Deset najvećih trendova za leto 2018 | BA.centerar.org

Deset najvećih trendova za leto 2018

Deset najvećih trendova za leto 2018

Izlete na plažu, hot-dog, taj prvi stvarno loše opekotine: Neke stvari oko leta nikada neće promijeniti. Ali to je 2017 (godinu koja istinski dolara norma), tako da je sigurno da smo anticipirajući malo... Više. Evo, naš deset omiljeni trendove koji očekujemo da ćemo dovesti do vrha (pijeska) gomilu.

Twenty20

Chilled Red Wine

Nemojte da nas pogrešno: Volimo prilično glassfortyof rosé koliko narednih gal. Ali mi smo vidjeli dovoljno "Rosé All Day" majice da znam da je stara vijest. Upoznajte našeg najnovijeg ljeta piće: rashlađeno crveno. Svjetlo-tela i osvježavajuće vino parova savršeno sa svojim sljedeći dvorištu roštilj.

Sabinoparente / Getty Images

Maroko

Pomeri se, Tulum. Najtoplijeg odredište ovog ljeta je još malo ispod radara, što znači da još uvijek možete rezervirati hotelsku sobu bez koji se sudaraju jedan milijun drugih turista.

Instagram

Instagram Stories

U redu, tako da je prilično kopirati svaki Snapchata trik u knjizi (lice filtera, anyone?), Ali mogućnost priča Instagram je kul... I definitivno režim društvenih medija de rigueur. Koristite ga za reći vrijedno tvog života jedan dan preko slike, video, bumeranga i-naravno-bezobrazan tekst i Emoji preklapanja.

@ Thewing / Instagram

Millennial PINK (Ali nazivajući ga "Blush")

Je bubblegum nijansa je prodrla u sve, od sneakersto restoran dekor, a mi nismo iznad sportskog ga ovog ljeta. Je pomalo ick o "hiljadugodišnje" deskriptor? Nazovite to "rumenilo" i nastaviti sa svojim životom.

Samir Hussein / Getty Images

Sjaj za usne

90-ih godina bili na trend u svijetu ljepote za neko vrijeme (hi, smeđe mat), ali ovog ljeta je '00s dobili naše sjajne POuts na bravu. Ugrabiti tuba vjerni MAC lipglass, i nosite ga svaki dan do septembra.

Popsockets

Popsockets

Ne samo da će ovo vam pri ruci gadgetprevent od pada vaš iPhone u vodu kada pokušate da snimite svoje najbolje Vacay zalazak sunca, to je također savršen za čuvanje vaše bubice bez uplitanja tijekom krstarenja visinama zabavu.

@ Thegreatfoodadventures / Instagram

Insane Ice-Cream sendviči

Spring tuševi donijeti maja cvijeće, ali ove sezone, mi smo odlučuju za zelene samo paprati i lišće, koji čine bujnom izjavu dok potpuno udaranje Scandi-minimalistički izgled koji je i of-the-moment.

Timur Emek / Getty Images

Izjava rukavima

Nema više dosadnih majice i tunike. Bilo da je zvono rukavima koktel haljina ili off-the-ramena Gingham bluzu, najlakši način za nadogradnju svoj ljetni ormar je sa snažnim rukav igra.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Dom

7 najlepših vrtnih trendova 2018

Post Dom

6 brzih ažuriranja apartmana koje možete učiniti u svojoj zakupu

Post Dom

9 jednodušnih poklona koje možete naći samo na etsy

Post Dom

10 najvažnijih kuća za čišćenje u crnom petak i cyber ponedjeljak

Post Dom

11 kućnih proizvoda koji će osvežiti vašu kuhinju ovog leta

Post Dom

Ona su špilje nove čovječe pećine

Post Dom

10 prekrasnih kuća za odmor slavnih

Post Dom

Očistite svoju kad sa grejpfrutom, prokletstvo

Post Dom

5 trendova renoviranja kuća koji će biti ogromni 2018

Post Dom

Stvari koje stvarne žene žele da znaju pre nego što kupe kuću

Post Dom

6 jednostavna nadogradnja dekora koja ne bi slomila banku

Post Dom

22 stvari koje treba držati u vašem domu u slučaju vanrednog stanja