6 kreativnih načina za uštedu novca u februaru | BA.centerar.org

6 kreativnih načina za uštedu novca u februaru

6 kreativnih načina za uštedu novca u februaru

Troše 10 $ ovdje, $ 20 Ne-sve sabere i, ako ti matematiku, vidjet ćete da to čini ozbiljan trag u svoj krajnji nedelje u nedelju. Zato je nikad boli da držite oči otvorene za mjesec-specifične uštede i ponudama. Hej, malo napredno finansijsko planiranje može ići dug put.

Twenty20

Zalihe na Grickalice

Sačuvajte datum: The New England Patriots preuzme Philadelphia Eagles u Super Bowl na 4. Februar Kao rezultat toga, trgovine u rasponu od Aldito Costcooffer teške popust na party grickalice. Govorimo kupiti, dobiti jedan besplatan vreću Tostitos vrste ponudama aka sada je vrijeme da iskoriste život police i pojačate svoj ostava za manje.

Twenty20

Također, Bras

Naravno, to je najveći kliše Valentinovo poklon svih vremena, ali to ne znači da treba propustiti na romantiku u vezi štednje donje rublje koje se pokreću raširena ovog mjeseca. U stvari, mogli ste vidjeti dva-za-cijene-u-jedan se bavi u ovoj kategoriji, previše. Savršen tajming da iskorijeni stare i ulagati u nove.

Kupicoo / Getty Images

Cook kod kuće 14. Februara

Nije tajna da je Dan zaljubljenih je jedan od skupljih noći u godini da jedu van. S obzirom na to padne u sredu ove godine odlučiti kuhati kod kuće i napraviti restoran rezervaciju za February 15 ili 16-kada preskupih prix fixe meniji nisu više u mix-umjesto toga.

Twenty20

Pijanka Svi nominovan za Oskara Filmovi za manje-više

Da, MoviePassisan opcija za cjelogodišnje teatar štednju, ali za tvoju informaciju, Narodno pozorište lanci Regal i AMC također nude Oscar u vezi uštede tako da možete vidjeti sve nominiranih filmova-od tri plakati Lady Bird-za nižu cijenu ovog mjeseca. Uštede za ovu godinu tek treba otkriti, ali je prošle godine, može se gledati svaki najbolji film film za stan stopi od $ 35 (oko 4 $ pop). Obratite pažnju na web stranicama pozorištu lanac kako biste saznali više.

Twenty20

Ne zaboravite na Dan predsjednika

Bilo da ste na tržištu za novi automobil ili novi vakuum, to je vrijedno pruživši do 19. Februara kupovati od trgovaca imaju tendenciju da se iskoriste nacionalni praznik i nude teške popustima i ponudama. Stavke koje se označene niz najviše uključuju televizora, kućnih aparata, madraci i zimske odjeće. Da li domaći ispred vremena na stavke koje tražite da kupite, a zatim pratite brendovima koje volite na društvenim mrežama da ostanu u petlji na štednju.

Twenty20

Ili požurio na porez

Rano rani dobije više novca natrag: Naći ćete uštede na porez softver od velikih trgovaca kao što su H & R Block ovog mjeseca za čak 50 posto off. Da ne spominjem, mogli unovčiti ček povrat puno ranije. A win-win.

Povezane vijesti


Post Novac

Kako žena iz Bostona čini 65 k EUR stvarno živi

Post Novac

5 pametnih načina ulaganja 1.000 EUR

Post Novac

5 načina brzo poboljšati kreditni rezultat

Post Novac

5 stvari koje uvek idu na prodaju u oktobru

Post Novac

Pravi žene na najvećoj finansijskoj lazi koju nikada nisu rekli svojim supružnicima

Post Novac

Život je dobar kada ste bez kreditne kartice

Post Novac

6 najboljih poslova za introverte

Post Novac

7 milionskih novina morate sada da prestanete da verujete

Post Novac

Kako sačuvati 1.000 EUR ovog leta (i još uvijek idite na odmor)

Post Novac

Kako uštedjeti 500 evra za zahvalnicu

Post Novac

Kako pobjeći ubistvom

Post Novac

Vodič za Bitcoin: Sve što vam treba znati o kriptocurrency-u koja uzima oštar svet