5 kućnih grešaka u renoviranju koje možete napraviti | BA.centerar.org

5 kućnih grešaka u renoviranju koje možete napraviti

5 kućnih grešaka u renoviranju koje možete napraviti

The Gaineses pod nazivom: Oni vole da nova boja boja za kuhinju. Oni razočaran da niste glavni zidovi, iako. Kada je u pitanju nadogradnje vaš dom, ljepota leži u detaljima... Ali to također može biti tamo gdje je šteta boravi. Evo pet česte greške treba paziti (i kako izbjeći ih se tvoje ime je Joanna).

Twenty20

Te odabrali su aparati Zadnje

Naravno, već znate da želite nehrđajućeg čelika. Ali kupuju stvarni hladnjak, štednjak i perilica suđa prije nego što učiniti ništa drugo će osigurati da se sve više glatko pada na svoje mjesto. Razmisli o tome: To je mnogo lakše će staviti kabineta i radne površine oko komada znate će se uklopiti u prostor i vaš budžet nego da pokuša napraviti nešto posla jer ste potcijenila dovratak.

Sponzorirani

Nisi Potisak bijelim zidovima

U skladu sa svojim omiljeni dom dekor blogove, vi ste odlučili da nadogradite svoj ljuske boje kuhinja na više odvažan nijansu Španjolski plave. (To će izgledati fantastično sa svojim novim ratana barske stolice.) Možete pretpostaviti da je od ćeš od svetlo do tamno, ne stvarno treba prajmer. Ali, znate šta kažu o preuzimanju. Temeljni premaz nije samo za pokrivanje prethodni tamne boje. U stvari, bez dobar kao KILZ Premium Primer koji zatvara svoj površina i promovira prianjanje, zidova može biti tempirana bomba za plijesan, mirisa i piling.

Twenty20

Nisi Naručite Extra Parket

To je više nego vjerojatno da ćete naići na nekoliko prepreke, pa je naredio 5 do 10 posto ekstra će vas spasiti neželjene tuge. Vi ćete biti drago što ste mislili uoči kada su neki od komada dolaze oštećene, vaš partner (koji je insistirao na DIYing) smanjuje jednom komadu prekratka ili par jednostavno ne izgledaju sasvim u pravu. Bonus: Mnogi veliki trgovci će vam vratiti neotvorenu kutiju, tako da ako ga ne, nema frke koristiti.

Twenty20

Ti ne birajući zelenih materijala

Održivost postaje pristupačniji (govorimo više nego samo pomoću kontejner za reciklažu), tako da je vjerovatno da je manje od cool funkciju i više od must-have za kupce niz put. Razmislite o tome dogovaraju svoj izolacija da smanje potrošnju energije, koristeći povratila drva za svoj novi podovi, instalacije teraco countertops umjesto granita ili zamjene iz svoje redovne prozorska okna za low-E kaljeno staklo.

Twenty20

Nisi izmjeriti Everything (dva puta)

Ako se to smatra očigledno, zapitajte se: Da li ste zapravo izmjeriti prostor između WC-a i tuš vrata gosta kadu? To su ti mali detalji koji će se vratiti da vas ugrize ako nisi na vrhu svojoj igri. Zaključak: Obratite pažnju na metar sa sobom u svakom trenutku, i koristiti ga za sve.

Povezane vijesti


Post Dom

8 pitanja koja svako par treba pitati pre nego što kupi kuću

Post Dom

7 jednostavnih načina da vaša spavaća soba bude udobnija

Post Dom

6 stvari za kupovinu novog Ikea burbank (i 3 preskočiti)

Post Dom

Ove pretplate će vam pomoći da povećate produktivnost (sa malo napora)

Post Dom

8 tajni ljudi koji nikad nisu kasno

Post Dom

5 proizvoda proizvedenih u Čikagu, koje trebate pokušati

Post Dom

10 znakova koje vaš izvođač može pokušati da vas zajebe

Post Dom

11 laka koledž stipendija za koju stariji treba da se prijavljuje

Post Dom

8 najvećih trendova vjenčanih registara za 2018

Post Dom

8 iznenađujućih stavki stvarno su potrebni donatorski centri tokom praznika

Post Dom

Nate Berkus ima neverovatnu poklon ideju za sve koje poznajete

Post Dom

9 koraka za nadogradnju vaše kuhinje