4 stvari koje bi uvek trebali kupiti na Aldi (i 3 stvari koje ne bi trebalo) | BA.centerar.org

4 stvari koje bi uvek trebali kupiti na Aldi (i 3 stvari koje ne bi trebalo)

4 stvari koje bi uvek trebali kupiti na Aldi (i 3 stvari koje ne bi trebalo)

Žao nam je, Trader Joe. Mi vas vara sa Aldi, magični radnju koja nas drži opskrbljena sa predivnim, pristupačne namirnice. Njemačkog lanca dobija na popularnosti u SAD-u, s 1.500 lokacija, a još 500 prodavnica predviđeni za otvaranje u 2018. U redu, postoje aresome nedostaci-morate torbu svoju namirnice, platiti ako koristite nikakve plastične ili papirne vrećice, i stavi niz 25 centi depozit za korištenje kolica (ooo, tako evropski). Ali to je mala cijena za velike ponude na sir, slatki krompir i tona više. Evo šta treba da definitivno kupiti po Aldi-a nekoliko stvari možete lako uhapsiti negdje drugdje.

Buy: Jaja

Desetak jaja su ozbiljna ukrasti u Aldi-ona su obično čak i jeftiniji od naših uobičajenih go-to, Trader Joe-a. Bilo da kupujete osnovne sanduk bijelih jaja ili smeđa kavez bez organske, došli ste na pravo mjesto.

Preskočite: toaletni papir

Welp, ponekad dobijete ono što ste platili. Aldi je generički toaletni papir je dosta (obično četiri role za 1 $), ali to je tanka, gruba i ne baš upijajuće. Hej, radi posao za 25 centi toalet papir, ali možda drži brend za ovo.

Kupiti: Ostava Staples

Aldi ima strašan izbor osnove-od začina do konzerve iskorijeniti povrće sa dugim rokom trajanja, kao što su luk, češnjak i đumbir. Najbolje od svega, oni su obično jeftiniji nego u tradicionalnim trgovinama i često dostupni u rinfuzi. Win-win.

Preskočite: Kuhinja Alati

Zanimljiva činjenica: Neki Aldi radnje su opremljeni s loncima, tavama i gadgete za kuhanje. Ali prije nego što opremiti cijeli kuhinja, znajte da ove stavke su osnovne i imaju tendenciju da budu niže kvalitete nego što bi se u kuvanje specijalitet trgovine. Oni su veliki, ako ste u škripcu i treba par salata hvataljke za roštilj večeras, ali ne tako dobro za svakodnevnu upotrebu.

Buy: Sir

Obično Kunem se Trader Joe sir prolaz, ali Aldi se stvarno daje naših omiljenih mjesta na zemlji trčanje za svoj novac. Generičke marke su jednako ukusni kao i skuplje stvari, a većina od njih su ispod 3 $ po komadu. Ovo je poziv za epsku cheese plate.

Preskočite: Generički Grickalice

Cijena je definitivno u pravu, ali Aldi je grickalice nemaju isti Pizzazz kao Mini Cinnamon Sugar Churros i speculoos kolačića maslac od našeg dragog Trader Joe-a. A ako koristite kupone, ti si vjerojatno da postigne slične ponude na tortilja čips i dip u bilo koje tradicionalne trgovine.

Kupiti: organskih proizvoda

Nekada smo podalje od Aldi je voće i povrće, ali u nastojanju da drži korak sa zvjezdani izbor proizvoda Whole Foods ", Aldi je povećanje zaliha organskih proizvoda na mnoge od svojih trgovina. To je sada destinacija za organski kelj, paradajz i tone više po sjajnim cijenama.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Hrana

Najbolji novi zdravi (i ukusni) ručkovi u Čikagu

Post Hrana

Najbolji prokleti Margaritas u New York City-u

Post Hrana

Angelina Jolie Pitt

Post Hrana

15 petlje restorana za ručak sledeće ruke

Post Hrana

26 recepata sa azijskim inspiracijama možete napraviti kod kuće

Post Hrana

Sf je 6 najboljih novih restorana: februar 2018

Post Hrana

15 najvažnijih načina da jedu burrata

Post Hrana

30-minutne večere za svaku noć u maršu

Post Hrana

8 zdravih alternativa za pirinač (i kako ih bolje okusiti)

Post Hrana

19 cijelih 30 odobrenih trgovaca Joeovih proizvoda

Post Hrana

11 najboljih usjeva za pobedu nad publikom (ili uživajući u solo)

Post Hrana

7 najboljih sira na Aldi, ruke dole, Bez takmičenja