Najbolji 7 Bagela u Čikagu, rangirani | BA.centerar.org

Najbolji 7 Bagela u Čikagu, rangirani

Najbolji 7 Bagela u Čikagu, rangirani

Mnogo elemenata idu u savršenu pecivo: kore, faktor chewiness, preliva. To je skoro kao da moramo pokušati svaki pecivo u gradu bi se pronašli najbolji. I onda, naravno, morali bismo da se vratimo na okus svaki varijacije - susam, mak, radova. To je previše za Žena za rukovanje. Ne brinite: Mi smo otišli naprijed i rangiran najbolje našeg grada bagels za vas.

7. Chicago Bagel Authority

Postoji vreme i mesto za pecivo sa samo krem ​​sir. Ovo nije mjesto. CBA je zapanjujući popis pecivo sendviča će vas ostaviti bori s neke teške odluke. I dok ne možemo s pravom reći da li je kobasicijada adut Chia Bagel (to ovisi o danu), možemo obećati ovo: Nećete izabrati pravu.

Lokacije ovdje

Manny Chicago / Facebook

6. Manny Deli

Ah, pravi Čikaga klasik. Otvorena od 1942. Godine, jevrejskog delikatesni stare škole zna svoj bagels i lox. Naša sugestija? Svratiti za natovareno sendvič u subotu i uzeti gomilu Bagels ići. U nedjelju ujutro ćete se probuditi u lako-Prep awesomeness.

1141 S. Jefferson St.; 312-939-2855 ili mannysdeli.com

Pšenica End Cafe / Facebook

5. Pšenica End

Ako postoji jedna stvar koja može ubiti dobar đevrek zujanje, to je gluten alergije. Hedge svoje uloge u ovom sladak Lakeview mjesto, gdje su svi zanatlija roba je - we're govori keksi, krofne, pa čak i svježe tjestenine - su bez glutena. Veganske bagels dolaze u okusima kao što su luk, sve i cimet-grožđice, a možete čak ih isporučio. (To je ono što lijeni nedeljom su za.)

2873 N. Broadway; 773-944-0332 ili wheatsend.com

Soul_Cookies / Instagram

4. NYC Bagel Deli

The Second City mrzi da bude drugi na ništa, ali ne možemo poreći da je New York čini srednji đevrek, a to mjesto donosi malo istočnoj obali ljubav na Midwest. Roba za vodu kuvana dolaze u okusima kao što su bijeli luk, pšenica i jaja. Ali smo stavili naš novac (i krem ​​sir) na perece soli pecivo.

Lokacije ovdje

Heyitsburnsy / Instagram

3. Once Upon a Bagel

Ime ovog spot to sve govori: ovo pecivo su ravno iz bajke - hrskavu spolja, chewy iznutra. The North Shore institucija može biti pomalo haotično vikendom ujutro, ali smo učinili daleko luđe stvari nego buđenje malo ekstra rano za deliciousness.

Lokacije ovdje

Krezubica Chicago

2. Krezubica

Budimo jasni: Riba je glavni fokus ovdje. Na slatka novi kafić, ćeš stomak do slučaja jasmina sušen pastrmka, pastrami pastrve ili kako god je on tap tog dana. (Da, meni mijenja dnevno.) Završite bi sa griddled pecivo i okusom širenje iz - čekati - na licu mjesta schmear bar.

2819 N. Southport Ave.; 773-899-4711 ili snaggletoothchicago.com

Reno / Facebook

1. Reno

Ovaj hipster spot radi upravo ono što treba da se radi: stavljanje veliki preokret na klasik. U Reno, krofne su - čekati - na drva, što im daje smoky zalogaj niste ni znali da ti treba. My Everything pecivo je naš stvarni sve.

2607 N. Milwaukee Ave.; 773-697-4234 ili renochicago.com

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Hrana

17 kuhinjskih knjiga koje su nas poboljšale kuvare u 2018

Post Hrana

23 ketogene recepte koji su savršeni za praznike

Post Hrana

Rang 10 najboljih sushi zglobova u Čikagu

Post Hrana

Evo šta može da se desi ako prestaneš da jedeš meso

Post Hrana

11 zdravih (nezdravih) klasika

Post Hrana

Sve što treba da znate o naručivanju ostriga

Post Hrana

Dallas ima 10 najboljih dječaka za ručak za piće

Post Hrana

16 novih restorana u Chicagu morate probati ovu jesen

Post Hrana

6 novih restorana u kojima već sipamo

Post Hrana

5 trendova hrane koja vam stvarno daju energiju

Post Hrana

Koji halo top ukus treba da jedete, prema vašem horoskopskom znaku

Post Hrana

7 jednostavnih recepata jednim posudom koji čišćenje povraćaju