Šikantna rešenja ukoliko imate malu decu | BA.centerar.org

Šikantna rešenja ukoliko imate malu decu

Šikantna rešenja ukoliko imate malu decu

Vaš klinci kreću kroz svaku prostoriju u kući sa hrabrosti od malog tornada. I vaša trpezarija može trajati najviše zloupotreba od svih. (Imaš špageti-spackled zidove da to dokaže.) Vrijeme je da preispitamo svoj dekor i ugraditi ispod komada, mama-sve što ustati kao šampion u mališana beatings.and dalje izgledaju fit za svaku kompaniju odraslih.

Rachel Ashwell

Rustic Trpezarijski stolovi

Staro je dobro ovdje, narode. Pogledajte na prirodnog drveta u rustikalnom završne obrade (hi, seoska kuća tabele). U osnovi bilo koju površinu da i dolazi sa i koristi od ogrebotina i nesavršenosti je svojim go-to.and vrlo lako opravdati prvi put Billy ubada ga sa maslacem nožem.

Rachel Ashwell Dining Table ($ 1,695)

Lulu i Gruzija

Plastične Dining stolice

Relax-mi nismo govorili o klimavo sklapanje one, momci. Mislimo na trend Eames inspirisan opcije, Lucite duh stolice ili vijugave slither brojkama sve koji su napravljeni od izdržljivog Pogodni za brisanje plastike. Oni su također lagan (u slučaju prevrtanja) i zaobljenim rubovima će spriječiti udaraca i modrica.

Lulu i Gruzija stolice ($ 299 za set od 2)

Hook & Loom

A za mašinsko pranje RUG

Ukupno. Ne Brainer. Sa više šik i inovativne mogućnosti bacanje-u-pranje na tržištu, ti bi dobro da iskoriste ovu super-lako pobijediti.

Hook & Loom tepih (od $ 28)

South Haus

Melamin Posuđe

Break-otporan, pristupačan i veoma zabavno, melamin "Kina" je jasan odgovor za svakodnevnu upotrebu. (Save the Wedgwood kada bake u gradu, zar ne?)

SouthHaus ploča ($ 15)

Home Depot

Drvene roletne ili Roman Shades

Na žalost, ali zaista, blagovaonica sa malima nema mjesta za elegantan, udruživanje zavese. (Oni će napraviti kao div, mrvice-prikupljanje mop.) Odlučite se za jednostavan, obrišite čistim roletne ili šik Roman nijansi koje odmori van domašaja i pustiti u puno sunca.

Početna Decorators Kolekcija Roman hlad (od 22 $)

Home Depot

Pogodni za brisanje Paint

Zapamtite: Kada je u pitanju slikati, što je veći sjaj, to je lakše za čišćenje. (Vidi ranije napomenu Re:. Marinara sos) Pogledajte na ljuske jajeta, saten ili Semigloss i pribor mrlje i ogrebotinama sa samo svjetlo spužvom obrisati.

Behr interijer boje (od $ 28)

Ballard Designs

Visok Hutches i Credenzas

Važno pravilo za svaku prostoriju u kući: Odgovor "opasnoj zoni" je sve u roku od dva metra slatka, male glave svoju djecu ". Prijevod: Kada je u pitanju vaše Kina ekrana i vertikalnu traku košaricu, smestite u visokom lokaciji. (PS Mount ovih teških komada na zid za dodatnu sigurnost.)

Ballard Designs komoda ($ 1,099)

Inglesina

Easy-Stow Visoke stolice

Slično kao i voljeni Pack 'n Play, funkcionalna stolica je neosporno potrebno ruglo. Mi smo ljubitelji lagan, jednostavan puta, lako štednjak opcija, koje zatim možete ušuškati u ormaru (ili kuhinja), kada zabavlja.

Inglesina hranilica ($ 149)

Wisteria

JEDNOSTAVNO-CLEAN Podmetači

Real talk: Svaka stavka domaćinstvo koje nam štedi vrijeme pranje veša je dobrodošao dodatak. Dakle, naš duboku zahvalnost za lako brisanje Podmetači umjesto stolnjaka i tkanih alternative. Timeless vlakna poput ratana ne žrtvovati bilo koji stil ni.

Wisteria Podmetači (24 $ za set od 2)

Serena i Lily

Stainproof Jastuci

Kada je u pitanju presvučena tkanina (stolica jastuka, jastuke itd), opruga za tkanine performanse poput onih koje Sunbrella i Perennials, a oba odbijaju tekućine i da se odupru bojenja.

Serena i Lily stolicu jastuk ($ 128)

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Dom

Kako zadržati svoje bele listove bele (kada živite sa znojenjem čovjekom)

Post Dom

9 crvenih zastava da pazite kada kupujete novi dom

Post Dom

9 jednostavnih načina da uvek držite čistu kuhinju

Post Dom

9 saveta za skladištenje zdrave kuhinje za kuće

Post Dom

10 trendova vjenčanog dekora koji nisu skočili sa ajkulom

Post Dom

7 stvari na tvom stolu koje vas čine nesrećnim

Post Dom

Vaš sto na stolu može da koristi podizanje lica

Post Dom

16 poklona Valentinovog dana koje ćete voleti

Post Dom

Kako feng shui vaš dom da postigne svoje nove godine rezolucije

Post Dom

5 stvari koje nikada ne bi trebalo da čuvate u kupatilu

Post Dom

Kakav narkoman Berkus stvarno razmišlja o ormaru

Post Dom

7 genijalnih načina da napravite malo kupatilo izgledaju veće