7 zapadnih Elm kupovina tajne koje trebate znati | BA.centerar.org

7 zapadnih Elm kupovina tajne koje trebate znati

7 zapadnih Elm kupovina tajne koje trebate znati

Dragi West Elm: Donesi nam svi elegantni midcentury inspirisane kola bar. Ali isto tako, možeš li smanjiti Žena dogovor? razgovarali smo savviest shopping drugari (i pretraživao najmračnije troves Interneta) da vam donijeti ovih sedam tajne za dobivanje najviše od svojih omiljenih doma distributera.

West Elm / Facebook

Kupi predmete sa cijena oznake završava in.97 or.99These boda cijenu ukazuju na to da nećeš dobiti bolji konačni klirens Markdown-ona su. Prijevod: Nemojte čekati da pokupi one jastuke ste od uporedjivanje, dobro, zauvijek. (PS S obzirom da su super popustom, imajte na umu da je ova roba je nepovratna.)

Nanesite Family Poklon kartice Zanimljiva činjenica: West Elm je u istom "porodica" trgovaca kao Pottery Barn, Williams-Sonoma i Mark & ​​Graham. Što znači ako imate dolara dugotrajnim na starim poklon kartice Božić, možete ih se odnose na kupovinu West Elm. #themoreyaknow

West Elm / Facebook

Iskoristite Besplatan StylistsWest Elm nudi nekoliko in-house profesionalnih usluga dizajn, a sve su umjereno cijeni. Ali, da li ste znali da je sat vremena stilista konsultacije, bilo u prodavnici ili kod kuće, potpuno je besplatan? (Misli osnovni dizajn savjete kao što su preporuke materijala, boja i proizvoda brine o vašem prostoru.) Sljedeći put želite da se vaš jastučić zacrtan i osmišljeno, smatramo ozbiljno slatko privilegija.

Pridružite se mailing listu Tražim napraviti veliku kupovinu kao kauč ili blagovaonom setu? Pridruživanje West Elm e-bilten mailing biranja i naručivanje online je ukupan broj-brainer. Ćete dobiti nekadašnji promo kod za 15 posto popusta na Vašu prvu kupovinu, a vi ćete biti upozoreni na insajderske salesand ekskluzivne ponude čim se dogode.

West Elm / Facebook

Igrati za obrazovanje karticu Jeste li student? Nastavnik? Član školskog fakulteta? Da zaradi vas 15 posto popusta na svaku kupovinu u West Elm knjizi. Jednostavno predstaviti škole ID na kasi, ili ako je online kupovinu, unesite a.edu adresu žeti ovog znatne nagradu.

Pitati o "Open Box Predmeti" Mnogi West Elm lokacije imaju mali odjeljak za lagano nositi prikaz stavki, povratak i sve što ima neispravan pakiranje mnogi cijeni sa popustom statusom prodaju uzorka. Pitati o njima na recepciji, ako ste u blago-lov raspoloženje.

West Elm / Facebook

Prijavite se za tvrtke kreditne kartice Znamo da je još jedan račun pratiti. Ali, ako ste West Elm ovisnik, oni su superworth ga. Biti kartice zarađuje na početku 50 $, 25 $ nagrade za svakih 250 $ potrošen, rođendan dolara, pristup prijateljima i obitelji godišnji shopping događaj i kartice samo korisnički servis linija znate, za one situacije kada jednostavno ne mogu da shvatim kako da Spot očistite svoj futon.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Dom

Nate Berkus ima neverovatnu poklon ideju za sve koje poznajete

Post Dom

5 pasmina pasa koje se u potpunosti mogu nositi u stanu

Post Dom

10 stvari koje svakog vlasnika kuće treba da uradi jednom godišnje

Post Dom

6 nadogradnje kuće koje izgledaju Luxe (ali malo koštaju)

Post Dom

Kako da ne ubiješ svoju orhideju (stvarno ovog puta)

Post Dom

Šikantna rešenja ukoliko imate malu decu

Post Dom

18 poklona koje smo dali ako novac nije bio predmet

Post Dom

Sastojci koji pretvaraju bilo koju spavaću sobu u raj

Post Dom

Šta pokloniti svaku osobu koja vas je ove godine pogriješila

Post Dom

Neverovatne poklonske ideje za svaku ženu u vašem životu

Post Dom

Ona su špilje nove čovječe pećine

Post Dom

7 greške u čišćenju koje stvarno više nanose štetu nego dobro