7 Trendovi hrane u Njujorku na kojima ćete se proslaviti 2018. godine | BA.centerar.org

7 Trendovi hrane u Njujorku na kojima ćete se proslaviti 2018. godine

7 Trendovi hrane u Njujorku na kojima ćete se proslaviti 2018. godine

Sada kada smo adekvatno evocirali uspomene oko naših omiljenih zalogaja 2017. Godine, to je vrijeme da skrenem pažnju i apetite za narednu godinu. I dok ne možemo predvidjeti sljedeći virusni senzacija (uh, sirena... Kroasani?), Imamo prilično dobar predosjećaj da ćeš viđati ove hrane, pića i dekor trendovi puno u narednim mjesecima.

Hyper-Regionalni Kuhinje

Krenimo redom: Nema ništa "novo" ili trendi o regionalnim kuhinjama, a mnogi od njih već dugo nalazi u spotove kao što su Flushing, Jackson Heights i Sunset Park-da ne spominjem, znate, svoje originalne provenijencije. Ali ćemo rado pozdravljaju širenje opcija u drugim dijelovima grada, kao što su Claroin Gowanus, koji se fokusira na Oaxacan hrane (mislim bogate mladeži i hrskave tlayudas), i južno od oblaka, potpuno novi Yunnan rezanaca u selo. (Side napomena: Mixianis potpuno zvanični rezancima od 2018. Godine)

Brooklyn Cider House / Facebook

Sok od jabuke

Možda je to zato što ljudi žele bez glutena alternativa pivo, ili možda je to zato što je prokleto osvježavajuće, ali pića na bazi jabuka-duva se upravo sada, između nedavno otvoreni Brooklyn Cider Housein Bushwick i mnoštvo novih proizvođača kao Newburgh-a Graft Cidery. A ako mislite da jabukovače jednako slatko, razmislite još jednom: Najnovija iteracija u rasponu od oštre i sušenje (kao bijelo vino) do Tart i funky (kao što je kiselo pivo).

The Fat Rotkvica

Alkohol-Free Cocktails

Govoreći o pića, to dokazuje da je relativno bezbolan Dry januara zahvaljujući činjenici da je nula-dokaz pića (odbijamo da ih nazivamo "mocktails") dobijaju tretman Mixology u restoranima kao Merakiaand The Fat Rotkvica-we're nagađanje to ima neke veze sa lansiranjem novog bezalkoholnih duh Seedlip.

Ubiquitous izraelski

Hummus i falafel će zauvijek biti jeftina-jede spajalica u našoj ishrani (oni prilično gorivo našem fakultetu godina), tako da nećemo raspravljati s kontinuiranim Cavalcade stilski novih Bliskog istoka eateries, od dana-night-dostojan Mjesta kao Nurand Miss Adato legendarni pita-shop uvoz Miznon.

Simmer Group

Retro Vibes

Nazovi to poricanje ofretreat iz naše hyperstressed modernog doba, ali mi smo sve o okolnim sebe u 70-kič upravo sada, na mrlje poput Bar Gonzoand etil-a Alkohol & Food. (Dobro je da već imamo ormar da odgovara.)

Moderni talijanski

Mi volimo naše stare škole crveno-sos zglobova (i njihove nove škole potomstva), ali smo i stvarno kopanje nove vrste Trattoria da igra brzo i labave sa uticajima, kao Don Angiein West Village i Fort Greene je Evelina. (Delicata squash tempura sa začinskim med ne može biti tradicionalna, ali sigurno je ukusno.)

Restoran-Retail Hybrids

Shop dok jedem i jedem dok ste shop... Ovo je trend možemo dobiti iza. Očigledno je da je cijeli "kupiti jela ste upravo jeli off" Ideja nije potpuno nov (hi, ABC kuhinje!), Ali očekuju da će sve više i više preuzima koncept, kao što je Chelsea Market novi Blackbarn, i La Mercerie, unutra Roman i Williams Guild.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Hrana

7 restorana sa neverovatnim pogledom

Post Hrana

20 laka pejzažna cela 30 piletina za večeru

Post Hrana

Najbolji novi restorani u San Francisku: avgust 2018

Post Hrana

10 recepata da napravite ovaj Rosh hashanah

Post Hrana

7 najboljih dvorišta za piće napolju u Čikagu

Post Hrana

10 esencijalnih sendviča u Njujorku koje nisu Pastrami u katzu

Post Hrana

6 grešaka u sporu sa kuhinjama koje možete napraviti

Post Hrana

Velika 6: Svaka vrsta Midwestern pizza stila, objasnio je

Post Hrana

Ultimativni pad proizvodnje vodi

Post Hrana

Hrana koju ne smete da hladite

Post Hrana

17 pilićnih večera ispod 500 kalorija

Post Hrana

7 najboljih novih restorana u leto