Najbolji komšiluk za svaku vrstu hrane u Njujorku | BA.centerar.org

Najbolji komšiluk za svaku vrstu hrane u Njujorku

Najbolji komšiluk za svaku vrstu hrane u Njujorku

Oh NYC, vi slavna lonac. S populacijom od preko 8 miliona, pet okruga obiluju ljudi iz svih krajeva svijeta. I sreće za nas (i naše nepce), oni su doveli na maternjem kuhinje s njima. Evo, najboljih kvartova za svaku vrstu hrane, od Argentinca na vijetnamski.

La Fusta

Argentinac: Elmhurst

Kada uđete u El Gauchito - mesara dugogodišnje i restoran na Corona Avenue - bićeš znam da si stigao do argentinske enklave u Queensu. Oslobodite svoj unutarnji gaucho na obiteljski La Fusta, gdje ćete naći najbolje parrillada NYC je, a gomilajući dio mješovitih jela s roštilja da se usudio da probate i završiti.

Caribbean: CROWN visinama, BROOKLYN

Ako ste ovog ljeta nedostaju Montego Bay, zadovoljiti neke kreten pile i Red Stripe u Brooklynu. U ovoj Caribbean hrane meka, naći ćete mrlje kao što su hrana Sermon, služeći lokalne jela Sveti Vincent i Grenadini, i Gladys, a nezaobilazna za autentično Jamajke kreten piletinu i ribu. Od Bajan (ugriza sa Barbadosa) do Panamski tablice, pronaći ćete ga u Crown Heights.

White Bear

Kineski: Flushing

Zahvaljujući svojoj brzo rastućem azijskom stanovništva, Flushing je dom za neke od najboljih kineske hrane u Americi. Nemojte očekivati ​​upscale restorana i celeb mrlja - we're govori tržni centar sudovima hrane i oronuo izloga, ali ne dozvolite da atmosfera odvrati. Standouts uključuju Dumpling Galaxy, gdje su jeftine i ukusne knedle ispunjene sve, od patke do jam, i White Bear, za super-začinski vonton u ljutom sosu.

Maharlika

FILIPINO: East Village / Lower East Side

News flash: Poke je hugein NYC sada. Da biste dobili u na tom novom trendu, hop na L i provjeriti Onomea, gdje ćete pronaći sve što od spam musubi do Ahi tuna poke. Onda skoknem do Smorgasburg i zgrabite zdjelu pikantnih Mayo tune udariš East Coast Poke novi stav.

Chote Nawab

INDIAN: Murray Hill

FYI, da Trader Joe češnjakom naan vam odmrznuti sinoć radi notcount kao indijsku hranu. Glave do Manhattanu Murray Hill (prikladno nazvan "Curry Hill") umjesto. Bhatti Indian Grillboasts super ćevape i odličan ručak poseban, dok Chote Nawabis naše omiljene Indijski mjesto u tom području. Ona je specijalizirana u mesu i curry jela, ali ne gledaju na Tandoor brokoli.

Zero Otto Nove

TALIJANSKA: Arthur Avenue, BRONX

Russ i kćeri

JEVREJSKI: Lower East Side

Hop na Long Island Railroad prošlosti Flushing i u Queens-a Murray Hill, nadimak "Kimchi pojas." Ako Korean BBQ je tvoja stvar, ne propustite marinirani kratko rebro na Mapoor svinjetine trbuh na Ham JI Bach. (Psst, meniji su zastrašujuće, ali jednostavno ide uz to.)

Tacos El Bronco

MEKSIČKA: Sunset Park, BROOKLYN

Hop off Q voza u Brighton Beach i naći ćete se u Maloj Rusiji. Prva stvar je prvi: Uzmite jeftino pirožki (užina napravljen sa prženim tijesta i ispunjen s mesom i krompirom) iz ulični prodavač. Uštedite prostor za pelmeni (kuvana knedle) i kobasicu od mnogim tržištima te linije ulicama susjedstvu.

Red Rooster

SOUTHERN / SOUL: HARLEM

Ako postoji jedna venecuelanski hrane da se na radar odmah, to je arepa, i Caracas Arepa Baris mjesto da ih se ". Ovi bijela, pahuljasto kukuruza tijesto peciva su punjene ništa od usitnjenog pilećeg i crni pasulj Sweet plantains i jalapeños. U blizini, Patacon Pisaoserves venecuelanski burito i patacones, drugu vrstu sendvič koji koristi oštre zelene plantains umesto hleba.

Banh Mi Saigon

Vijetnamski: CHINATOWN

Povezane vijesti


Post Hrana

19 kuhinjskih alata svaki kućni kuvar potreban

Post Hrana

14 legendarnih restorana iz Njujorka stavljaju na listu kofea

Post Hrana

11 kuhinjskih uređaja koji čine celu hranu 30 malo lakšim

Post Hrana

9 showstopping (ali i dalje potpuno upravljiv) pečenje na odmoru

Post Hrana

11 jednostavnih načina za uštedu novca u čitavoj hrani

Post Hrana

Los Angeles 5 najboljih novih mesta za jelo: mart 2018

Post Hrana

4 stvari koje bi uvek trebali kupiti na Aldi (i 3 stvari koje ne bi trebalo)

Post Hrana

15 recepata možete napraviti s konzervom tikve

Post Hrana

Rangirano: 21 najbolji desert u gradu

Post Hrana

7 velikih boca Rosa ispod 25 EUR (odabrano od strane najboljih prodavnica vinarija u Njujorku)

Post Hrana

6 stvari koje nikada ne bi trebalo da stavite u blender

Post Hrana

6 najkvalitetnijih bočica kalifornijskog vina (to je odličan ukus)