Koje vino treba da pijete, na osnovu vašeg horoskopskog znaka | BA.centerar.org

Koje vino treba da pijete, na osnovu vašeg horoskopskog znaka

Koje vino treba da pijete, na osnovu vašeg horoskopskog znaka

Baš kao što svoj horoskop mnogo govori o vama (ako ste u to, naravno), tako da su tvoje go-to vino. Evo, tip vina da pijemo na osnovu vašeg horoskopski znak. Samo budite sigurni da koristite podmetač treba Merkur ide u retrogradno.

AQUARIUS (20. Januar - 18. FEBRUAR): Orange Wine

Vaš nezavisnost i ekscentričnost znači da morate vino koje je kao prepoznatljiv kao i vi. Od bijelog grožđa koje još uvijek imaju svoje kože netaknut (koja daje vino svoje različite naranče bojenje), robustan, kiseo okus odgovara vašim dara ovog tipa za nekonvencionalne.

RIBE (19. Februar - 20 Mart) Rose

Dobroćudan i nježan, savršen meč može se naći u ovoj letnji spoj. Ići na poluslatka Francuski sortnih (služio rashlađeni, naravno) koji parova i sa salads.and svojim beskrajnim samilosti.

ARIES (mart 19 21-april): Malbec

Ovo grožđe je robustan i hrabar i dopunjuje svoju energiju i samopouzdanje. Nikada ne uzeti zadnjem sedištu, da ćete uživati ​​u bogatom Malbec je začin i kiselost, u paru sa ili bez hrane. (Ali uvijek živo razgovor.)

Taurus (20 april - 20. Maj): Pinot Noir

Ol 'pouzdan. Ovo sočno crveno je teško rasti, ali uz upornost i strast (dva kvaliteta ste dobro upoznati s), može dovesti do ukusan remek teška sa bogatim gljiva i bobica tonovima.

Gemini (21 maj - 20. Juni): Pinot Grigio

Vaš dual ličnost je i ozbiljna i društvene, a jednako uskladiti sa ovim svježim još elegantan bijelo vino. Iako je suha i kisela, PG je kao osvježavajući kao limunadu na vrućih ljetnih dana.

RAK (21 juni - 22. Juli): rizling

Odani i empatičan, uvijek stavite drugi pred sebe. Zaslužuješ slatki predah od beskrajne odgovornosti vam ramena, i što bolji način nego sa cvjetnim i jabuka okusa ovog bijelog vina?

LEO (Juli 23-avgust 22): Syrah

Sreća prati hrabre, tako da podesite lavlje srce na ovom jak, pun i tanina ispunjene crvenom, koja parova i sa većinom namirnica. (Posebno meso. Rarrr.)

DEVICA (23. Avgust-22. Septembar): Moscato

Najslađi od svih. Vaš nježan i tender ličnost je kao osvježavajući, jer to pjenušavo bijelo vino, koje ide dobro sa svime od školjki Berry torte.

LIBRA (23. Septembar - 22. Oktobar): Lambrusco

To je sve o svemu, i što bolji način da se čak i vage nego se blistavim crvenim? Nije sve sorte su slatki, a neki čak dolaze na suhu stranu - izjednačio voćne arome, naravno. Ovo vino je poznato da okupi ljude kada je uparen sa podne obrok, tako da okupi svoj drugari i neka vaše prirodne hostesa raditi besplatno.

Scorpio (oktobar 23-Novembar 21): Sauvignon Blanc

Tvoju iskrenost i integritet privući ljude u, a isto bi se moglo reći za ovu oštre bijele. Sa niskim nivoom šećera i suhom završiti, dobar Sauv Blanc kaže kako jeste - kvalitetan možete potpuno dobiti iza.

STRIJELAC (22. Novembar-21 decembar): Chardonnay

Ovaj pivnice i pun bijele drži nas nasmijana i parova savršeno sa svojim beskrajnim dobro raspoloženje. Osim toga, budući da žude avanturu i na otvorenom, to je posebno dobar izbor za sve vaše ljeto boravak. Možda preporučujemo čašu na vrhu te planine samita planirate da se popne?

JARAC (decembar 22 - januar 19.): Cabernet Sauvignon

Poznat po grožđa je debelu kožu i bogat pun okus, a Cab je vaš savršen meč. Uparite ga sa klasičnim večeru odrezak i krompira, i uživati ​​u svojim darom za sofisticirane tradiciju.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Hrana

6 recepata za ono što je sada na tržištu vašeg poljoprivrednika

Post Hrana

Hrana koja vas tajno čine umornom

Post Hrana

6 Čikago barovi da razvrstate dan svete Patty (da, moguće je)

Post Hrana

Gdje dobiti najbolju hladnu kafu u Los Angelesu

Post Hrana

Rang 9 najboljih takosa u Čikagu

Post Hrana

Bistro u City Hall-u bi jednostavno mogla biti bolja od (Gasp) francuske sobe

Post Hrana

Bibs up: Ovo su 18 najboljih jela jastoga u u.s

Post Hrana

Meni za degustaciju deserta je stvar, jer naravno da jesu

Post Hrana

15 najboljih stvari koje treba jesti u SF za 10 EUR ili manje

Post Hrana

7 Trendovi hrane u Njujorku na kojima ćete se proslaviti 2018. godine

Post Hrana

7 pasti recepte koji će impresionirati svakog gosta

Post Hrana

7 najboljih Margarita u socijalu