5 najtraženijih stvari u vašoj kuhinji (i kako ih očistiti) | BA.centerar.org

5 najtraženijih stvari u vašoj kuhinji (i kako ih očistiti)

5 najtraženijih stvari u vašoj kuhinji (i kako ih očistiti)

Vau, kuhinji je potreban ozbiljan detoksikaciju. Ali odakle početi? Provjerili smo sa Melissa Homer, glavni službenik za čišćenje MaidPro, saznati kojih su pet stvari su apsolutni najprljavije-i kako ih vratiti u savršenom stanju brzo.

Annaia / Getty Images

Vaš Sudoper

To je mjesto gdje se isprati sirovi sok od mesa skinete rezanje odbora i napišite lijevanog željeza tiganju na potopiti. To je ujedno i mjesto koje ostaje tamna, vlažna i prljavo cijelu noć. Dok je čista, suha od nehrđajućeg čelika je otporan na rast klica, vlažne i prljave od nehrđajućeg čelika je druga priča. Dobro pravilo: Ako želite da vaš sudoper da ostanem što sanitarni kao što svjetlucava, prskati ga sa svojim omiljenim dezinfekciju sve namjene za čišćenje (kao što je ovaj jedan od metoda) kada se vrši jela.

Darkcloud / Getty Images

Vaš Kuhinja Spužva

Baš kao i tvoj sudoper, to je u osnovi klica jamboree. Spužve su poznati za upijanje i zadržavanje ostataka hrane, čak i nakon vašeg potopite ih u sapunici i isperite ih. Vaš najbolji izbor za čist, novi početak je zapravo to baci na gornjoj polici vašeg perilica suđa svaki put kada pokrenete opterećenja. (Samo budite sigurni da ga dati prvo dobro stisnuti.) Visoka topline i pare suve su obično dovoljno da ubije bilo klice. Druga opcija za između pranja: Investirajte u povišenom spužva holderso tog tipa mogu pravilno odvod i suho.

Kitzcorner / Getty Images

Svoj iPhone

Naravno, znate kako napraviti cacio e pepeby srce, ali za sve ostalo, vi stalno kretanje kroz korak-po-korak recept upute pomoću (trenutno) hrane pokriven telefon. Dati dobar brisanje-down nakon što kuhati od spritzing mekanu mikrovlakana ručnik lagano dezinfekciju sve namjene za čišćenje i ide preko nje-prednje i stražnje strane. (A trik: Želite ograničiti vlagu jer je elektronski uređaj, ali ako ostavite vaš telefon samo nimalo vlage kada završite, za dezinfekciju će ispariti i, u tom procesu, sterilišemo telefona.)

Spiderstock / Getty Images

Vaš Kuhinja lajsni

Stvar je u tome lajsni je to što je lako zaboraviti da postoje. U kuhinji, to je posebno problematično jer-hvala svima onima kuhanja para-oni su bukvalno okovanih zemljom. Plan napada: Koristite vaše kuhinje spužva ih nježno isperite toplom vodom i jelo sapun. (Možete koristiti i Magic Eraser da popravi bilo kakve ogrebotine.) Zatim, u budućnosti, obrišite ih na redovnom upotrebom mikrofiber krpom navlaženom sredstvo za čišćenje za sve namene.

Twenty20

Pećnice Hood

Kapuljače su odlične za odzračivanje miriše prema van. Ali, nažalost, stalno grijanje i premazivanje masti stvara iznenađujuće tvrdoglava premaz koji smatra nemoguće ukloniti. Da se probije, potreban vam je kvaliteta odmašćivanje to je sigurno za nehrđajućeg čelika. (Budite oprezni, jer svi odmašćivanje imaju otapala u njima aka razređivačei-i kreću se u snazi ​​od blage da se skinu-the-paint-off-your-zid divljini.) Sprej niz haubu (izbjegavanje bilo obojenog područja ili drvenih površina) i ostaviti da odstoji nekoliko minuta prije nego što ribanje sa više abrazivnim strani vaše kuhinje spužva.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Dom

8 najvećih trendova vjenčanih registara za 2018

Post Dom

18 načina da se vaš život poveća prije noći ludilo praznika

Post Dom

Unutrašnji uglovi

Post Dom

17 načina da se u vaš život dovede još više

Post Dom

Čika i jeftina zaliha ideje za mamu

Post Dom

Kreativni načini čišćenja i organizovanja vašeg prostora

Post Dom

9 stvari koje svaka stila žena ima u svojoj spavaćoj sobi

Post Dom

Mikromandije su nova luda

Post Dom

7 švedskih prazničnih tradicija koje su tako kul (i nekako čudne)

Post Dom

Najbolji put u godini da kupite nešto o svemu

Post Dom

9 apartmana za 3.000 EUR mjesečno (ili Manje), mogli biste se snalaziti odmah

Post Dom

Deset najvećih trendova za leto 2018