5 restorana u predelu zaliva koje morate odmah da se vratite | BA.centerar.org

5 restorana u predelu zaliva koje morate odmah da se vratite

5 restorana u predelu zaliva koje morate odmah da se vratite

San franjevci su nostalgični folka, i dečko radimo volimo naše lokalne institucije. Ali, baš kao i mi, restorani starosti i potrebno povremeno makeover. Nedavno, nekoliko kuhara su došli u pomoć, reorganizuje svoje prostore i ažuriranje menije sa mouthwatering dodatke. (Ne brini, Alfred se usudio ne daleko sa svojim klasičnim martinija.) Evo pet osvježava vredi van misli o njima kao restorana 2.0.

Angela DeCenzo

SERPENTINE

Dogpatch klamerica Serpentine pretvara deset ove godine, a to je slavi uz prasak. Da zvoni u godišnjice, novi izvršni kuhar i vlasnik Tommy Halvorson rekonfigurirati prostor, proširio bar, otvorio kuhinju i dodao prozor street-suočava, zadržavajući nominacija za svoj bivši život kao limenki tvornice u obliku izložen beton, čelične kuke i zakovice. Naznake sive-zelene rock da je restoran je dobio ime za pokazati se u cijeloj. Osvježene meni ima suptilne Južna tonovima (mislim pržene okra, proja i začinske meda ocat umak) i učiniti-ne-miss slatko-i-slane brunch jelo zove PB & J-svinjetina trbuh confit, zlostavljane brioche, bijela čokolada kupina čuva i sirupa. O MOJ BOŽE.

2495 Third St.; 415-252-2000 ili serpentinesf.com

@ Statebirdsf / Twitter

STATE PTICA ODREDBE

Čeljusti ispustiti kada SF institucija države Bird odredbe zatvorila svoja vrata za dva tjedna ovog ljeta, ali to je u poslu i tražim više poliranog nego ikad. Prostor je razvedrio sa prilagođenim rasvjetnih tijela u peachy pink, plus svjetlo kamenih površina umjesto drva. Zadnjem zidu ima šarene refresh sa veselim instalacija duginih akrilne blokova po izvođaču Leah Rosenberg (Fabrike boja slavu). Potražite prošlosti omiljene-patka mus jetre i istoimene države ptica-valjanje po na jednom od tri kola dim-sum-stilu, zajedno sa novim mouthwatering dodatke kao što je janjetina tartar sa kimchi.

1529 Fillmore St.; 415-795-1272 ili statebirdsf.com

Alanna Hale

Alfred

Gotovo 90-godišnjak Steak House je stara sveta San Franciska u svom najboljem izdanju, ali klasični restoran gotovo je kaput ranije ove godine kada je podrum požar zaprijetio svoje otvaranja. Srećom, nedavna prepravke Daniel Patterson Grupa je uglavnom neoštećen. DPG zadržao povijesne restoran uglavnom netaknut-crvene kože govornice, grimizni zidovi i kristalni lusteri i dalje-i dodao u dramskim crno-bijele fotografije od strane lokalnih fotograf John Ricca. Oni se nisu usudili dodir legendarne pije kao martini i Manhattana, ali je dodao sezonske koktele u meni suhe dobi odreske, modernizirana sa strane poput dimljene pastrmke srna i krem ​​fraîche lisnato Sva, plus ponudu kuća-made paste.

659 Merchant St.; 415-781-7058 ili alfredssf.com

Mockingbird / Facebook

MOCKINGBIRD

Fanovi, radujte se. Gornji dio grada Oakland omiljeni voljeni za svoje kreativne udobnost fare je još uvijek oko-to upravo preselio nekoliko blokova u centru grada. U restoranu je taj potez nakon što je otkriveno nezgodna klauzulu u svoje bivše prodaju alkohola zakup zabranu. Novi spot (sa pića nazad na meniju) je industrijski šik sa Douglas-jela parket, izložena opeke zidova, masivne metalne grede i potrebnu rasvjetu Edison-žarulja, plus tri velika Rick Oginz slike koje prikazuju Oakland znamenitosti. Oh, a Mockingbird potpis jela-preko noći svinjetine sugo, pržena prokulica, Kennebec pomfrit i puding-su jednako dobri.

416 13th St., Oakland; 510-290-0331 ili mockingbirdoakland.com

Belcampo

Belcampo

Sada možete dobiti poznati Belcampo je hamburgere ceo dan. To je sve zahvaljujući nedavnom prepravke ruskog Hill lokaciju, koja uključuje prošireni izbornik fokusirajući se na sve vrste ukusno obučena-up govedine pljeskavice, plus veći mesnica prodaje više grab-and-go stavke kao što su dionice, ready-to-cook meso i kompleti obrok napravljen za dvorištu roštilj.

1998 Polk St.; 415-660-5573 ili belcampo.com

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Hrana

7 najkvalitetnijih dinara u Dalasu

Post Hrana

8 ne mogu zameniti restorane u vrijednosti tvrđave

Post Hrana

Sve trgovačko hranjenje Joea, rangirano

Post Hrana

3 vrste Rosa je u redu da jeftinije (i 2 ne bi trebalo)

Post Hrana

Predstavljanje: Svaka dobarica sa ukusom bundeve u trgovini Džo

Post Hrana

21 mini dezerterstva zahvalnosti koje su (skoro) suviše slatke da jedu

Post Hrana

8 najtoplijih novih restorana u Dalasu: avgust 2018

Post Hrana

5 modnih pantalona Majami brineta koje vrede prskanja

Post Hrana

19 recepata za ručak iz Ina garten koji su potpuno neobičan

Post Hrana

15 posećenih deserta možete dobiti samo u ovo doba godine

Post Hrana

Prodajte svoju kuhinju uz hranu iz Dallasa

Post Hrana

24 dezerta koji su vam potrebni u životu