21 stvari koje apsolutno morate da jedete kad ste u novom orleanu | BA.centerar.org

21 stvari koje apsolutno morate da jedete kad ste u novom orleanu

21 stvari koje apsolutno morate da jedete kad ste u novom orleanu

Tu je stvarno nigdje na svijetu kao što su New Orleans, gdje su bolji od profesionalaca uličnih svirača i svaki koktel dolazi sa to-go kup. Ali, ono što je zaista pravi New Orleans posebna je hrana - od staromodne kreolski omiljene kao gumbo i jambalaya na neke od najboljih etničkih jede u zemlji. To nije bilo lako suziti naših favorita - mogli bismo prilično postaviti radnju i jesti za ostatak godine - ali smo uzeli jedan za tim.

1. Beignets i kafić au lait od Café du Monde

Ovo je vaša prva stanica u New Orleansu. Beignets se ne može pregovarati.

2. Fried Chicken na Willie Mae Scotch House

Često se zove najbolji u Americi piletinu, i to s dobrim razlogom. Ove lokalne omiljeni obiteljski je od 1957. Godine služi se savršeno hrskavo, zlatne ptice.

3. Prepelica Salata na Bayona

Ovaj dragulj restoran, ušuškan u 200-godišnji kreolski vikendice, je ukus staromodnog French Quarter elegancije. Uz jedan zalogaj ovog izuzetno dimljene prepelica, to je skoro kao da ne postoje anyfrat dječaka lupa Hurricanes van kroz prozor.

4. Curried karfiola Hummus i Pita na Shaya

Najteže rezervacija da se u NOLA ovih dana je za....Israeli hranu. Ne dovode u pitanje je; samo idi. Čak i ako to znači 21:00 večeru u utorak.

5. Chargrilled Oysters na Drago-a

Svježe kamenice, natopljena bijeli luk maslac i parmezan, s roštilja na drveni ugljen vatre. Oprosti nama kao što smo obrišite balavljenja.

6. Shrimp Po'Boy na Domilise-a

Ćete čekati u redu za 45 minuta, ali to je samo zato što su premlaćivanje i prženja svaki komad svježe ulovljene morske plodove po narudžbi. Get it "obučena", sa kečapom, majonezom i kiseli krastavci, kao i mještani rade.

7. Pečeni karfiol na Domenica

Kome treba meso? Ova impresivna aplikacija je punu glavu karfiol, poširana u vinu, pečeno u maslinovom ulju i služio sa šlag kozjim sirom.

8. Turtle Soup kod komandanta Palace

Classic New Orleans. (A ako ne može baš želudac jede kornjača, dobiti Shrimp Henican.)

9. Banane Foster na Brennan

Već više od 60 godina, večere u Brennan su završili sa praskom - ili, u najmanju ruku, plameni pan banana, karamele i sladoled. To je mjesto koje je izmislio poznati desert, i dalje, gdje se to radi najbolje.

10. Praline Bacon na Elizabeth

To je praline slaninu. Da li nam stvarno treba još nešto reći?

11. Gumbo na Galatoire-a

Long petak ručkova na Galatoire su stari New Orleans tradiciju. Tri pravila: doći rano, naručite dosta cuge i početi sa posudom legendarnog morskog gumbo.

12. Muffaletta Central prehrambene

Ovaj francuski Quarter Deli je izmislio poznati Muffaletta sendvič-gomilu italijanskih mesa, Provolone sira i garlicky maslina salata na okruglim sicilijanske sezama kruh.

13. Le Pig Mac na Cochon Mesar

Nemoguće je pogriješiti u ovom zanatski mesara / Sandwich Shop / vinski bar. Ali, mi smo posebno drag svoje viđenje McDonald omiljeni - dva savršeno dimljeni svinjski pljeskavice sa (da, pogodili ste) poseban sos, zelena salata, sir, kiseli krastavci i luk na susamom punđu.

14. Satsuma Sno-Bliz na Hansena

Najbolji način da se protiv toga ljepljive rukavcu topline...

15. Jaja Stanley u Stanley

Jaja Benedict, NOLA-stilu, sa kukuruzno brašno-crusted kamenice i kanadske slanine, služio na engleskom pecivo. Plus, ništa u ovom Jackson Square omiljeni dolazi sa strane najboljih ljudi gledanje u gradu.

16. Plava Crab Beignets u La Petite prehrambene

Kao da beignets nije bilo dovoljno ovisnost, ovaj novi bistro ih stuffs sa svježim crabmeat i mascarpone, a služi im sa slada octa aioli. Jedan bi je nikada nije dovoljno.

17. Oyster Loaf na organizaciju vjenčanja je

Osnovi pržena ostriga sendvič, za neupućene. Također odlično mjesto za sirove ostrige, ili bilo koje druge potrebe školjki u vezi.

18. Samoa Donuts u Okružnom Donut

Naša omiljena Girl Scout kolačić, u krofni obliku.

19. Cijeli žaru Fish na Peche

Plodovi mora suvereno vlada u ovom višegodišnje James Beard favorit. Volimo obitelj-style cijele ribe, na vrhu sa svježim salsa verde.

20. Jambalaya na majke

Nema mnogo atmosfere, a tu je obično linija turista iza ugla, ali kada je u pitanju New Orleans klasika - kao pikantan jambalaya punjene andouille kobasica, škampi, piletina i šunka - Majčino to čini u redu.

21. Krumpira Njoki s plavim rakova i tartufa u Restaurant August

Rakova? Provjeriti. Tartufe? Provjeriti. Kremasti, savršeni, topi-na-svoj-usta njoki? OK, mi smo u. Pogotovo ako je to dio ultra-dekadentni degustacija izbornika na John Besh je prekrasna hram fino blagovaonom.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Hrana

Najbolji recepti koje smo pokušali u novembru

Post Hrana

15 smešno laka vegetarijanska receptura sporo kuhanja

Post Hrana

Čikago 5 najboljih usluga isporuke obroka

Post Hrana

Najnoviji trendovi za dezertiranje 2018. godine

Post Hrana

8 stvari koje pravi sushi ljubavnik nikad neće učiniti

Post Hrana

8 najhladnijih kamiona za prehrambenu industriju

Post Hrana

12 najkvalitetnijih SF sudova koje morate pokušati pre nego što umrete

Post Hrana

17 svježi recepti za heirloom paradajz

Post Hrana

Najbolji recepti kruha bez glutena u svemiru

Post Hrana

15 najboljih kamiona za hranu u cijeloj zemlji

Post Hrana

Tretirajte sebe: najbolje lokalne prodavnice Candy

Post Hrana

17 načina da prehrambene proizvode pretvorite u legitimnu večeru