Samo 5 brasa koje vam trebaju u svom životu | BA.centerar.org

Samo 5 brasa koje vam trebaju u svom životu

Samo 5 brasa koje vam trebaju u svom životu

Ne možete pomoći, ali ulizivati ​​sekciji bliskih vaše lokalne robne kuće ili se slabo u koljenima svaki put kada hoda prošlosti svoj omiljeni donjem rublju butik. Ali, ozbiljno, da li stvarno treba 14 hot-pink push-up grudnjaka? Vjerovatno ne. Evo, samo pet grudnjake svaka žena treba u svom donjeg arsenal.

Gary Pepper

A bez naramenica BRA koji se uklapa kao rukavica

Ne izmiruju za istezanje elastičan da polako čini svoj put do pupka do kraja noći. Pobrinite se da vaša bez naramenica je dovoljno udoban za nošenje duge sate, ali ne zahtijeva nikakve planinarenje gore ili podešavanje. Naša omiljeni trik Kupiti jedan s veličinom bend manji i veličine kup veći nego što bi inače nosila. (Tada završiti jedan od onih rezervnih trake oko rebra, kao što je tako.)

Neki to T-shirt grudnjak zvati, ali bi trebao biti u stanju nositi ovaj tip sa 90 posto svoju garderobu. Ići na gol nijansa sa nula ukrasima kako biste ga zadržali svestran i razmotriti pokušavajući ga sa raznim vaše postojeće odjeće biti sigurni da? Ponovno dobiti najbolje za svoj novac.

Get the look: DKNY ($ 23); Calvin Klein ($ 38); Chantelle ($ 72)

Song of Style

A ČIPKA BRA TO JE SEXY dovoljno da se vidi (ako je potrebno)

Bilo da je čipka bralette ili vezene balconette, potreban vam je komad donjeg rublja koje vrišti za pažnjom. To bi moglo biti u obliku labavo zakopča bluzu ili scenario za samo iza zatvorenih vrata. U svakom slučaju, vi ćete biti drago imate ženskog komad pri ruci.

Ne morate biti J.Lo trebati jedan od ovih beba. Ikada pokušali nositi wrap haljina sa balconette? (Da.) Jednostavno tražiti grudnjake gdje čaše su postavljeni dijagonalno i prednje žice je tanak i minimalan. Na taj način je svedeno na nulu prostora za greške.

? To je jednostavan za objesiti na ovim godinama - decenijama čak - budući da je njihov čitav cilj u životu je da se odvratno. Ali dođe vrijeme kada je potrebno odrediti prioritete svoj TA-TAS i dati im podršku koju zaslužuju. Sada, sportski grudnjaci dolaze u niz high-tech tkanine koje wick vlagu, disati i osvojili? T neka vaše djevojke odbijaju centimetra.

Get the look: Nike ($ 23); Lululemon ($ 58); Sweaty Betty ($ 70)

Povezane vijesti


Post Moda

5 krila za koje nikada nećete zažaliti kupovinu

Post Moda

5 trendova u trendu koje ćemo nositi u 2018

Post Moda

Top 5 dodatna oprema

Post Moda

30 ljetnih suština koje su upravo ono što je doktor naredio

Post Moda

6 bezvremenskih komada nakita koji nikada neće izaći iz stila

Post Moda

8 najsmislenijih udobnih kretanja u padu 2018

Post Moda

9 jumpsuita vrednih noći

Post Moda

15 savršenih zaliha za manje od 10 EUR

Post Moda

Šta kupiti tvog oca koji kaže da mu ne treba ništa

Post Moda

Moderan način da se obuči girly

Post Moda

Elegantni pokloni za manje od 100 EUR

Post Moda

8 neočekivanih noći za novu godinu koja nisu sjajan