Kako najbolje iskoristiti otvorenu kuću, prema imovinskoj braći | BA.centerar.org

Kako najbolje iskoristiti otvorenu kuću, prema imovinskoj braći

Kako najbolje iskoristiti otvorenu kuću, prema imovinskoj braći

Dan otvorenih vrata prikazivanja su u osnovi dress-up nekretnina. Prokletstvo, dobro izgledam u ovome, kažete sebi, između Coos o originalne drvene podove. Hajde, momci-najveća investicija u vašem životu nema mjesta pasti na lepotu, a ako preskočite domaći, mogao bi završiti sa kajanja neke prilično katastrofalne kupca.

Kucnu Mi nekretnine Brothers Drew i Jonathan Scott (koji se nedavno udružio sa Chaseand Googleon je osvjetljavanje izvještaj kupovina), da nauče dos za i protiv udaranje se Sunday otvorenih vrata.

Ask skoro sve što se ne vidi unutrašnje organe Domaći su ono što većina "ljepote kupaca" završiti pronalaženja teško kasnije. Uvijek pitati o stanju i starosti vodovodne i električne sisteme, kao i oni lako mogu iz skromne reno uzeti projekt ukupnog novca jamu. Još jedno važno pitanje: Kakva je situacija izolacije? (To ima veliki utjecaj na hlađenje i grijanje računa.)

Čine se kao kod kuće (zaista kod kuće) Ne stidite se o tome da udobno na otvorenom kući ovo je vaša šansa da stvarno uzeti stvar za spin. Oguliti natrag tepihe i pregledati etaže, shuffle oko namještaja da vidimo šta oni maskiranje, otvorenih vrata i ormara i uključite slavine za procjenu situacije pritisak vode. Dobivanje precizan mjerač na iznos od kozmetičkih rada potrebno je instrument kako svoju ponudu iznos i renoviranje budžeta. Takođe tačku da sjedi na prednjem koraka i slušate saobraćaj prolazile, i da hoda oko bloka i dobiti osjećaj za susjede i susjedstvo. Na kraju krajeva, možete mijenjati kuću, ali ne i lokaciju.

Ne očekujemo da se ponudi "A velika stvar da shvate o otvorenim kuće je da, u stvarnosti, oni su put za agencije za nekretnine da upoznam nove klijente-aka, marketinški napor", kaže Jonathan. "U svim godinama smo radili na prodaju ja bih rekao da 5 posto otvorenog kuće smo napravili zapravo prodao kuću smo pokazuje." Prijevod: Otvorena kuća nipošto nije jedini način da se vidi imovine. Ako ste ozbiljno zainteresirani, postaviti privatni prikazivanje i uzeti u obzir uštedu iznijansiranijoj pitanja (zašto prodavci prodaju, razlog za bilo kakve promjene cijena, itd) za onda, kad je veće šanse da vam iskreno tvoj agent odgovoriti.

Povezane vijesti


Post Dom

Ove 5 cvećara u prodavnici će trajati najduže

Post Dom

Evo kako je vaša kuća izgledala 1984. godine

Post Dom

Trikovi koji štede prostor za vašu smešno malenu kuhinju

Post Dom

7 zapadnih Elm kupovina tajne koje trebate znati

Post Dom

10 dekorativnih časova koje smo naučili od Joanna dobija (nijedna od njih nije povezana s velikim satovima)

Post Dom

Vrhunski vodič za tretman prozora

Post Dom

10 ne-nagomilanih ideja o ponovnom obradivanju porodice

Post Dom

U vašoj kući ste verovatno zaboravili da očistite

Post Dom

9 brzih, jednostavnih načina za nadogradnju Vašeg otvorenog prostora

Post Dom

Kako izvući najviše nefunkcionalnog kamina

Post Dom

10 genijalnih poklonskih ideja koristeći svoje omiljene fotografije

Post Dom

Kako baciti konačnu večernju zabavu Hamptonsa