10 najjeftinijih gradova u Americi | BA.centerar.org

10 najjeftinijih gradova u Americi

10 najjeftinijih gradova u Americi

U mjestima kao što su San Francisco ili New Yorku, troškovi života je prilično skočio. (Jedan i pol milijuna dolara za studio? Ne, hvala.) Ali, ako možete biti fleksibilni i preseliti, ovih deset super-pristupačnim gradovima će vam dati najviše za svoj novac.

Doživite Fayetteville

FAYETTEVILLE, Arkansas

Dom University of Arkansas, ovaj šarmantni grad je ujedno i jedan od najpristupačnijih, sa prosječnom domu cijeni od $ 160K. (FYI, ako zakup, prostrani jednosoban u centru grada će vas koštati samo 500 $ mjesečno.)

Grabill Creative / Getty Images

Grand Rapids, Michigan

Kvalitet života (posebno niske stope kriminala i kratka vremena mijenjati) čini ovaj grad - drugi po veličini u Michigan - odličan i ekonomičan mjesto za život. Prosječna kući cijenu? To je samo 150.000 $, sa stanovnicima troše manje od 30 posto svojih prihoda na troškove života. Nije loše.

Twenty20

LINCOLN, Nebraska

Možete kredit Omaha sa prelijevanja u ovo-i-dolaze (ali i pristupačnim) grada. Prosječna cijena jednog trosobnog dom je samo $ 145.000, dok su cijene plina oko 1.90 $ po galonu.

Twenty20

Pitsburgu u Pensilvaniji

The Steel City je i dalje središte industrije, što znači da je istaknuti tržištu rada, ali ima i super-razumne troškove života. (Misli $ 130.000 za prosječnog kuću.)

Ben Klaus / Getty Images

Des Moines, Iowa

Troškovi života u ovom srednjeg zapada gradu je mega pristupačne. U stvari, stanovnici imaju tendenciju da potrošiti oko 25 posto svojih ukupnih prihoda na stanovanje. (Sa četiri spavaće sobe, tri kupaonice će vas koštati oko $ 115.000.) Movie karte košta oko 7 $ po komadu, dok će stopa za koktele je oko $ 6.

Twenty20

Colorado Springs

Kućište ovdje košta samo slightlymore od nacionalnog prosjeka (oko $ 220K za tri spavaće sobe), ali čašu Sauv Blanc u fensi restoranu će vas koštati samo oko 5 $ čašu. Hej, prioriteta.

Twenty20

Baton Rouge, LOUISIANA

Stopa poreza ovdje je samo 5 posto, a jeftin troškova života znači da kuća sa četiri spavaće sobe obično satovi u na $ 150K. I to nije sve: Pivo je oko 3 $ i plina je samo $ 1.75 po galonu.

Twenty20

Kansas City, Missouri

To je tržište kupca u ovom prehrambenoj i kulture ispunjene grad - srednja cijena stanovanja 110K $ za tri ili četiri spavaće sobe. Plus, par filmova karte (možda na kultni Alamo Drafthouse) će vas koštati samo 10 $ po komadu. (Uporedite to sa $ 15 po kartu na Times Square AMC u New Yorku.)

Twenty20

Charlotte, North Carolina

Dobra vijest: Stanovnici ovom predivnom južnom gradu troše manje od 30 posto svojih prihoda na stanovanje. (Prosječni trošak od četiri spavaće sobe je oko $ 170K.) Što se tiče ostalih troškova: A članstvo teretana satovi u na 40 $ mjesečno, a plin je oko 1.81 $ po galonu.

Ian Aberle / Flickr

AUSTIN, Texas

U redu, tako da dostupnost u tom gradu ne može trajati dugo, ali od sada, ovu glazbu i kulturne leglo zapravo rangiran kao jedan od najjeftinijih mjesta za život u SAD-u, uz troškova života to je 6 posto ispod državnog prosjeka. Ako kupite kući samo izvan grada, gledate po prosječnoj kući cijeni od $ 250.000 do $ 300.000 - sa javnim prijevozom košta samo 62 $ za mjesečnu kartu.

Povezane vijesti


Post Novac

8 načina da se uštedite na vašem sledećem odmoru

Post Novac

Najbolja karijera za vašeg šefa

Post Novac

11 kompanija Perks, koja u osnovi dodaje novac u džep

Post Novac

6 Gotov novac greške dosta svako čini

Post Novac

5 novčane greške koje možete učiniti tokom praznika

Post Novac

6 savjeta za pretvaranje bočne vreve u karijeru (od nekoga ko je to uradio)

Post Novac

7 dobrotvornih organizacija koje će ove godine dati

Post Novac

Možete pismeno izvoditi klasu duševnog ciklusa (plus 5 drugih poreskih odbitaka koje možete preuzeti ove godine)

Post Novac

9 tajni mame koji savladaju ravnotežu između rada i života

Post Novac

4 najbolje stvari za kupovinu u junu (i 3 stvari koje mogu čekati)

Post Novac

5 načina brzo poboljšati kreditni rezultat

Post Novac

6 cijene koje možete (i trebali) uvijek pregovarati