7 jednostavnih čvorova za skladištenje koje koštaju 0 EUR | BA.centerar.org

7 jednostavnih čvorova za skladištenje koje koštaju 0 EUR

7 jednostavnih čvorova za skladištenje koje koštaju 0 EUR

Stashing svoj manje-od-prilično potrebe - u mjestu zapravo možete ih naći - potrebe ne zahtijevaju horde plastične ambalaže. Ponekad su najbolja mjesta za pohranu su ispred nosa. Evo nekih neočekivanim mestima gdje možete spakovati u robu za lakše pronalaženje.

Ubaci važnih radova u zadnjem policama

Ako si kvadratnih snimke siromašni, još uvijek možete držati dokumente kako bi bez glomaznog ormaru. Prvo, organizirati svoje papire u gomile po tipu (porezi think, auto osiguranje, stanovanje, itd.) Onda ih na tanke arhiviranje fascikli ili Manila koverte i ugurati ih u policu iza redova knjiga. Oni će biti izvan vidokruga iz njuškanja oči i na gotovs sljedeći put CPA to treba kompjuter prijema.

Držite rezervne posteljina u jastučnice

Ne posteljina ormar? Nema problema. Pogledajte naš video "Kako Wrangle ugrađena list" i slaganje vaše oduzet remek-djelo - zajedno sa odgovarajućim stan list - unutar odgovarajuće jastučnicu.

Koristite kofere za out-of-sezone odjeće

Prazan kofer zauzimaju vrijedne nekretnine ispod kreveta je savršeno mjesto za smeštanje da pumpicu kaput ne želite razmišljati o do novembra. Samo pratite naš pomodni kotrljanja techniqueto dobiti svoj džemperi, šalovi i odjeće s puta dok ih ponovo ne trebaju.

Squeeze hulahopke i čarape u čizme

Oslobodite neki kupaći kostim prostor u fioku od nadjev tajice, čarape i visoke čarape na out-of-sezone čizme. Dođite jesen, pomaknite čarapa nazad u ladicu i kupaćih kostima u pod-the-krevet kofer smo pisali ranije.

Organizirati ladice s kutiji za cipele poklopcima

Nema potrebe da kupuju skupe ladici organizatora kad imaš... Kutiju poklopcima. Ove plitke posude su savršene za natezanja kozmetičkih proizvoda, uredski materijal i druge osnove malog obima. Liniju ih sa zanatskim papira ako osećate fensi.

Tuck kvačila unutar veće torbe

Misli na svoje torbice kao ruski gniježđenje lutke: ide Mali kvačila u srednjem torbi koja ide u velikim Tote, i tako dalje. Uzmite organizacijske vještine na drugi nivo grupisanjem slično boji pribor zajedno za brže pronalaženje niz put.

Kate Arends, Wit & Delight

Stog knjige na radijator out-of-komisije

Ne koristite stari zarđali ovog ljeta si ti? Stog vrhunaca književnog kolekcije horizontalno na vrhu, počevši sa većim tvrdi povez knjiga i rade svoj put do manjih za čvrst građe. Vidiš? Da li to ne izgleda lijepo?

Povezane vijesti


Post Dom

Evo zašto vam je potrebno kupiti belu prodaju u januaru

Post Dom

10 najboljih proizvoda za čišćenje prema stvarnim ljudima

Post Dom

7 jednostavnih načina za dječje otvaranje božićnog stabla (i još uvijek je elegantno)

Post Dom

5 načina da nikad više ne treba da koristite gvožđe

Post Dom

Najbolji (i najgori) trendovi kućnog dekora iz svake decenije

Post Dom

7 zapadnih Elm kupovina tajne koje trebate znati

Post Dom

Kako napraviti svoju spavaću sobu kao palatu

Post Dom

Naši omiljeni 10 trendova kućnog dizajna 2018

Post Dom

Kakav kul 1 mil EUR će vam dati u nekretnine u Dalasu

Post Dom

Limun je novi sirćet

Post Dom

22 stvari koje treba držati u vašem domu u slučaju vanrednog stanja

Post Dom

Pa, možete iznajmiti Beyonceov Hamptonsov dom ovog leta