Američka omiljena rasa pasa su upravo objavljena (utešne zelenice kupljene širom zemlje) | BA.centerar.org

Američka omiljena rasa pasa su upravo objavljena (utešne zelenice kupljene širom zemlje)

Američka omiljena rasa pasa su upravo objavljena (utešne zelenice kupljene širom zemlje)

Ovo je upravo u: Ljudi održao konkurs za popularnost za čovekov najbolji prijatelj i Best in Show je simpatični Labrador Retriver. Ovdje su Deets: The American Kennel Club, koji poštovani institucija purebreds i izložbama pasa, upravo objavio svoju anketu članstvo najpopularnijih rasa. Da li je vaš zgodan maleni ili slatka mala djevojka kod kuće napraviti popis? Čitajte dalje.

1. Labrador RetrieverThey're nježan sa familybut teško protiv kriminala (oni su posebno nadarenih sniffer-outers). To-plus elegantan sloja u žutoj, čokolada i crno-objasniti zašto je vrh pas AKC-a već 26 godina za redom.

2. Njemački ShepherdForget bilo konotacije sa Five-O, ova rasa je sve ljubav. Možda samo dati svoje poštar tretira unaprijed na maslacu svoj novi štene.

3. Zlatna RetrieverPreppy kao pakao, preci ove rase se pozdravljaju nazad na lovočuvari na imanju škotskog Lord Tweedmouth. Nije ni čudo što ovi psi da se ponašaju glupo, oni moraju biti na umu da ime.

4. BulldogWith kratko prignječena nos i krive prednje noge od psećeg Popeye, te su tako smiješno izgleda da su prekrasne. Pa šta ako je njihova hrkanje drži te u noći? Svaku noć…

5. BeagleAmerica ljubavnu aferu sa srednjim psi olakšava malo sada da je beagle je napravio listu. On je zec-pas u srcu, pa budite sigurni da držite povodac čvrsto kad se približava dvorištu te proklete mačke.

6. Francuski BulldogPretty mnogo psa za Instagram dob: mala i slatka, sa smiješno palicom ušima i živahnim malo kas. (Zanimljiva činjenica: Ovo je New York najpopularnijih rasa.)

7. PoodleThe AKC želi da odagna "stare stereotip pudlice kao foofy velvet-jastuk pasa gleda dole svojim dugim nosevima na nas." U redu. (I njihova popularnost je porasla od prošlogodišnju listu, tako uzeti, mačo psi.)

8. RottweilerA čvrste radni pas, one imaju fensi istoriju pratećih vojnika u starom Rimu. Danas je on i dalje izgleda da bi nametanje, ali on je sjajan s djecom i sve popularniji u SAD-u, možda zbog knjigu neodoljivi dječje Good Dog, Carl.

9. Yorkshire TerrierAt desetak kilograma, s masom od teče kose moli da bude brušeni u vrhu čvor je Yorkie je američki Doll kućnih ljubimaca.

10. BoxerThese žilava stvorenja super-pametan, nezavisni su i Volim igrati s djecom. Ali pošto su i vole da skoči koriste svoje mišićave noge, samo bi bili sigurni da znaju naredbu "Dolje!" Prvi.

Povezane vijesti


Post Dom

24 stvari koje svaka odrasla žena treba u svom stanu

Post Dom

Kada se pare i kada se gvožđe

Post Dom

8 kućnih ljubimaca koje niste znali za vašeg psa

Post Dom

Kako izvući najviše nefunkcionalnog kamina

Post Dom

11 najboljih saveta za organizaciju ove godine

Post Dom

Nikad nećete pogoditi trendove dekoriranja stare dame koja se vratila u stilu

Post Dom

15 poklona koje pomažu svojim prijateljima da dostignu vrhunsku higijenu

Post Dom

17 načina da se u vaš život dovede još više

Post Dom

36 načina da koristite čarobni eraser

Post Dom

Kako urediti cveće namirnica

Post Dom

13 slatke ideje za sjedinjenje porodica

Post Dom

Na prodaju sada: 7 komada patio koje vam je potrebno