10 dekorativnih časova koje smo naučili od Joanna dobija (nijedna od njih nije povezana s velikim satovima) | BA.centerar.org

10 dekorativnih časova koje smo naučili od Joanna dobija (nijedna od njih nije povezana s velikim satovima)

10 dekorativnih časova koje smo naučili od Joanna dobija (nijedna od njih nije povezana s velikim satovima)

Od mouldy Viktorije do opuštene rančeva, bez projekta je prevelika (ili odvratno) za čip i Joanna Gaines spasiti. S vremena na vrijeme, oni su čak imali nas razmišljaju prelaskom u Waco, Teksas. Ali prije nego što upuštati da super-fan fantasy dalje, razmislite o uzimanju ubod na dekorirati svoj pad sa Jojo potpisom Magnolia magija na umu. Od drvenih greda u saksijama zelje, evo deset načina da se to svjež, čist Fixer Gornja izgled.

Paint Kuhinja Otoci Izjava Boja

Da li je cool, srednjih tonova plave ili mahovine zeleno, Gaines dizajnirana kuhinja ostrva su rijetko iste boje kao i ostatak kuhinje. Umjesto toga, oni su često sretni, ne tako svijetle nijanse-a razlikuje odstupanje od inače neutralne palete.

Omotača Grede U Natural Wood

Kako bi sjajan način da se rustikalnom ali polirani izgled. Joanna redovno povećava (ili čak lažnjaci) grede uz dodatak prirodnih kućišta drveta. I stropovi nisu jedino mjesto za probati ovaj potpis izgled: Idi za topli med nijanse na plaštevi, pergole i stubova.

Grupa Biljke u Twos i Threes

A self-ispoveda biljka ovisnik, Gaines nikad ne bi išli za jednu vazu ili sejalica kada je mogla da se okupljaju dva ili tri zajedno kako bi stvorili bujnom izgled. I taj pogled ne mora biti sitničav-Jojo je veliki fan berbe nekih zelenih iz dvorišta, a ne cijelo bogatstvo za fensi buket.

Ponavljam Kao obrasci u različitim Pieces

Jedan veliki trik dizajn smo naučili iz Gaines je eho tekstilne obrasce u cijeloj sobi. U ovoj kući, na primjer, Trellis obrazac tepih je oponašao u buffet fasade, dupli baze lampe i vijenac okvira.

Zamijeniti Gornja Ormari za otvorenim policama

Ili, ponekad, čak i bez ormara do vrha na sve. Uz ozbiljno pametan, čuvanje uma Cabinetry na dnu, Gaines često odlučuje da preskoči glomazni gornjim dijelom. U kuhinji kolega otvorenog tlocrta, plutajući police igrati se lagan, svijetao, prozračan i uredni Vibe.

Mix na selu i industrijska

Koji su znali da kul, metalik linije i udoban, vibracije zemlja igrao tako dobro zajedno? Joanna Gaines učinio. U svom svijetu, sjajni čelik, uglačanim crnim cjevovoda i drugih istrajan dekor elemente mešaju sa shiplap, presvlaka i seoska drvenim stolovima.

Potez Tapacirani namještaj od zidova

Onaj trik za stvaranje one udoban potpis sjedećih područjima je da povuče kauča i fotelje daleko od zidova, i grupa ih zajedno sredine sobe, okrenuta jedan prema drugom, uz tepih za definiranje prostora. Voilà: Insta-intimnosti.

Flip Knjige Oko

Tako da uniformi bodlje suočavaju vani. A go-to Gaines favorit, ovo okrečenih policu za knjige stil trik stvara prostore koji smiruju, čist i čvrste. (Ali, sretno u pronalaženju kopija Ljubav u doba kolere.)

Koristite Unexpected kao organizatori

Ikada u upcycler, Gaines uvek misli izvan tipičan koš kada je u pitanju njen skladištenje plovila. Volimo vidjeti shipping palete koriste kao stalke za vino, soda sanduka za jastuke, drveni kalemova za stolove i vintage kolica za prikaz postrojenja.

Dodaj francuski vrata kad god je moguće

Ako vaš zidovi i budžet može uzeti, ovo Gaines odobrio dodatak eksplozije svaki prostor otvoren sa svjetlo, zrak i kretanje, i stapa zatvoreni sa boravak na otvorenom. (Collective Swoon.)

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Dom

8 tajni žena koje su bezuspešni partijski domaćini

Post Dom

Sređen ho

Post Dom

Najlepši svadbeni trendovi za 2018

Post Dom

6 stanova Manhattana (ispod 3.500 evra mesečno), sada možete da se preselite

Post Dom

70s dekor se vratio, dušo

Post Dom

6 brilijantnih načina da brže vratite decu do vrata

Post Dom

Upozorenje o trendu: Flamingo dekor je vaša sledeća stranka

Post Dom

Kako se rešiti stvari koje ne želite bez napuštanja kuće

Post Dom

8 savjeta za pronalaženje savršene umetnosti za vaš stan

Post Dom

Kako najbolje iskoristiti otvorenu kuću, prema imovinskoj braći

Post Dom

Šta je ADU i zašto ga želite?

Post Dom

20 kuhinja koje smo potpuno zaljubljeni