6 savjeta za dobijanje najboljih ponuda za crni petak | BA.centerar.org

6 savjeta za dobijanje najboljih ponuda za crni petak

6 savjeta za dobijanje najboljih ponuda za crni petak

U kuhinji je očišćen, pite od bundeve su srušene i više nego zaslužili da se opustite i opustiti ali, nažalost, počinje utrci za premijera odmor shopping ponudama... Sada. Još uvijek ne naglasiti. Ispod su neki genije savjeta za uštedu novca i ostati normalan dok navigacije praznik shopping ludilo.

Twenty20

Nemojte čekati do petka

Ne zaboravite dana dobri stari kada će bez kuće biti otvorena do stvarnog ujutro Crni petak? Ovih dana se bavi su već dostupni kupovati-gledam te Amazon tako slobodno početi shopping spree sada.

Da li vaše istraživanje

Trgovci poput Bed Bath & Beyond i Amazon često ponavljati iste ponude iz godine u godinu. (Razmisli: $ 30 popusta Keurig ili 40 posto popusta na sve tablete.) Provedite vrijeme u potrazi se prošlost popusti da znaš šta se upuštaš. (Ili pogledajte bavi ovogodišnji koje su već procurile.)

Twenty20

Shop Oko

Na tržištu za visoko-diskontiranih 4K flat-screen TV-u? cijene peep više prodavnica 'beforecommitting na tu liniju izvan Best Buy. Stranicama posjetu kao PriceGrabber, PriceWatchand Google Shoppingto skenirati svoje opcije i budite sigurni da ćete dobiti apsolutnu najbolju ponudu. Riječ upozorenja: Mnogi veći trgovci primijeniti poseban broj modela na njihove najviše snižene artikle na izbegnete odnosu, pa budite sigurni da provjerite svoje web stranice za precizno informacija.

Prijavite se za programe lojalnosti

Potpisivanje za programe lojalnosti i e-mail listama sada mogu ubrati ogromne nagrade dolazi sezona godišnjih odmora, jer brendova love za slanje upozorenja cijenu na Crni petak ispred vremena, plus bonuse kao što su kuponi, free shipping kodove i dodatne promocije. (Ne brinite: Uvijek možete odjaviti nakon praznika ludilo stiša.)

Twenty20

Hit Up Social Media

Brendove kao što su Nordstrom, Target i Lowe ljubav da steknu nova kupci kupuju pomoću platforme kao što su Facebook, Twitter i Instagram na eksplozije od uzbudljive prodaju info, posebne stimulacije i, u nekim slučajevima, čak i tajna shopping kodova. Hajde, nije da ti ne stalno provjeravanje feed u svakom slučaju.

Napravite budžet

Nemojte biti žena koja je otišla u za perilica i sušilica rublja, i izašla s novim smartphone, vanjski roštilj i Sonos sistem zvučnika. Odlučite ispred vremena koliko želite provesti i drži se toga, mi to mislim!

Povezane vijesti


Post Novac

6 kreativnih načina za uštedu novca u maršu

Post Novac

7 dobrotvornih organizacija koje će ove godine dati

Post Novac

Koliko ovaj modni bloger provodi na njenoj garderobi (plus 7 drugih gorućih pitanja)

Post Novac

8 iznenađujućih načina da ne potrošite milion dolara ove praznične sezone

Post Novac

7 Greške ATM-a koje možete napraviti

Post Novac

Evo koliko će svima u životu učiniti ovu prazničnu sezonu

Post Novac

18 stvari koje nikada ne bi trebalo da kažete na poslu

Post Novac

8 novčanih rezolucija koje treba napraviti (i zapravo zadržati) 2018

Post Novac

10 tajni ljudi koji imaju budžet

Post Novac

20 načina da sačuvamo 20 EUR ovog meseca

Post Novac

17 ponuda za crni petak nećete želeti propustiti

Post Novac

8 načina štednje na letnjim putnim putovanjima