6 grickalice koje su zdravije od čipsa | BA.centerar.org

6 grickalice koje su zdravije od čipsa

6 grickalice koje su zdravije od čipsa

Ako smo gledali u svoju plažu hladnjak, šta bi smo pronašli? Dijeta soda, čips ili možda sendvič ako ste osjećaj fensi? Vjerovatno. Umjesto pakovanje uobičajenih osumnjičenih, odlučiti za zdravije alternative zadovoljiti vaše gladi. Evo šest zdravi nadogradnje na svoj plaže hladnjak.

Sir i krekeri

Podignite svoj dan plažu sa stalno elegantan combo sira i krekera. A malo masti string sira će vam dati poticaj proteina i držati puniji duže. Ići korak dalje i uparite sir sa lisnatom krekerima ili jabuka klinove.

Humus i Veggies

Žudnju čips i dip? Hummusand narezane povrće, kao što su šargarepa ili celer, su zdraviji verziju vašeg go-na plaži snack. Ako povrće samo to ne rade za vas (znamo, ponekad jednostavno nije dovoljno), zatim sa sobom vreću integralnog pita čips ili pereci kao hrskavi zamjena.

Fruit Cups

SponsoredFresh voće može biti standardni zdrav slatki poslastica, ali da li ste ikada pokušali da jede ananas na plaži? Stvari mogu biti... Ljepljiv. Učini sebi uslugu i povede voćnih kupova, kao što su Del Monte voća osveživače. Na samo 100 kalorija ili manje, oni su individualno prepune snack koji će vas ostaviti osjećaj refreshed.and nećete morati da idu u vodu da opere ruke.

Domaći Ice Pops

Znamo da je teško odoljeti porivu da otrči do sladoleda kamion drugi ste čuli da je poznati jingle, ali čuje nas: Možete napraviti svoj vlastiti zdraviji led Pops kod kuće noć prije dan plaži. Pokušajte ovaj jednostavan recept za ukusno kremasti kokos pops.

Voća vodicom

Pokušava da odvrati sebe off sok, ali krajnje dosadno s vodom? Pokušajte voća vodicom. Lako je (kao što su, osim lako) da: Samo izaberi svoj omiljeni voće, isecite ga i pustite da strme u infuziju boci. Dodajte malo metvice ili bosiljka, uz dodatnu napalilo ukusa. Hidratantna nikada nije bio tako zabavno.

Granola

Povezane vijesti


Post Hrana

Najbolji trgovac Joe-a, prema vašem horoskopskom znaku

Post Hrana

15 receptura spore kuhanja koja su zapravo na vašoj ishrani

Post Hrana

7 najboljih dvorišta za piće napolju u Čikagu

Post Hrana

15 petlje restorana za ručak sledeće ruke

Post Hrana

7 ikonskih čikera na kojima morate jesti da biste bili pravi Chicagoan

Post Hrana

Najbolji restorani u BYOB-u u Chicagu

Post Hrana

21 najbolja predjela za zahvalnicu svih vremena

Post Hrana

Definitivan vodič Chicago vodiča 2018

Post Hrana

9 zdravih ulja za kuvanje (i kako ih koristiti)

Post Hrana

Momci, možete napraviti dezert u svom loncu

Post Hrana

Svi čamci na kojima možete piti u Njujorku

Post Hrana

Sve što morate naručiti na novoj šasiji