Stvari koje čine Los Anđeles iznajmljivači obavezno rade jednom godišnje | BA.centerar.org

Stvari koje čine Los Anđeles iznajmljivači obavezno rade jednom godišnje

Stvari koje čine Los Anđeles iznajmljivači obavezno rade jednom godišnje

Žele da ostanu sretni i bez muke u najam? Onda samo zapamtite da se brine o nekoliko malih zadataka, za vašu sigurnost (iznajmljivanje osiguranje je jeftino, yo) i razum (ponesite ormar i ormar do pete). Samo uradi ove stvari jednom godišnje, a vi ćete biti tako na vrhu vašeg dvorca, kraljica.

Twenty20

Očistite Vaš AC FiltersIt je vruće, zrak je prašnjav i ti računaju na taj prozor ili zid jedinica da sve te gluposti daleko od vas. Budite sigurni da bi filter čist, tako da je vaš protok zraka je efikasnija (tj, vaš račun za struju je niži).

Držite Odvodi OpenIT Istina je za sve nas: Mi ne znači da se oslobodi, ali radimo. Posebno kada se kupamo, tako da držite cijevi začepile pomoću ovog prirodnog trickrather sirće-i-pečenje-soda-based nego se oslanjaju na super da se konačno pojavi s brod pun otrovnih kemikalija.

Know Your RightsHigh potražnja za stambenim dovela stanodavaca prodati svoje zgrade i iseli čak i pod kontrolom najam stanara prije kraja njihovog zakupa. Ne dozvolite da vam stanodavac povući neke gadosti preuzeti gradonačelnik Eric Garcetti novi vodič za iznajmljivače.

Twenty20

Po stavkama StuffYou'll žele rekord sa fotografijama svog velikog kartu elektronike, nakita i namještaja, tako da u slučaju krađe ili oštećenja, vi ćete biti u mogućnosti da podnese sveobuhvatni izvještaj policije i osiguranja potraživanja. Koristite ovu korisna aplikacija, što čini cijelu stvar mnogo manje zastrašujuće.

Očisti Vaš ClosetRemember da Kon-Mari crazethat swept nacije? Ipak je dobra ideja, a može biti najbolji način da ponovo otkrije ne samo slatka odijelo prošlog ljeta u potpunosti zaboravili, ali i prostor. Toliko prostora.

Držite vaš najam osiguranje CurrentFor samo $ 125 godišnje, vi ćete biti pokriveni za lične imovine, zaštita odgovornost i dodatnih troškova života u slučaju prirodnih katastrofa. Pozovite svog auto osiguravatelja da vidim da li mogu dobiti dogovor o grupisanja politika.

Promijeni Fire Alarm BatteryDon't ovisi o tome pisak da ti kažem da ponestaje snage za to spasiti život zaštita-ne zaboravite da pop u novom devet volti baterije na tvoj rođendan mjeseca. Hretan rođendan za našu dobrobit!

Twenty20

Poklon Oni Susjedi Neki BrowniesHomemade slatkiša ili malu kutiju fensi čokolade su najmanje što možete učiniti da bi lijepo sa ljudima pored, i savršen način da se osigura oni će dijeliti važne susjedstvo ogovaranja intel. Ko zna? Možda ćeš postati stvarne prijatelje i oni će gledati svog psa za vikend.

Organizirajte svoje CupboardsGet osloboditi od tih ustajalog krekera, polupojedenom torbe čipova, a koji se od Clamato. Zatim odvojiti svoj tekstilne robe, juhe i ulja za kuhanje u odvojene sekcije. Kuhanje će ponovo postati radost. (Oh, a vi ćete izbjeći bug invazije. Gross.)

Da li Sniff TestHave pouzdanog prijatelja ili člana porodice više, -slojni ih uz čašu vina i zamolite ih iskreno-ne vaša kuća miriše manje od svježe? Ako je tako, pokušajte ovi novi, jednostavan način kako bi vaš miris stan super. Lako.

Pratite PureWow na Pinterest

Povezane vijesti


Post Dom

7 jednostavnih načina da vaša spavaća soba bude udobnija

Post Dom

10 pametnih novih načina upotrebe pruga

Post Dom

Kako to učiniti Beachy-Chic spavaća soba dekor (kada ne živite na plaži)

Post Dom

Rešenja za skladištenje koja neće učiniti da vaš dom izgleda kao koledž

Post Dom

Vodnik lenjice za čišćenje vaše kuće

Post Dom

Evo zašto vam je potrebno kupiti belu prodaju u januaru

Post Dom

6 Tiny home problemi koji mogu pretvoriti u ogromne (skupe) katastrofe

Post Dom

Limun je novi sirćet

Post Dom

Ove 5 cvećara u prodavnici će trajati najduže

Post Dom

Deset najvećih trendova u vjenčanju cvijeća

Post Dom

7 lakih auto hakova (koristeći stvari koje već posedujete)

Post Dom

4 stvari koje biste uvek trebali kupiti kod kuće (i 3 ne bi trebali)