Da li je taj tajni Caf najatraktivniji restoran u Njujorku? | BA.centerar.org

Da li je taj tajni Caf najatraktivniji restoran u Njujorku?

Da li je taj tajni Caf najatraktivniji restoran u Njujorku?

Ko bi pretpostavio da u 2017. Godini, više od nekoliko godina u odrasloj dobi, bili bismo spremni da ponovo zapaliti toliko naših šest godina opsesije? Jednorozi. Rainbow mrvicama. Grickalice. U ovom trenutku, Lisa Frank linija odraslih ruksaci ne može biti daleko.

Majka svih kapriciozan trendova, međutim, tisućljetni Pink (znate, to feel-good boja koja preuzima sve od sneakersto šminke). A sada je idealno mjesto za upuštati našu ljubav u hladu: polu-tajna kafiću u Bushwick koja je u potpunosti obučeni u ružičaste kvarc nijansama.

Carthage moraju biti uništeni, koji je otvoren prošle jeseni (i koristimo izraz "otvorio" labavo, jer je sakriven sa ulice dole neobeleženom prilaz), upali nešto od društvenih medija Flurry jer, pa, to je stvarno, stvarno prilično.

Konvertovanu skladište amortizuje industrijske kosti s ružičastim zidovima, roze Posuđe, roze stolice... Tu je čak i roze espresso aparat. Da li je to gimmicky? Da. Da li smo potpuno pio (roza-obojen) Kool-Aid? Pa da, naravno.

Kao i mnogi od novijih gradskih kafića hrane fokusiran, CMBD je Australian-to je zapravo spin-off od Sydney spot pod nazivom Bread & Cirkus, koji zapošljava iste boje sheme. A ako na papiru to zvuči kao da je stvorena u think tank da ugrade onoliko hiljadugodišnje poštapalice moguće (avokado tost! Sukulenti! Joga studio u podrumu!), U stvarnosti ukupni efekt je iznenađujuće dobrodošlice.

Na meniju su cijeli dan doručak, uz jela poput "Ljeto na tost" ( "ljeto", što znači kozjeg feta, nasleđe paradajz i bosiljak) ili "Doručak s Gwyneth" koji se sastoji od jaja (free-range, naravno) s quinoa, čili, češnjak i brokoli. Za piće, postoje mladi kokosa (u kompletu sa ružičastim prugama slame) i single-porijekla kafu.

Da, verovatno ćete vidjeti nekoliko ljudi koji su stajali na svojim stolicama kako bi dobili savršen snimak. (Možda čak i biti jedan od njih.) Međutim, uprkos on-the-nos estetski, to je zapravo jako simpatičan: Hrana je dobra, usluga je prijateljski... I ako roze kup savršeno nadopunjuje naš stan bijela, ko smo mi da žale?

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Hrana

11 skandinavskih recepata za udobnu hranu kako bi vam pomogli da dobijete higijenu

Post Hrana

Tamo gde svi u SF-u trenutno jedu: decembar 2018

Post Hrana

15 petlje restorana za ručak sledeće ruke

Post Hrana

Ovde smo za hranu: sve je dobro za jelo na mecima ili igricama u Yankees-u

Post Hrana

Najbolji novi spotovi za sladoled koji će pokušati ovog leta

Post Hrana

23 slatki recepti krompira koji su vam potrebni u životu

Post Hrana

14 ljetnih deserta kojima nije potrebna pećnica

Post Hrana

Svaki novi restoran u New Yorku, koji morate da jedete u ovom oktobru

Post Hrana

24 stvari koje stvarno treba da jedete u Brooklinu

Post Hrana

14 neverovatnih jela koju morate da jedete kada posetite Nashville

Post Hrana

17 recepata da napravite ako vaše dete ne dodirne povrće

Post Hrana

21 stvari koje morate jesti u Njujorku pre nego što umrete