5 jednostavnih načina za osvežavanje kuće | BA.centerar.org

5 jednostavnih načina za osvežavanje kuće

5 jednostavnih načina za osvežavanje kuće

Ako je ikad bilo vrijeme da uljepšati vaš dom, to je ovim mračnim, turoban dana zime. Čitajte pet super jednostavan, ekonomičan način da se vaš prostor iz mraka februara i na svetlo.

Preraditi Vaš Garnišne

Proširite svoje garnišni dati nekoliko centimetara izvan okvira prozora na obje strane. Ovo ne samo da će učiniti prozora pojaviti veći, to će također osigurati da kada se povući zavjese, oni ne blokiraju anylight uđe. Osim maksimiziranje širine prozora, montažu zagrade malo iznad prozora će dati iluziju visina. 

Swap Vaš žarulje

Trgovina prljavi žuto-obojen sijalice za svijetle bijelo alternative i vaš prostor će izgledati puno svježije. Sijalica izgled se mjeri na Kelvin, ili K, skala - i što je veći broj Kelvin, belja sjaj će biti. Za svoj najčistiji ambijent, pogledajte u tačkama između 3500 i 4100 K.

Paint Your Walls

Nothingbrightens se prostor kao svježi sloj svjetlosti boje. Naravno, beli mantil će uzrokovati svjetlo za odskočiti okolo najviše, ali meke neutralne kao blijedo golub siva radi odlično kao dobro. Odlučite se za sjaj sa sjajem (satena ili ljuske jajeta) za optimalnu svjetlo za isplatu.  

Očistite Vaš raspored

Koliko često čisto - ne prašinu, zapravo čista - vaša reflektora? Da, mislili smo. Pranje niz svijećnjaci, lusteri, itd će osloboditi mjeseci i mjeseci prljavštine i baciti mnogo više svjetla na vaš prostor. Da ih redovno čišćenje dijela svoju rutinu.

Uklonite ekranima

Naravno, ekrani držati bube - ali su i prikupljaju prljavštine i blok svjetlo. Pokušajte uklanjanje ekranima sezonski, jer a) nije komarac sezone i b) prozore vjerojatno nisu otvorene sve to često sada. Kad se vratiš danju (i komaraca vratiti) u ljetnim mjesecima, jednostavno ih zamijeniti nazad. I ne može povrijediti dati čašu dobrog čišćenje dok si u tome.

Povezane vijesti


Post Dom

9 ideja rođendana za decu koja nisu hromi ili skupi

Post Dom

19 šik načina da koristite koral u vašem domu

Post Dom

Ove pretplate će vam pomoći da povećate produktivnost (sa malo napora)

Post Dom

Stvari koje stvarne žene žele da znaju pre nego što kupe kuću

Post Dom

7 mesta u vašoj kući koje pogoršavaju alergije

Post Dom

7 jednostavnih načina da napravite nameštaj Ikea izgleda skuplji nego što jeste

Post Dom

Šta je ADU i zašto ga želite?

Post Dom

10 ideja o prijateljstvu koje će vaši Pals voleti (i instagram)

Post Dom

Sređen ho

Post Dom

Ona su špilje nove čovječe pećine

Post Dom

Nerđajući je izašao. Bakar je unutra

Post Dom

Najlepši svadbeni trendovi za 2018