Kako izvući najviše nefunkcionalnog kamina | BA.centerar.org

Kako izvući najviše nefunkcionalnog kamina

Kako izvući najviše nefunkcionalnog kamina

Valjaju zbog činjenice da je vaš kamin je neradne sorte? Onda vrijeme za prilagođavanje stav. Ovo bi trebalo "mana" zapravo može biti najupečatljiviji i svestran karakteristika dizajna u cijeloj prokleti kuću. Ispod, deset prekrasna dizajner trikova za uređenje, ne, slavi Mrtav ognjišta.

Studio. LIFE. STYLE

Zatvoriti utakmicu u ploča Mramor

Fan minimalizma? Fan mermera? Razmotrite završavajući kamina uz običaj opremljen komad kamena kamena à la Studio.LIFE.STYLE. Kao što je pokazano gore, gotov izgled je elegantan, čist i moderan-a stilltrès udobno.

Ashley Whitaker Design

Napuniti Birch Podružnice

Stog prilično svežanj srebrnaste breze (svi možemo složiti oni su božuri trupaca, zar ne?) Unutra i bok sa susjednim pletene korpe za organski dodir u inače prilagođen prostora (kao što je gore savladali Ashley Whittaker).

Mark D. Sikes

Showcase objekata prirode

U potrazi za šik i razmetljiv za odmor za vaš Heirloom porculan? Klaster grupacija za ugodno zauzet vinjeta-kao u ovom šik dnevni boravak Sasha Meredith.

Robert Brown Interior Design

Lažni To Fabulously

Samo zato što se nešto zapravo ne radi ne znači da ne može izgledati kao da je. Razmotrite ovo vaš izgovor da loptu na prekrasnoj kamin pribor, kao što su ovi zmija u obliku pepeo vješto koriste Robert Brown.

Massucco Warner Miller

Koristite Dekorativni Fire ekran

Dizajn tim koji stoji iza Massucco Warner Miller smatra okićen rešetke i požara ekranima "room nakit." Mi volimo svoje dodatak bočni lampiona dodati neke prirodne vatre na scenu.

Lauren Liess

Ogledalo unutarnjih poslova

Mračnoj sobi u potrebu za nekim sijeva, osvetljavanjem magiju? Uzmite štap iz ove vesele Lauren Liess dnevnu sobu i da se postroje unutrašnjost vašeg ognjišta sa ogledalima pločama. (Pssst, možete potpuno klizi u šik, samostojeći ogledalo za isti učinak.)

Myra Hoefer Design

Natovariti Na svijeće

Popularna alternativa sa izdržljivost: Napravite vještom svijeća prizor sa stupovima različitih oblika i veličina. Još bolje, da kao Myra Hoefer i dodajte votives u plašt gore, kao i udoban prostor za sjedenje ispred, za osvjetljavanje razgovor.

Consort Design

Integrisati Namještaj

Eksperimentalna i ponosan na to? Consort Designrecommends stavljanje jedan kraj stolić ili blagovanje unutar vašeg kaminom, što stvara privlačan kut u sobi, i povećava iskoristive površine (ništa od wow faktor kažu).

Grant K. Gibson

Kad sve ostalo ne uspije, Paint It Black

Ovo glam još opušteno dnevni boravak Grant K. Gibson potvrđuje dva pravila kardinal dizajn: 1) Svaka soba treba barem jedna crna element u njemu, i 2) Manje je obično više.

Povezane vijesti


Post Dom

11 divnih dekorskih ideja za dečiju sobu

Post Dom

9 jednodušnih poklona koje možete naći samo na etsy

Post Dom

9 načina da ne ubijete svoje kuće

Post Dom

Dos i donacije da napravite savršen odmor za zdravlje

Post Dom

7 jeftinih načina za povećanje privlačnosti vaše kuće

Post Dom

5 troškovi venčanja u kojima bi se trebali upasti

Post Dom

Izveštaj mulja

Post Dom

Vrhunska lista spadanja

Post Dom

20 kuhinja koje smo potpuno zaljubljeni

Post Dom

11 skrivenih dizajnera zbog čega je vaš dom izuzetno fotogeničan

Post Dom

11 prodavnica koje vam omogućavaju da vratite bilo šta, bez pitanja

Post Dom

Najbolja kupovina