6 načina da postanete bolji kuvar | BA.centerar.org

6 načina da postanete bolji kuvar

6 načina da postanete bolji kuvar

Kao i svaka druga vještina, kuhanje traje praksa, bez obzira da li pokušavate da filete svoj put kroz recepte Julia Child ili samo pokušava da utvrdimo nekoliko osnove. Evo, šest jednostavnih načina kako bi vaš put u kuhinji efikasniji i - usuđujem se reći - užitak.

Držite noževe oštre i poravnata

Činjenica: Svaki put kada koristite noževe, lopatice se istisnuti usklađenosti. Držite ih u pravilnom položaju (ključ za dobivanje najoštriji ruba, a time i lakše cijepanje) ih honovanja sa čeličnom šipkom nakon svakih par koristi. Jednom ili dva puta godišnje, da ih profesionalno izoštrio u radnji kao Sur La Table ili Williams-Sonoma.

Stabilizujte daska za rezanje

I dok smo na temu rukovanja oštrim objects.always postavite vlažnom kuhinjskom krpom ili non-slip liner ispod odbora prije nego što se u raščlanjivanju. Nekoliko vlažne ubruse i rade u prstohvat.

Kalibrirati pećnice

Pećnica godina znatno varirati ovisno o tome da li tvoj je plin ili električni - ili koliko je star. (Što objašnjava zašto vaša casserole spaljeno - iako ste pratili upute na T!) Najlakši način da se kaže da li je biranje odgovara stvarne temperature? Dobiti sebe rernu termometar.

I meso termometar, previše

Samo zato što pileća prsa "izgleda spreman" ne znači da je zapravo. Uzmite nagađanje iz jednadžbe pomoću - pogodili ste - termometar... I možda ćete biti spremni čovjeku ćurke ovo zahvalnosti?

Postanite varalica list

Uvijek zaboravim koliko unci u šolju? ? Odštampati varalica list obično koriste mjerenja (i njihovi ekvivalenti), tako da don t morati gubiti vrijeme računajući sve one žličice - ili još gore, izgubiti brojanje i petljaju se recept.

Da li pripreme rada

Vježbajte umjetnost mise en place, kao profesionalci zovu. U osnovi, samo ti pripremimo sve sastojke prije nego što počnete kuhanje. DICE te luk. Izmjerite od tih začina. To će pojednostaviti cijeli proces i uštedjeti vrijeme na duge staze.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Hrana

5 zdravih i ukusnih mesta za doručak i grickanje

Post Hrana

17 recepata za jedan lonac za lenjive noći

Post Hrana

15 zamrzivih ketogenih recepti (tako da uvek postoji nešto spremno za večeru)

Post Hrana

7 mesta za podizanje najboljeg zahvalnog grebena

Post Hrana

10 najboljih ledenih kava u San Francisku, rangirano

Post Hrana

Vruće vesti o ruci: brusnični kalčki su nova salata

Post Hrana

Najbolja pečena piletina Čikaga

Post Hrana

14 legendarnih restorana iz Njujorka stavljaju na listu kofea

Post Hrana

10 ručkovih kebabova koje bi trebalo definitivno dovesti na posao

Post Hrana

8 iznenađujuća hrana koju niste znali da možete zamrznuti

Post Hrana

Konačno je objasnila svaku vrstu jajeta

Post Hrana

15 petlje restorana za ručak sledeće ruke