Jedan trik za beskrajno lepu kuhinju | BA.centerar.org

Jedan trik za beskrajno lepu kuhinju

Jedan trik za beskrajno lepu kuhinju

Kviz: Koja jednina osobina da sve zapanjujuće kuhinjama imaju zajedničko? A pjenušava, nered bez countertop, to je ono što. I imamo formulu da se tvoje tamo: Edit brojač stavki, tako da je jasno oko 90 posto površine. Mislim da ovo zvuči drastična? To je zapravo jednostavan (koristite ormari, narode). Evo, devet mudra načina da promisle vašoj kuhinji i jasno vidljive gomile za dobro.

Smanjiti Aparat za kavu

Ako nemate veliku leglo odraslih kofeina piju dijele doručak sa sobom stalno, razmotrite ditching svojim glomaznim plug-in za šik francuske štampe ili pour-over opciju. Oboje su se prokleto dobru kafu, su male i mobilne kada je u pitanju skladištenje, i uglavnom samo izgledaju super lepo. Priključen na električni? Ne zaboravite pravilo 90 posto i uređivanje još nešto. (I molim vas, u najmanju ruku, kao slepi kafu u zrnu).

Fotografija: JACKBILT

Odbiti The Kitchen catchall

Svaki dom ima damping tlo pošte, ključeva, časopisa, računa, itd Naravno ovo smeće ne treba piste ali molim te nemoj da bude na pult. Koristite radnom stolu ili stanicu u hodniku umjesto.

Dizajn: Elizabeth Lawson

Potez za pečenje Sastojci Za ugradni Rezervoari

Ovo je jedan primjer gdje smo zapravo preporučujemo dodavanje, a ne oduzimanjem. Staples poput brašna i šećera zauzimaju velike kabinet nekretnina, i zapravo izgledaju super atraktivan kao dekor u prilično kanisterima (odlučiti za prozirnog stakla ili u hladu koji odgovara Backsplash). Ih prebacite na pult i oslobodili prostor za više ružne nereda (kao što su ulja za kuvanje i malih kućanskih aparata).

Fotografija: Karr Bikom Kitchen & Bath

I Store Začini Pažljivo

U redu, tako da je potrebno jednostavan pristup sol i papar, ali ti treba ceo košer soli kartonu se na ekranu? Preseliti na najvažnije da stilski brusilice, mlinovi ili podrume. I daju ovim smanjen kontejnere stalni dom (kao u šik slonovače uložak ležišta, na primjer) da borave u, tako da se ne plutaju okolo.

Fotografija: Med smo Početna

Držati Spužve u sudoperu

Razmisli o tome: Jeste li ikada vidjeli spužvom u časopisu namaz? Ne, zato što su prilično bruto. Očigledno je da ovi momci moraju biti u pripravnosti, pa preporučujemo stavljanje usisane spužvom holderinside sudoperu, odmah ispod usne. (U suštini, samo uradi sve što je potrebno da se taj Germy ruglo od vidik vaše kuhinje a.)

Fotografija: Arizona pločica

Promisle Vaš Toster potrebama

Volimo tost. Ali mi ne volimo glomazna, mrvice-tastic priroda električnog toster peći. S obzirom da je većina peći rade solidan posao nazdravljali hleba (mjesto na peć rešetke i svađa minut ili dva), možda preispitamo ako toster je superfluous.But I love my toster. Sjajno. Samo ga smestite ako imate društvo.

Fotografija: Jenna Sue Design Co.

Ditto Papirnati ručnici

Razmislite o zid držač za papir ručnik (visio diskretno ispod ormara), što je over-the-vrata držač (zatvoren u ormar vrata) ili ići zelena (dok inspirišu druge da učine isto) prebacivanjem na kuhinjske krpe, krpe i druge za višekratnu upotrebu sredstva za čišćenje.

Slika: Heidi Piron Design & Cabinetry

Premjesti Cookbooks

Općenito govoreći, mi smo veliki ljubitelji knjiga svuda, ali kuhinjskom stolu ne bi trebalo izgledati kao knjižnica. Preporučujemo da kreće svoju zbirku kuharica u plutajući ispusta, prozorskom ili kuhinji policu za knjige. (PS Mi, međutim ne vole ideju koristeći jedan kuharice kao dekorativni element, prikazan na mini štafelaj.)

Fotografija: Sarah Stacey Design

Keep Your Kuhinja Alat Palette Kohezivni

Ako vaš kuhinja alata Mora da je na ekranu, učiniti sve što možete kako bi bili sigurni da su atraktivni-zatim grupa slično sa sličnim. Prijevod: Ako i dalje imate Dollar Store plave plastične špatule set ste kupili na fakultetu (mješovita sa svojim velika cura nehrđajućeg komada), moglo bi godilo da bacim stare momke, a zatim nadogradnju. Obuzda ih u prilično kanister ili dva i pozvati ga na dan.

Fotografija: Amber Interijeri

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Dom

15 čudnih i predivnih kuhinjskih poklona koje će svi voleti

Post Dom

6 sjajnih načina da se mali prostor oseti veći

Post Dom

7 elegantnih stvari za kupovinu iz kućnog depoa (nema pločice, boje ili krovova)

Post Dom

20 božićnih ideja za dekoraciju kladimo se na što niste pomislili

Post Dom

8 stvari koje će se apsolutno desiti kada dobijete štene

Post Dom

10 lijepih zabavnih zabavnih ideja za kladionice kladim se da niste razmišljali

Post Dom

10 trendova vjenčanog dekora koji nisu skočili sa ajkulom

Post Dom

9 najboljih cvjećara u Los Angelesu za (skoro) svaku priliku

Post Dom

Evo kako je vaša kuća izgledala 1984. godine

Post Dom

5 novih mesta za kupovinu za kućni dekor

Post Dom

11 najboljih saveta za organizaciju ove godine

Post Dom

Evo šta možete dobiti za 2.000 EUR mesečno u 12 njujorških naselja