Najbolje zdrave grickalice koje držite za stolom | BA.centerar.org

Najbolje zdrave grickalice koje držite za stolom

Najbolje zdrave grickalice koje držite za stolom

To je 15:00, sedite za svojim stolom, gledajući ruke na satu pokretu na tromog tempa i slušajući zvuk vašeg želuca tutnjali. Potreban vam je snack, ali ne želim ništa što će učiniti ako se osjećate bruto. Umjesto toga, zalihe se na ovih devet opcije, od kojih svi su ukusni jer su hranljiva.

Siggi je islandski Skyr

Prečesto, pakirani jogurti su učitani sa dodatkom šećera, konzervansa i drugih manje od zdravih sastojaka. Skyr, s druge strane, je islandski kulturan mlečni proizvod koji ima konzistenciju redovnih jogurt ali sa blažim ukusom. Siggi je skyrcomes u puno ukusa (mislim: nektarina, kokosa i brusnica jagoda) i sadrži mnogo manje šećera od sličnih proizvoda plus gomila živih aktivnih kultura, koja promovira zdravu probavu.

The Little Kernel Mini Popcorn

Kokice je dugo bio jedan od naših go-tos za prilično bezopasan podne užinu. The Little Kernelmakes to još prihvatljivo munch na nekoliko grupica. Svratio u maslinovom ulju, ovi mali momci (koji dolaze u šest okusa poput ružičaste himalajske soli, beli cheddar i tartufa morske soli) su bez glutena, bez GMO, mliječni-free, košer i napravio s cijelim pšenice.

Čisto Elizabeth Grab + Go Oatmeal Cups

A divan miks zob, organski quinoa, amarant i lana, ovo superhrana mješavina od čisto Elizabethpacks devet grama proteina i sedam grama vlakana. Zobene pahuljice: To nije samo za doručak više.

EPIC odredbe 'mesa, voća i Nut barovi

Benzinska postaja Slim Jims to nisu. EPIC Provisions'savory mesne superhrana barovi su napravljeni od najkvalitetnijih hranjenih travom meso na raspolaganju, su puni proteina i ne sadrže žitarice, glutena, soje i mliječnih. U mnoštvu okusa kao što su Chicken Sesame roštilj, Bison Bacon Brusnica i Beef Apple Bacon, svaki bar satovi u na ispod 200 kalorija i da će držati puna do večere.

Gimme alge Grickalice

Zaista želite čipova, ali ne i sve dodao loše stvari koja ih često prati. Umjesto toga, do nekoliko hrskave i slane morske trave grickalica iz Gimme. Oni su super niskokalorični, što znači da ne morate da se osjećaju krivim jesti cijeli paket u jednom obroku.

Biena Honey Pečena Slanutak

Savršen miks slatkog i slanog, Biena'shoney pečeno slanutku su neodoljivo hrskav i sadrže samo malo pravih meda i morske soli. I ne samo dobar ukus; oni su dobro za vas, a čak su predstavljena na Najčistija listi Razvrstavanje Hrana za prevenciju magazina.

Justin je Nut Maslac Squeeze paketi

Stash nekoliko paketa Justin'snut maslaca i ti prilično set, snack-mudar. U skoro deset okusa, ovi ukus jednako dobar na vlastitu kao oni prostiru jabuku ili riža tortu. Osim toga, svaki paket ima sedam grama proteina, tri grama vlakana i samo sadrži nekoliko super-jednostavnih sastojaka.

Dang Toasted Coconut Chips

Pretvaraj se da si na otoku odmoru čak i kada se samo šalabazam kroz još jedan dan rada sa Dang'ssimple i zadovoljavajuće kokos čips, koji su napravljeni sa samo tri sastojka (kokos, šećer od šećerne trske i soli). Što više vlakana i manje šećera nego jabuku, oni su suptilno slatka nešto žvakao kada sredinom popodneva napade gladi štrajk.

Unreal Čokolada Peanut Butter Cups

Ponekad ne možemo zadovoljiti naše čokolade žudnju sa komadom super-slatkog voća, ali ponekad ne možemo. Ta vremena, dolazimo do od Unreal'sdark čokolade maslac od kikirikija čaše, koje su vegan, non-GMO i napravio sa održiv izvor sastojaka.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Hrana

Najbolji novi restorani Njujorka: septembar 2018

Post Hrana

23 reporteri za repa koji su totalni pobjednici

Post Hrana

6 restorana u Čikagu na naručivanje neke (ili sve) zahvalnice

Post Hrana

5 najboljih bara u Los Angelesu

Post Hrana

15 brza i laka italijanska recepti koji su Molto delizioso

Post Hrana

Najbolji tacos u Njujorku, rangirani

Post Hrana

15 strašno dobrih keksa za Halloween

Post Hrana

7 deserta koji vam mogu pomoći da izgubite težinu

Post Hrana

9 najboljih mesta za jelo na veličanstvenoj milji (koja nisu fabrika sira)

Post Hrana

8 najboljih sladoleda tretira u hamptonima

Post Hrana

Najbolje prodavnice sladoleda u Dalasu, rangirane

Post Hrana

7 obroka koje morate imati na velikom centralnom tržištu