4 besplatne web stranice koje možete povjeriti brzo generirati svoj kreditni rezultat | BA.centerar.org

4 besplatne web stranice koje možete povjeriti brzo generirati svoj kreditni rezultat

4 besplatne web stranice koje možete povjeriti brzo generirati svoj kreditni rezultat

Pronalaženje Vašu kreditnu rezultat je puno poput potkrada flaster: Ti saberi, to boli, ali onda shvatiš, hej, to nije bilo tako loše.

Ipak, crna rupa Google čini ukupno bol da shvati koje usluge možete vjerovati i - gah - što one lažne te sa "slobodnim suđenja" naknade. Evo, četiri besplatan web stranica možete se osloniti na za kvartalne "meke" vuče (tj one koje neće utjecati na vaš rezultat ni najmanje).

Credit Karma

Kako to radi: Za početak, stvoriti nalog i potvrditi svoj identitet koristeći svoj broj socijalnog osiguranja. U dva minuta ćete imati svoj rezultat. Rezultat se ažurira tjedno, plus možete se prijaviti za besplatno upozorenja tako da ste obaviješteni bilo kada tvoj fluktuira.

Zašto mi to: Beyond samo opskrbu vašu kreditnu rezultat, sajt daje preporuke za kreditne kartice koje mogu pomoći spasiti vas gotovinu i one koje ste vjerovatno biti odobren za osnovu vašeg postojećeg duga. Sajt takođe pruža korisne alate koji će vam pomoći bolje razumiju svoj rezultat, uključujući A do F klasiranja i kreditnu simulatorthat vam pokazuje kako će male promjene utjecati na vaš ukupni rezultat.

Credit Sesame

Kako to radi: Ista stvar kao Credit Karma - nije potrebno kreditnu karticu. Odgovoriti na nekoliko kratkih pitanja, daju svoj SSN, a vi ćete dobiti svoj rezultat, da ne spominjemo mjesečnih ažuriranja i Trending grafikone će vam pomoći da pratite svoj napredak dug kao što whittle dole.

Zašto mi to: To je brzo i lako dobiti analizu vaših postojećih kredita i zajmova, a vi dobiti $ 50.000 u vrijednosti od krađe identiteta osiguranje, plus pomoć rezolucija prevare. (Potpuno kvačila ako ikada nađete žrtva krađe identiteta.)

Quizzle

Kako to radi: Napravite accountwithout priključite svoj broj kreditne kartice ili SSN. Onda se vaše kreditne rezultat (i kreditnu izvješće MasterCard) u roku od nekoliko minuta, zajedno sa analizom svog ukupnog duga opterećenje na osnovu informacija koje ste dali (prihoda, uštede i tako dalje).

Zašto mi to: Ako ste pronašli grešku u svom izveštaju, Quizzle čini super-lako da ga ospori online od samog stranice.

Kreditiranja Tree

Kako to radi: Koristite jednostavan interfaceto postaviti nalog i ostvaruju vaše kreditne rezultat (opet, nisu potrebne kreditne kartice). Ćete dobiti ne samo svoj broj, ali i detalje o tome kako ga tumače i gdje možete smanjiti na mjesečni računi kako bi dugoročno poboljšanja.

Zašto mi to: Lako je shvatiti gdje stojite, zahvaljujući artikulira objašnjenja koja ukratko zašto je vaš rezultat je ono što je (na primjer, kasne isplate).

Povezane vijesti


Post Novac

8 najvećih radnih trendova za 2018

Post Novac

11 finansijske obaveze za očekivanje majki

Post Novac

Evo kako proći - očistite svoje finansije (i uštedite do 300 EUR ovog meseca)

Post Novac

Krivično pismo je to i ne

Post Novac

Sedam razreda za upis

Post Novac

8 načina da se uštedite na odmoru

Post Novac

Splurge ili scrimp: Kuhinjski alati

Post Novac

Kako da pogoršate svoje finansije u 32 jednostavna koraka

Post Novac

5 novčane greške koje možete učiniti tokom praznika

Post Novac

5 Čikago žene dele svoje najveće radne greške (kako biste ih izbjegli)

Post Novac

Sofi može pomoći da vam uštedi novac

Post Novac

Kako napraviti 500 EUR jednostavno čišćenjem ormara