Uobičajene greške za donje rublje koje smo svi napravili | BA.centerar.org

Uobičajene greške za donje rublje koje smo svi napravili

Uobičajene greške za donje rublje koje smo svi napravili

Sve što smo stavili na naše gaćice jednoj nozi odjednom, zar ne? Pa, smo seli sa donje rublje dizajner i vlasnik White Rabbit Mariana Hernandez i saznao da možemo raditi neke stvari nije u redu sa našim donje rublje. Evo, osam donje rublje grijehe možda niste ni znali da si počinio.

1. Nošenje veličine premala: Prema Hernandez, većina žena imaju tendenciju da kupi veličina manja nego što bi trebalo dole. Nemojte se bojati da se veličine do spriječiti tkaninu od kopanja u, chaffing i stvaranje neprijatnih siluetu ispod odjeće.

2. Nošenje pogrešne donje rublje sa svojim outfit: Nošenje uske haljine? Ti bi ići na tangu ispod, zar ne? Pa, to možda neće uvijek biti najbolji izbor. Uzmite u obzir tekstura, tkanina i boja pri odabiru koji stil će raditi najbolje. Ponekad u potpunosti pokrivaju kratko je zapravo više slenderizing opciju.

3. Kupnja donji veš sa teškim šavovima: Pogledajte za šavove koji leže potpuno ravno i ne vire, što smanjuje šanse za ostavljajući utisak protiv vaše kože i viri iz vaše odjeće.

4. Nošenje mreže donje rublje u ljeto: Mesh može izgledati super-diše (! To je sastavljena od sitnih rupa, prokletstvo), ali to je ipak stvorio od sintetičkih materijala poput poliestera koji mogu zamku topline, znoja i vlage. Umjesto toga, nositi prirodnih vlakana poput pamuka, bambusa koji wick vlagu.

5. Nošenje bijele donje rublje s bijelim odjeće: Bijeli će stvoriti kontrast protiv vaše kože, što stvara razliku ispod tvoje odijelo. Trebalo bi težiti donje rublje koje blisko odražava vaš stvarni ton kože - od tupe do tamnije smeđe.

6. Nošenje svjetlosti donji veš sa tamne boje odjeće: Nosi nude grudnjak sa crnu haljinu zvuči kao da ima smisla, ali svijetlim bojama i dalje može pokazati kroz tamnije tkanine - posebno oko blica. Idi za tamne boje ispod tamnija odjeća, i svijetlim bojama pod upaljač odjeću.

7. Stavljanje svoje donje rublje u stroj za pranje rublja: Topla voda, ciklus centrifuge i deterdženta može uzeti danak na elastičnost i tkanine vašeg donjeg rublja. Umjesto toga, trebalo bi da pranje ruku sa osjetljivim sapunom, ili koristite mreže donje rublje torbu na hladno ciklus u svoj uređaj. Takođe, preporučujemo suši se na zraku sve to.

8. Nije dovoljno provesti na skivvies: oskudevanja na donjem rublju je prečica koja bi mogla koštati na duge staze, jer je jeftinije donje rublje obično jednaka loše tkanine koja neće dugo trajati. Umjesto toga, odlučite se za kvalitet, udobnost i izdržljivost, čak i ako to znači da granatiraju iz prilično peni ispred.

Povezane vijesti


Post Moda

Jedini 9 modnih komada koje vam je potrebno ove jeseni

Post Moda

5 trendova pantalona koje se iznenada vidimo svuda

Post Moda

21 najkvalitetnijih (i Kookiest) olimpijskih komada ikada

Post Moda

11 parova pantalona koje osećaju Breezy, ali ne izgledaju grubo

Post Moda

Trenutno 12 najvećih trendova u teksasu

Post Moda

Najbolji mantili za prodaju odmah u nordstromu

Post Moda

Jedine 5 torbica koje vam trebaju u svom životu

Post Moda

5 savršenih predmeta za prelazak vaše ljetne garderobe u pasti

Post Moda

Kako se oblačiti za hladno vreme i još uvek izgledaju elegantno

Post Moda

21 zabavite nove nadogradnje letnjeg espadrila

Post Moda

Brijanje protiv skripa: Pad prodaje

Post Moda

6 jednostavni saveti za zauzetim majkama