5 jednostavnih načina da ukrotite poljsku poštu | BA.centerar.org

5 jednostavnih načina da ukrotite poljsku poštu

5 jednostavnih načina da ukrotite poljsku poštu

Sjaj vodič / Andrea Pesce

Među mnogim beskrajne nered u kući (vidi: posuđe, zeke prašina, prljavi veš), velika plima dolazne puža pošte može biti najviše iritira-a teško bore. Ali ne boj, katalog ljubavnik: Sa ovih pet pametna rešenja, možete potpuno preuzme poštar i izaći kao pobednik.

Odrediti pad spotMake siguran svu dolaznu poštu ima jedan jednini piste (bez posipanje sto kuhinji i kafu, molim). Bilo da idete s izloženim organizator zid ili posvećenog ladicu, bave pošte u tom mjestu i samo to mjesto.

Kupiti bin mail samo za reciklažu i shredderAnd postavite ga što bliže svojim piste moguće (mislim: a poklopcima koš ispod predsoblja tabelu). Na taj način, možete napraviti naviku prolazi kroz svoj mail i bacanje ono što odmah ne-pre treba infiltrira drugim područjima kuće. Zabrinut zbog osjetljivih informacija završavaju u pogrešne ruke? Obratite pažnju na mali seckalicu papir pohranjuju u obližnjem ormaru, tako da možete uništiti važne dokumente ASAP.

Sortiranje mail u zasebnoj containersIf dobijete tonu pošte, postavite diskretno kante ili košare na zid po kategorijama u utilitaristički spot (ormar, studija, ostava). Mislim: Jedan folder za ličnu prepisku, jedan za račune, jedan za časopise i kataloge i jedan za stvari koje treba da podnese. Označite ih i sortirati kroz mjesečno.

Iskoristite digitalne solutionsIf već niste, učinite sebi uslugu i prebaciti na bez papira za naplatu za svoj telefon, kablovsku, komunalije, itd Next up: preuzimanje skener aplikacije, kao što su Turboscan ili Scanner Pro, vodi evidenciju jednostavan pristup važnih dokumenata, i na kraju, ne zaboravite da koristite neprofitne Katalog Izbor odjaviti neželjenih kataloga i junk mail.

Držite markice zatvaraju u handFrom svoju izjavu studentski kredit u toj formi vaše računovođa treba da se vrati, to je istina u životu mail rađa pošte. Držati stvari kreću po uvijek imaju markice na ruku, po mogućnosti ušuškan uredno blizini vašeg pad mjesto. Pogledaj se, šaljući da upisa u školu na vreme.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Dom

Koji će vam 1 milion evra doneti u Los Angeles Nekretnine

Post Dom

Šta je mikro-mansion i treba li živjeti u jednom?

Post Dom

21 stvari koje dobra domaćica uvek ima u svom stanu

Post Dom

11 trendova uređenja odmora koji će biti ogromni ove sezone

Post Dom

Vodnik lenjice za čišćenje vaše kuće

Post Dom

5 neophodnih skladišta za stanove u Njujorku

Post Dom

5 načina da se odmor počne zabavljati na sebi

Post Dom

Ona su špilje nove čovječe pećine

Post Dom

15 pretplatničkih kutija za poklon ove godine

Post Dom

Kako feng shui svoju spavaću sobu za bolji ljubavni život

Post Dom

Evo kako zadržati vašeg Bill-a od milion dolara

Post Dom

11 uradi to sebi zahvalnicu mesta za obuću vašeg stol za odmor