Ovo su najveći trendovi za odmor u 2018. godini | BA.centerar.org

Ovo su najveći trendovi za odmor u 2018. godini

Ovo su najveći trendovi za odmor u 2018. godini

Mi znamo: Svi idu gaga za krem ​​špinat dip recept svojim pra-bake. Nema potrebe da nix tradicija samo miješati u jednom ili dva od ovih trendi ideje i vaše stranke odmor će biti tako 2017. Godine.

1. Holiday Tartufi

Naravno, mogli roll i izrezati kolačiće kao ti svake druge godine. Ili možete ići trendi put: roll ih u slatke kuglice veličine zalogaja, a zatim umočite ih u čokoladu. Volimo te mouthwatering No-Bake Šećer Cookie Tartufi.

2. Braising Turska Butine

Suhoća je neprijatelj vašeg odmora ptica. Srećom, Braising puretina bedra garancije meso koje je praktično kaplje sa kostiju. Plus, to možete učiniti kul stvari poput njih Braising u tvrdom jabukovače.

3. Cornish Hens

Preskočite gigant odmor pečenje koji je zastrašujuće da kuva i izgleda kao da je iz pećinskog doba. Cornish kokoši su lični veličine kokoši koje su oh-tako-elegantne i fensi. Početi sa ovim Cornish Hens Pod Brick.

4. Mushroom Gravy

Vidjeli smo tehniku ​​svuda u ovoj godini: pomoću gljive obogatiti biljka zaliha bazu. Rezultati su make-ispred, dobro za bilo koju dijetu (čak vegan i vegetarijance) i prokleto ukusno. (Get naša verzija recept ovdje.)

5. Hasselback Sve

Pretpostavljamo da ste čuli za Hasselback krompira, ali da li ste znali da možete dati drugog voća i povrća isti tretman fensi izgleda? Rezanja oblik harmonike poput ne uzima u vrijeme sve, i sve one pukotine su dizajnirane za hvatanje preliva i umakom.

6. Elegant Sir Lopte

Zaboravite ljepljiv Super Bowl snack znate i nekako mrze. Ove godine ćete vidjeti sirevi valjani u prekrasan, šarene preliva (mislim: nara sjemena) na predjelo sto u dosta odmor stranaka. Oni su prilično, tako svečan i jednostavan za napraviti.

7. All Things Dimljeni ili Charred

Pogodi šta? To pršuta omotan šparoga je odjednom potpuno 2017 kada ga bacite na roštilj tavi, umjesto pečenje u rernu. Naši prijatelji na porodičnom Feast savršeno recipeto početak.

8. Kelj pupčar Chips

Volimo Briselu hir, ali kada su ekstra-super-duper hrskava? Nowwe're govori. Da bi se postigla provjeri zdrava Maven verzija (koja se završila sa soli i vinegar- hmm).

9. Rose uz večeru

Verujte nam na ovom jednom: To je prihvatljivo (i stilski) da pije roze vina u hladnijim vremenskim. Potražite tamnije-obojene vinos koji će upotpuniti pečenja i povrće-i budite sigurni da kupi više od jedne boce; to će ići brzo.

10. Chilled Crvena Vina

Čujte nas: Crveno vino To je bio svratio u frižideru je veoma osvježavajući i piće. Potražite bocu Beaujolais sa svijetlim kiselosti, nivo alkohola ispod 13 posto i sočne note voća onda sakriti u frižider na 30 minuta prije nego što se pojavljuju na pluta.

11. Sporo Štednjak Cocktails

Čuli ste za spor-štednjak kuhano vino i jabukovače. Međutim, ove godine, uzeti svoj koktel malo poradite do grananja van. Sporo Štednjak Brusnica vruće Toddies, anyone?

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Hrana

Nedeljni vatrogasni recepti za doručak, ručak i večeru

Post Hrana

Šta je na zemlji poklopac i gde mogu da ga nabavim?

Post Hrana

25 najkvalitetnijih stvari koje možete učiniti sa Brie

Post Hrana

Blic vesti: Mašina pere Cashmere postoji

Post Hrana

To su najveći vinski trendovi jeseni 2018

Post Hrana

7 mjesta za Caf sit (svi euro-stil) i ljudi koji gledaju u Los Anđelesu

Post Hrana

20 recepata možete napraviti s konzervom kokosovog mleka

Post Hrana

15 najboljih tacos u Americi

Post Hrana

Koji fensi sir treba da jedete (prema vašem horoskopu, naravno)

Post Hrana

Tačno koji Aldi užini da jede, prema vašem horoskopskom znaku

Post Hrana

Vegetarijanske strane čak i ne-vegetarijanci vole

Post Hrana

Pet novih SF restorana koje morate samo probati