Vrhunski vodič za tretman prozora | BA.centerar.org

Vrhunski vodič za tretman prozora

Vrhunski vodič za tretman prozora

Prednosti: Praktičan, pristupačan i potpuno prilagodljiv kao na svjetlo preference.Cons: Osim ako ih stvarno dotjerati, ovi momci izgledaju sterilno. Plus, jeftinije sorte su skloni chipping i pucanja.

Roman Shades

Prednosti: Jednostavan za otvaranje i zatvaranje, produžujući za prozore i prijatnije nego druge hlad / slijep options.Cons: mehanizmi String mogu slomiti i da se lako zamršene. (Niko ne voli jednostrane slep.)

Valances

Prednosti: Oni funkcionišu kao okvir za sliku za prozore - i da svaku prostoriju klasičan i elegantan flair.Cons: Teško za čišćenje, $$$, plus oni su mnogo više posla da se uklopi i instalirati nego visi se na jednostavan karniša.

Swags

Prednosti: Super slatko da pogleda, i pustili u tonama light.Cons: Imaju prilično nula stvarnih funkcionalnost osim ljupkost.

Zavjese na Rings

Prednosti: Jednostavan za instalaciju, tona sorti koje možete izabrati i oni pružiti katalog nalik polish.Cons: Sve što tkanina je velika zamka prašinu - što znači da je potrebno češće, često profesionalno, čišćenja.

Grommet Zavjese

Prednosti: Oni dodaju pravi mekoću, punoću i casual eleganciju u sobu. Osim toga, oni su veliki za izolaciju i buke control.Cons: Dve reči: gotovim novcem. Takođe, kao i prstenaste ploče, ove bebe je potrebna potpuna čišćenja svakih nekoliko mjeseci.

Sheer Paneli

Prednosti: Breezy, svijetle i generalno jeftiniji od čvrste cloth.Cons: Ne tako privatno, ne toliko za izolaciju, nezgodno za pranje.

Cellular Shades

Za: Ćelije zamka topline, čuvanje stvari topao zimi i hladnom u ljeto. U suštini, oni su opcija super praktična sa mekši izgled od običnih blinds.Cons: Osim prašine, oni su malo teško za čišćenje. Oni također nisu najljepša opcija.

Roller Shades

Prednosti: Jeftini i niske troškove održavanja uz oštar, minimalno aesthetic.Cons: Oni nisu posebno showstopping i potrebno zamijeniti češće nego druge rolete, zbog svoje mehanizme nosi van.

Kapci

Prednosti: Dug životni vijek, odlično za privatnost uma i vrlo durable.Cons: Oni mogu napraviti sobu osjećati tamna i teška, a njihova nezgrapna volumena nije super za male prostore.

Bare Windows

Postoji razlog "velike prirodne svjetlosti" je tako prodajno mjesto u, oh, svaka nekretnina oglas ikad. Na kraju krajeva, svjetlost (i prozore da pusti) stvarno sve to odvaja sretan kući iz pećine-dama šefa.

Ali, kako je najbolje dressyour voljenom prozore? Tu dolazimo u.

Povezane vijesti


Post Dom

11 trendova uređenja odmora koji će biti ogromni ove sezone

Post Dom

25 poklona koje će impresionirati vašeg šefa

Post Dom

9 genijalnih saveta za kuću za obuku šteneta

Post Dom

10 pristupačnih nalaza sa cilja koji izgledaju kao milion dolara

Post Dom

20 božićnih ideja za dekoraciju kladimo se na što niste pomislili

Post Dom

Bio sam domaćin zabave za housecooling i to je bila najbolja odluka ikada

Post Dom

Ništa vam ne govori o kupovini kuće

Post Dom

10 pametnih novih načina upotrebe pruga

Post Dom

9 jednostavnih načina da uvek držite čistu kuhinju

Post Dom

Upozorenje o trendu: Flamingo dekor je vaša sledeća stranka

Post Dom

Ova priča nas je ubedila da dobijemo osiguranje osiguranja

Post Dom

15 feng shui principa koje svaki dom treba pratiti