15 petlje restorana za ručak sledeće ruke | BA.centerar.org

15 petlje restorana za ručak sledeće ruke

15 petlje restorana za ručak sledeće ruke

Kada imate klijent zna, ručak bi trebalo definitivno ne dolaze u papir brod. Gle, moć ručak. Ako si sama pomisao čini nelagodno, čitajte dalje. Ovih 15 Loop restorana napraviti pravi utisak. Sa rezervom na zaključavanje, možete se fokusirati na druge stvari, kao što je vaš poslovni plan... Ili tjesteninu ces jesti.

@ Tesori.Chicago / Instagram

Tesori

Da li neko notlike italijansku hranu? Woo potencijalni klijenti sa toplim pločama Housemade lazanje bolognese i bundeve rižoto. Ako to ne čine da se osjećaju ugodno potpisivanje na isprekidana linija, duboke kožne banquettes hoće.

65 E. Adams St.; 312-786-9911 ili tesorichicago.com

Na Berghoff / Facebook

The Berghoff

Daj posjeti rukovodioci okus Old Chicago sa rezervom na ovaj legendarni ustanovi. Od 1898. Godine, to je služio Steins njemačkog piva i govedinu sendviče. Za nešto manje ručak nap izaziva, pokušajte pećnici pečeni repe salata sa Brie i orasima.

17 W. Adams St.; 312-427-3170 ili theberghoff.com

Mercat Chicago

Mercat a la planxa

Dijeljenje tapas je odličan način da se zadrži razgovor teče. Na kraju krajeva, morate govoriti o onome što ti je naredio ako dijeljenje. Do trenutka kada je češnjak škampi stigne, vi ćete biti stari drugari.

638 S. Michigan Ave.; 312-765-0524 ili mercatchicago.com

@ BlackbirdChicago / Instagram

Crni kos

$ 25 prix fixe ručak uključuje tri predmeta iz James Beard priznate izvršni kuhar Paul Kahan. Ovo iskustvo je definitivno nije u prosjeku pauze za ručak roster (osim ako je, a onda želimo biti ti).

619 W. Randolph St.; 312-715-0708 ili blackbirdrestaurant.com

The Kitchen Bistro / Facebook

Kuhinja

Suosnivač po Kimbal mošus (brat Elon), ovo mjesto ima jedinstvenu neprofitne ruka koja donosi učenje vrtovi školama širom zemlje. Tako da možete chow dolje na rebra oku od lokalnih Slagel OPG i osjećaju prilično dobro o tome.

316 N. Clark St.; 312-836-1300 ili thekitchen.com

The Purple Pig / Facebook

The Purple Pig

Ako ste u start-up ili ad svijet, prekine sa uobičajenim belim stolnjakom mjestima i pokušati nešto malo više avanturistički. Purple Pig je specijalizirana u malim pločama od svinjskog uvjeravanja. Očekujte puno suhomesnatih proizvoda, kao i neki nos-to-rep ponude-svinjetina obraz, anyone?

500 N. Michigan Ave.; 312-464-1744 ili thepurplepigchicago.com

@ Cindysrooftop / Instagram

Cindy na krovu

Osvajanja rezervaciju u ovom über-hip mjesto na vrhu u Chicagu Atletski Hotel će impresionirati prilično nikoga. Ali nemojte se iznenaditi ako koga si sa samo mahove oko stavove Millennium Park i jezero Michigan šire. Samo smile, klimanje glavom i uzeti još jedan zalogaj svoj pan-pečeni bjelica.

12 S. Michigan Ave.; 312-792-3502 ili cindysrooftop.com

The Gage / Facebook

The Gage

Je Gage je bio Michigan Avenue oslonac za skoro deset godina. Nije ni čudo: Mogli bismo se vratiti svaki dan za žaru vješalica odrezak s prženim farmu koka.

24 S. Michigan Ave.; 312-372-4243 ili thegagechicago.com

@ PearlTavern / Instagram

Pearl Tavern

Je jastoga je malo neuredan za poslovni ručak, pa uživajte u ukusima Atlantika sa svježim uzorkovanje kamenica. (I dobiti jastoga za go-pogotovo ako je na kartici kompanije.)

180 N. Gornja Wacker Dr.; 312-629-1030 ili pearltavern.com

@ ChicagoCutSteakhouse / Instagram

Chicago Cut roštilj

USDA premijer odreske, bijele stolnjake i pogled na Wacker Drive nebodera. Ovo mjesto ima sve ono što je potrebno je suštinski moći ručak. Vinsku je dugotrajan, tako da ako nisi oenophile, pozovite svjetlo za preporuku.

300 N. LaSalle St.; 312-329-1800 ili chicagocutsteakhouse.com

@ TheRoanoke / Instagram

Roanoke Restoran

Roanoke otvoren samo u posljednjih nekoliko mjeseci, ali to je već postala destinacija za klijenta ručkove i umrežavanje sretan sati. To je zbog svoje odličnoj lokaciji u samom srcu financijske četvrti, kao i svoj meni upscale udobnost hrane i dovoljno sobe za privatne događaje.

135 W. Madison St.; 312-940-3760 ili theroanokerestaurant.com

Terzo Piano / Facebook

Terzo Piano

Chef Toni Mantuano, Spiaggia slavu, radi u kuhinji u ovom leglo restorana. Se nalazi na vrhu Art Instituta Modern krilu, to daje potpuno pogled na Michigan Avenue i Millennium Park. Predlažemo pozivajući bolestan nakon obroka i provode popodne buljeći u Seurat je nedeljno popodne na otoku La Grande Jatte, Ferris Bueller stilu.

159 E. Monroe St.; 312-443-8650 ili terzopianochicago.com

Atwood / Facebook

Atwood

Na prizemlju Alise Čikagu, Atwood zadovoljava na vlast lunchers i pozorišta podjednako. U restoranu je nedavno dobio zatezanje lica, tako da ne brinite ako ste pokušali mjesto ranije. Sa menijem lokalnih i održivog New American, to je definitivno vrijedi drugu posjetu.

1 W. Washington St.; 312-368-1900 ili atwoodrestaurant.com

Tom Keli / flickr

Lou Mitchell

Iako to je najmanje posh restoran na našoj listi, Lou Mitchell je sigurno najteže udarce. Od svog otvaranja 1923. Godine, što je postala poznata Ručak Čikagu političare koji se stvari dogoditi preko palačinki i omleta.

565 W. Jackson Blvd.; 312-939-3111 ili loumitchellsrestaurant.com

Povezane vijesti


Post Hrana

23 slatki recepti krompira koji su vam potrebni u životu

Post Hrana

12 kuvara otkriva jedan sastojak koji uvek treba da imate u vašoj kuhinji

Post Hrana

15 desertnih bez mleka da napravi ovu prazničnu sezonu

Post Hrana

12 sommelier-odobrenih vina ispod 25 EUR za sve vaše okupljanje

Post Hrana

15 božićnih recepata hleba koji su lagani, lepi i svečani

Post Hrana

Najmoderniji komadi pizze u Njujorku su rangirani

Post Hrana

7 deserta koji vam mogu pomoći da izgubite težinu

Post Hrana

5 trendova hrane koja vam stvarno daju energiju

Post Hrana

11 najboljih Ina garten recepti svih vremena

Post Hrana

8 BYOB restorana u New Yorku morate pokušati

Post Hrana

Najbolja pržena piletina u Čikagu, rangirana

Post Hrana

Ovo su najveći trendovi za odmor u 2018. godini