10 starbucks hacksa koje će vam promeniti život (ili bar ujutru) | BA.centerar.org

10 starbucks hacksa koje će vam promeniti život (ili bar ujutru)

10 starbucks hacksa koje će vam promeniti život (ili bar ujutru)

Volite svoj bez pjene, ekstra-shot, soja-mlijeko latte, ali ne volim udubljenje vaše dnevne kave navika ostavlja u novčaniku. Niti ste ljubitelj hodanja do svoj omiljeni Starbucks samo da bi pozdravio div linije. Unesite genije ove savjete i trikove koji će učiniti vaš jutro kofein popraviti malo slađi. (Jer očigledno dobiti kroz dan bez vašeg kup joe je notan opcija.)

1. Nikad ne plaćaju waterNo potrebno do trpeze preko $ 2 za bocu H2O. Led i vodu iz slavine u Starbucks se filtriraju (i besplatno). Cha-ching.

2. Stranka kao da je to tvoj birthdayBecome Starbucks nagrade memberat bez ikakvih troškova, a vi ćete dobiti besplatno piće na svoj rođendan (plus druge povlastice kao što su posebne ponude i plaćanja putem telefona).

3. Koristite za višekratnu upotrebu kup da spasi 10 centi po purchaseHey, to možda ne zvuči mnogo, ali svaki novčić računa. I radite svoj dio za okoliš? Priceless.

4. Postoji tajna sizesYou neće vidjeti ga reklamiraju, ali za one ujutro kad želiš mini kofeina trzaj, osam unci kratko je savršen izbor. Ili ako to Venti nije dovoljno velika, pokušajte 31-unca trenta za hladne napitke. (Isto tako, možda pokušati skreše kofeina za nekoliko dana?)

5. Napravite vlastiti chai čaj latte za gotovo pola priceCreamy chai late? Divno. $ 5 trošak za grande? Ne toliko. Naručite chai čaj umjesto i dodati svoje mlijeko, a vi ćete uštedjeti nevjerojatnih $ 2 po piće. Genije.

6. Nalog francuski pressIf ti grabi kafu sa prijateljem ili planiranje ostajem neko vrijeme, uzeti u obzir umjesto naručivanju francuski mediji višestrukih kafe. To će obično rade jeftinija.

7. Uzmite pseto A 'Puppuccino'It je mala šoljica šlaga za svog psa, poznat je najslađi stvar ikad.

8. Naručite online da preskoči lineYou're kasni na posao, ali nikako ne može dobiti kroz te jutarnje sastanke bez grande CAPP. Osim kada dođete do Starbs, tu je ogroman red. Nema problema: izvadite vaš telefon, naručite piće na aplikaciju, podigni ga na šalteru i to je to. Jutro sačuvana. (Psst. Evo kako da prestane da bude kasno cijelo vrijeme.)

9. Get dopuna na redovnim kafu za 50 centsAnd ako koristite svoj registrovani Starbucks kartica, to je besplatno. Mi ćemo uzeti drugi cuppa Joe, molim te.

10. Skidaj peciva heatedBecause sve bolji ukus kada je toplo i hrskav. Napomena: Ovo se ne odnosi na prijetnje sa šlag na njih (niko ne želi da se spali usta na limun pound cake).

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Hrana

Prolazni prozori su novi kamioni za prevoz hrane

Post Hrana

Ljetni trend u New Yorku je pok i ovdje je gdje jesti

Post Hrana

Evo šta može da se desi ako prestaneš da jedeš meso

Post Hrana

Bibs up: Ovo su 18 najboljih jela jastoga u u.s

Post Hrana

Tamo gde svi u Los Angelesu trenutno jedu: decembar 2018

Post Hrana

Najbolji novi restorani Njujorka: oktobar 2018

Post Hrana

21 stvari koje svaki kuvari treba da znaju kako da rade

Post Hrana

35 potpuno novih načina za kuvanje ribe

Post Hrana

8 Los Angeles Food trendovi koje ćete želeti ove godine

Post Hrana

17 veganskih jela zahvalnosti koja će se upustiti u tursku

Post Hrana

6 grešaka u sporu sa kuhinjama koje možete napraviti

Post Hrana

6 najboljih novih restorana u Čikagu upravo sada