6 načina da se bavite supružnikom Mesijem | BA.centerar.org

6 načina da se bavite supružnikom Mesijem

6 načina da se bavite supružnikom Mesijem

Vaš suprug-ili žive u dečka-je najbolja, ali za ljubav svih stvari čiste i organizovanog, je li previše tražiti da je zatvaranje kuhinjskih elemenata ili adios njegov koristiti ručnik s poda kupaonice? FYI, to nije, što je razlog zašto smo izvukli zajedno šest rješenja će vam pomoći da se zaustavi (ili barem naučiti kako da se nose s) njegov neuredan navike.

Twenty20

Pomozite mu vizualizirati svoje Dream Home

Naravno, to je primamljivo da bi se u neredu problematičnih područja kada nivo iritacije su na vrhuncu, ali evo bolje taktiku: Ako znate da savršeno napravljen krevet ti je sretno mjesto, izdvojiti poseban vremena za sjesti i opisati ovo vaš supružnik. To je kao jednostavan kao ". Volim da dolazim kući na krevet koji je napravljen jer to znači da naša spavaća soba je mjesto za opuštanje" Objašnjavajući širu sliku u odnosu na pojedinca posao, to olakšava da shvati ono što si ti pokušava da ostvari-a teren da se to desi.

Twenty20

Zakazati 10-ak minuta Cleanup

Prije spavanja, koristite iPhone timer na sat deset ukupno minuta i udružiti da se pozabavi jela, igraonica za djecu "ili bilo dugotrajan nered da je izluđuje. Kada tajmer gasi, gotovi ste, a vi ćete biti iznenađeni koliko možete postići u tako kratkom vremenu.

Twenty20

Slažem se na četiri mjesta ima da Always Keep Tidy

Kupatilu podno to je tipično posuda za koristiti ručnike? To se odnosi i na vrhu liste, plus još tri upravljati područja (na primjer, smeće i reciklažu, za razliku od cijele garaže) da je on odgovoran za svaki dan. Real razgovora: Možda ćete morati da pojačaju i rukovati ostatak, ali dajući mu vlasništvo nad određenim područjima to ne smeta, možete ih pusti-a ne može odrediti prioritete.

Twenty20

Odrediti jednog Spot Za Clutter

Vidi, svaki dom treba catchall za stvari koje ne znaju šta da rade s. (Misli sunčane naočale, časopisi, priznanice, suvišno USB kablovi, itd) Podešavanje mjesto to je samo za SO i podsjetiti ga na svoje praktičnosti. To ne bi trebalo da se izvuku iz ruku-mjesečnu čist-out je idealan ali to bi trebao dobiti kroz tjedan, bez sitno razbacane svuda po kući.

Twenty20

Koristite Fotografije na dokument čistim prostorima

Wahoo, dnevni boravak je besprijekoran. Ali, fuj, tvoj (nenamjerno) neuredna Beau je na putu kući... Dun dun dun. Izbjegne katastrofa po preventivno mu šalje SMS pic koji pokazuje koliko čiste kuće je i u lulu svoj rog. ( "OMG, dnevni boravak je besprijekoran. Go mene!") Pasivno agresivna? Blago. A šarmantan način da ga podsjetiti da održavaju čistoću? Apsolutno.

Twenty20

Pitaj ga kako možete pomoći

OK, to super-očito zvuči, ali ponekad identifikaciju whyhe je ima toliko problema držeći pola ormara čiste na prvom mjestu je ključ za fiksiranje problem za dobro. Možda on misli da nema dovoljno prostora tako da ne smeta. Možda on ne zna čega je polovina je njegov. Bez obzira na razlog, kad ti to znaš, možete razmisle rješenja (zdravo, KonMari) zajedno.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Dom

Kako pronaći savršeni madrac u 5 jednostavnih koraka

Post Dom

Evo kako je vaša kuća izgledala 1984. godine

Post Dom

7 tajni ljudi koji uvek imaju čistu kuću

Post Dom

9 stvari koje svaki pametan iznajmljivač iz Čikaga čini

Post Dom

Pomoć! Koja je najbolja biljka koja mi stavlja u kupatilo?

Post Dom

7 načina da se ne ujede komarci

Post Dom

7 savjeta za rješavanje prolećnog čišćenja

Post Dom

10 trendova koji će biti ogroman za ovaj Božić

Post Dom

Najbolji način za kupovinu bloka Alameda

Post Dom

5 načina štednje na struju bez isključivanja ac

Post Dom

U vašoj kući ste verovatno zaboravili da očistite

Post Dom

Najbolji pokloni za ljude koji nemaju puno prostora