8 najčešćih dekorativnih grešaka | BA.centerar.org

8 najčešćih dekorativnih grešaka

8 najčešćih dekorativnih grešaka

Hej, možemo cijeniti sve kuće estetike. (Bohemian? Love it! Minimalistički? Impresioniran to! Rustikalna seoska kuća? Možemo li da pređemo odmah?), Ali postoje određene ne-nos mi samo ne podnosim. Evo, osam koje su nas vozi potpuno lud. Razmotrite ovo vaša službene prestaju i odustane.

1. Ti visi svoju umetnost previše high.When je u pitanju ukrašavanja, postoji jedna teško i brzo pravilo: U centru svakog slika treba da bude na nivou očiju. (To je oko 58 cm od tla, u slučaju da se pitate.) Learn to, žive, onda se sa svojim životom.

2. Ti guraju sve svoje namještaja protiv walls.We znam da mogu osjećati čudno da pluta na kauč u sredini den. Ali gura sve uza zid stvara previše formalno vibracije... Da ne spominjemo čudno prostor u sredini sobe. Potez namještaja u grupe za ugodan, živio u osjećaju.

3. Da se plašiš color.We volim jednobojne bijele stvar koliko narednih Hamptonsmagazine entuzijasta. Ali vaš dom će biti tužan, tužan mjesto ako svakoj sobi nema barem nekoliko pops boje. Smatraj to izgovor da kupim slatko tirkizno poslužavnik si posmatrajući.

4. Imaš previše jastuke na kauču ili bed.Yes, baciti jastuci su odličan način za dodavanje obrazaca i boju inače neutralan prostor. Ali ako vaši gosti morati ukloniti jastuke samo da stave svoje guzice na ljubav sjedalo, znate da ste otišli u more.

5. Previše si trend-driven.Copper, Chevron, ako se otkrije drva - sve je u redu sa skakanjem na trend bandwagon. Ali čuvajte se koristi previše u jednoj prostoriji, ili riskirati kuću koja izgleda zaista od nekoliko godina.

6. Previše si matchy-matchy.Think i noćni ormarići moraju biti identični? Mislim da sav namještaj trpezariju treba da dolazi iz iste kolekcije? Razmislite ponovo... Onda početi miješanje i odgovarajuće obrasce, materijala, epoha i slično.

7. Ti si napravio televiziji žarište room.Yes, Netflix je dar poslan s neba. No, to ne znači da treba da tretiraju svoj televizor kao najljepši objekat ste vlasnik. (Obećavamo; to nije.) Umjesto montažu na prednji i centar u sredini vaše dnevne sobe, razmotrite što ga sa strane, prikrivajući to iza ormara ili miješanje ga u galeriju zid.

8. Zaboravio si na osvjetljenje. "Vau, da plafonu odaje takav udoban, lepršavi sjaj", rekao je da niko nikad. Mix položaj i stone lampe u svoj dizajn, i uzeti u obzir stavljanje plafon raspored na dimera. Efekat će biti domaćinski i sofisticiran - i nimalo kao čekaonici kod zubara.

Povezane vijesti


Post Dom

Prilično korisno

Post Dom

Najlepše vjenčane tradicije iz celog sveta

Post Dom

New Yorkerov službeni praznični vodič za poklone

Post Dom

9 briljantnih dekorativnih ideja kladimo se na koje nikad niste mislili

Post Dom

8 jednostavnih i divnih novogodišnjih zabavnih ideja

Post Dom

9 najboljih cvjećara u Los Angelesu za (skoro) svaku priliku

Post Dom

9 saveta za skladištenje zdrave kuhinje za kuće

Post Dom

Najbolji stolovi za uštedu prostora za trpezariju koja izaziva kvadratne snimke

Post Dom

Molim vas pauzirajte da se divite ovim 21 zapanjujućim kuhinjama

Post Dom

7 slavna nadogradnja apartmana koju možete u potpunosti učiniti u svojoj zakupu

Post Dom

9 načina da vaš krevet bude potpuno neodoljiv

Post Dom

11 uradi to sebi zahvalnicu mesta za obuću vašeg stol za odmor