopčana, koji stvara mršavljenje vertikalnu liniju.

Vi? Sam to čuo milion puta, ali ključ za oblačenje pješčani sat lik je naglasiti svoj uskog struka. Dakle, trenchis savršeno rješenje. Nađi jedan s otvorenim vrata (skreće se oka) i oblik-line (to Slims te kukove).

Balansiranje donjoj polovini je na MO. Dakle, dame, riješi taj stari dvostrukim kopčanjem graška kaput. Iskreno, čini vam izgledati veće, što nije baš pomaganje uzrok. Umjesto toga, nab jedan grudi monokromatski kaput. To će pružiti čist siluetu i učiniti da izgledate vitko od vrha do dna.

Violeta ($ 230), Zviždaljke ($ 560), Zaštitni znak ($ ​​798)

Povezane vijesti


Post Moda

11 rupa vrhova ramena da isprobaju asap

Post Moda

Ne-naučno istraživanje: Da li je bolje kupovati na internetu ili u prodavnici?

Post Moda

12 kišnih dnevnih potreba koje će vas odmah razveseliti

Post Moda

6 jednostavni saveti za zauzetim majkama

Post Moda

10 prekrasnih vjenčanica ispod 1,000 EUR

Post Moda

7 starih tajnih mamaca za kupovinu koje želite da znate

Post Moda

5 tajni žena sa savršeno organizovanim plakarima

Post Moda

8 načina prikrivanja u leto bez smrti od toplote

Post Moda

10 obuće svaka odrasla žena bi trebalo da poseduje

Post Moda

Najbolji stil štapa za svaki tip tela

Post Moda

Najbolji sajtovi za sve kupovine u plusu

Post Moda

Evo kako bolje hodati po petama