10 stvari koje će otkriti ovog meseca | BA.centerar.org

10 stvari koje će otkriti ovog meseca

10 stvari koje će otkriti ovog meseca

Ima dosta da se radujem ovog mjeseca (osim svoju novu promociju u ured uglu). Zavirite u deset stvari dopunjavanja našoj listi.

1. "Mad Men" The Final Season

Split u par sedam epizoda dijelova, u drugoj polovini ove epske serije finalestarted opet 5. Aprila (22:00 EST). Mi ćemo vas ostaviti sa ovim: Nakon prvog čitanja scenarija, svaki originalni član cast je navodno šokiran. Čak i Don.

2. Alabama Shakes 'novi album

U ne tako slučajno cameo, Alabama Shakes pjesmu "I Found You" se događa da se igraju u poslednjoj epizodi Mad Men. Benda drugi album "Sound & Color" također se događa da se 21. Aprila pušten dobar plasman ili dobar plasman?

3. Sponzorirani: Sargento Tastings

Zašto se drže iste osnovne sir odbor kada možete uključiti opcije kao što Bruschetta Jack i Creamy Havarti? Ovaj mjesec, granaju i otkriti nešto novo s Sargento Tastings. Ovi klinovi umanjeni dolaze u mnoštvo jedinstvenih okusa kako bi se osiguralo da vaše nepce nikada nije dosadno. Jeste li ikada čuli za Novozelanđanin ranije? Nismo mislili tako.

4. Jastuk kompakti

Šta se jastuk kompaktan, pitate se? Mislim da je to alfabet krema (aka BB ili CC kreme), bez nereda. Smješten u ogledalima kompaktan, ovaj korejski odobrio tekuća podloga se sada primjenjuje sa zasićenom spužvom koja oslobađa u kontroliranim količinama (više na licu i manje što znači da na bluzu). Lancmeis lansirajući inauguralni proizvod April 29.

5. Matcha zeleni čaj

Sljedeći put kada sredinom popodneva kriza udari, možda predlažemo pijuckam Matcha (umjesto anothercup kafe)? Napravljen od fini prah zelenog čaja, Matcha je Stateside sve popularniji za to je nutrijenata i antioksidansa (jedna šolja Matcha iznosi deset šalica zelenog čaja). Mi smo parcijalne na Matcha latte, u slučaju da se pitate.

6. Paula Hawkins "The Girl on the Train"

Izdavači su nam obećavaju narednih Gone Girlpretty mnogo od trenutka Gillian Flynn udario otisak na taj rukopis. Ali, što se tiče okretanja stranica, glava-predenje, potpuno zanosan psihološki trileri ide, ništa se nije bila u stanju da drži svijeću za to. Do sada. Dobiti svoje ruke na kopiju The Girl on the Train, stat.

7. Lip Sync Battle

Jimmy Fallon već napravio to veliki virusni senzacija. Sada Spike uzima usana sync bore na sljedeću razinu sa svojim vrlo vlastiti show, čiji je domaćin LL Cool J. Prvo, Jimmy Fallon (!) U odnosu na Dwayne "The Rock" Johnson. Anna Kendrick, John Krasinski i Stephen Merchant su na palubi. Ako ne planirate na snimanje, ne želimo da znate.

8. Ikea "Home Smart" Kolekcija

Uvođenje, namještaj koji puni vaš telefon. Mi znamo. Sa IKEA najnoviju tehnologiju nazvanu Qi bežični, sve što treba da uradite je da postavite slušalicu na podlogu i automatski puni. Prikupljanje stolovi, stolovi i lampe će biti dostupan kasnije ovog mjeseca. Ali kupac čuvajte: Trenutno radi samo sa Windows i Android. Korisnici iPhonea, prilagodljiv slučajevi će biti uskoro.

9. Google letovima

Priprema rezervirati Spring Break bijeg? Sići Kayak. Umjesto toga, ne gledati dalje od Google za pretragu. Prerađeni karakteristika nazvali Google Flightsmakes lako (mislimo stvarno lako) za pretraživanje, pogledajte i otkrijte najbolje letovi za bilo putovanje. Možete čak vidjeti kada su ljudi najvjerojatnije da putuju u određenu lokaciju (u slučaju da bih se izbjegle visoke škole gužve).

10. Marka Skupštine

Povezane vijesti


Post Hrana

5 Čikago srećne časove u kojima stvarno želite da budete

Post Hrana

19 načina korištenja ostatka hleba

Post Hrana

6 vina koja su stvarno dobra

Post Hrana

Rang 12 najboljih steakhouses u Čikagu

Post Hrana

25 brza recepcija za večeru možete učiniti za 15 minuta (ili manje)

Post Hrana

16 tretira sve ljubitelje deserta da jedu jednom u svom životu

Post Hrana

11 jednostavnih načina za uštedu novca u čitavoj hrani

Post Hrana

9 pod-radarskih brunch spotova bez smešnih čekanja

Post Hrana

21 neverovatne desertne jedne posude koje prave vetru

Post Hrana

22 mini pita koje su skoro slatke da jedu

Post Hrana

5 novih proizvoda šminke za vaše petminutno lice

Post Hrana

Unicorn hrana je najljepša epidemija hrane u Los Anđelesu (i tu je gdje da probate duge)