5 stvari koje treba kupiti u crnom petak (i 5 stvari koje treba preskočiti) | BA.centerar.org

5 stvari koje treba kupiti u crnom petak (i 5 stvari koje treba preskočiti)

5 stvari koje treba kupiti u crnom petak (i 5 stvari koje treba preskočiti)

Ti si tu, dugačak red stranaca i Crni petak spisak za kupovinu da dođe pakao ili visoke vode vas willget putem, bez obzira na to koliko je kava (ili lakat bacanja) je potrebno. Ali prije nego što impulsivno potrošiti sav svoj teško zarađeni novac, slušajte: Prema riječima stručnjaka na DealNews, postoji pet stvari isplati ulagati u dan nakon Dana zahvalnosti-a pet Bolje ti je preskakanje.

Twenty20

Kupiti: 4K TV

Od svih stvari koje idu na prodaju na Crni petak, televizori imaju tendenciju da se na najtraženijih. Trgovci na malo konstantno pad televizije cijene da bi privukli u kupce, i to je normalno da se vidi najbolje ponude godine na ovaj dan. Ipak, vrsti TV tražite za hapšenje pitanja. Ove godine, možete očekivati ​​da postigne najveće uštede na 4K skupova s ​​nekim doorbuster ponudama nudi 40-inčni 4K jedinica za $ 170 i 50-inčne setova će za samo 40 $ više. (Head-to-Best Buy ili Dell za najbolje ponude.)

Twenty20

Kupiti: Kuhinja Predmeti

Od posuđa do malih kućanskih aparata, svi kuhinjski potrebe dolaze s velikim popustima u studenom. Na Crni petak, Kohl će biti premijer mjesto za najbolje posebne ponude na stvari kao što su spore kuhala, aparati za kafu i blendera-sve što je pao na samo $ 2 nakon mail u rabate u 2016. Godine u vrijednosti grabe: Svakodnevni kulinarski osnove poput Pyrex posuđem (dostupno na Target za ne više od nekoliko dolara) ili 13- do 14-komad posuđa setova (upola ove godine u Macy i Kmart).

South_agency / Getty Images

Kupiti: A Dyson Vacuum

Crni petak je u udarnom terminu da investira (na pozamašnu popust) u velikim kartu kućanskih aparata koji ste čekali na cijelu godinu. Slučaj u točki: Dyson. Prošle godine, gotovo polovina vakuum ponudama navedene udario godišnji padove cijena sa Dyson modela će za samo 200 $.

Twenty20

Kupiti: A New Perilica ili Hladnjak

Big-brand, side-by-side će frižidera pasti nisko kao $ 750, dok za pranje posuđa mogao ići za samo 200 $ na Sears i Home Depot, koji će ugostiti svoje najbolje prodaje godine na aparatima, vjerovatno rezanja do 40 posto off.

Twenty20

Buy: budget-friendly Prijenosna računala

Ćete pronaći najbolje ponude na više osnovnih gradi. Na primjer, Dell doorbuster prodaju nudi laptopova sa Intel Celeron procesora i 2 GB RAM-a za $ 100 po komadu.

Twenty20

Preskočite: Fitness Equipment

Kao primamljivo kao što je to da se naoružajte se pokretnoj traci (ili sobni bicikl) da bi se suprotstavili kalorija stekao za vrijeme blagdana, ti si zapravo mnogo bolje čekanja do januara, kada se bavi odgovara visoka očekivanja te staviti na sebe.

Twenty20

Skip: Alati

Crni petak će imati nekoliko posebnih ponuda na alatima, ali ćete zapravo vidjeti dublje popusti-i još mnogo toga razne-u decembru.

Twenty20

Skip: Nakit

Dan zaljubljenih je glavni put da postigne ponudama (do 60 posto off), tako da ako možete izdržati za tu ogrlicu ruže-zlato prsten... Rade.

Twenty20

Preskočite: 1080p televizorima

To nije da se bavi na 1080p televizori neće biti dobar, ali sjećam se popust na 4K televizorima smo vam govorili? Na Crni petak, oni će prilično odgovara trošak 1080p TV, što znači da čak i ako ne brinu o 4K sadržaja sada, možda i ode sa "bolje" opciju, jer cijena je otprilike isto.

Twenty20

Skip: High-End Prijenosna računala

Ponavljamo: Crni petak je sve o pogodbe tech. Kada je u pitanju mašine visokih performansi (mi smo te gledam, Apple), bolje je na vreme vašu investiciju s izdavanjem novog modela ili back-to-škole popust.

Povezane vijesti


Post Novac

To je i donacija odmora

Post Novac

5 sneaky Uber hacks koji će vam uštedjeti ozbiljan novac

Post Novac

Kako čikaka čine 47k EUR stvarno živi

Post Novac

5 novčane greške koje možete učiniti tokom praznika

Post Novac

Evo koliko će svima u životu učiniti ovu prazničnu sezonu

Post Novac

5 savjeta za uštedu novca dok jedete

Post Novac

10 izvanrednih Odd poslova koja zapravo postoje

Post Novac

Koliko se savladati u nezgodnim situacijama

Post Novac

Pravi žene na najvećoj finansijskoj lazi koju nikada nisu rekli svojim supružnicima

Post Novac

8 načina štednje na letnjim putnim putovanjima

Post Novac

5 pitanja koja se uvek pojavljuju kada zaradite više od svog supružnika (i kako ih osvajati)

Post Novac

5 greške koje biste mogli tajno raditi na poslu