6 savršenih poslova za ljude koji vole da putuju | BA.centerar.org

6 savršenih poslova za ljude koji vole da putuju

6 savršenih poslova za ljude koji vole da putuju

Putujući je nešto što mi ne da pobjegne monotoniju naših dana u dan, uključujući i naše ponekad dosadan od devet do pet radnih mjesta. Ali, šta ako bismo mogli putovati dok činimo od devet do petica? Zvuči previše dobro da bi bilo istinito, ali to nije, što dokazuje ovih šest poslove koji su savršeni za ljubitelje putovanja.

Twenty20

Konsultant Consultants unajmi kompanije da nude svoje svježe perspektive za rješavanje velikih problema. Jer oni rade sa mnogo firmi a da nikada nije vezana, konzultanti su često na putu. Povrh toga, zarada nije baš tako loša. Prema PayScale.com, srednja godišnja plaća za IT konzultanti je $ 71.887, a za konsultante upravljanje, $ 86.181. Cha-ching.

College Recruiter Sjećaš se kad ste bili u srednjoj školi i ponavljanja iz koledža su stalno u posjeti da govore svoje poslodavce i pokušaj da vas se prijaviti? Iako možda nije najuzbudljiviji za to u Sjedinjenim Državama, zamislite kao regrutni centar zadužen za međunarodne studente. Način hladnjak.

Twenty20

Au Pair Love djecu? Biti au pair (na francuskom fancy dadilja) mogao bi biti savršen posao za vas. Au parova se podudaraju sa familiesall diljem svijeta u potrazi za nekoga da se brine o svoje djece. Ove porodice su često prilično dobrostojeći, što znači da ćete vjerojatno dobiti iskusiti neke od finije stvari u životu-doduše, sa malim, plače dijete u ruke.

Hotel zaposlenih Mnogi u SAD-u hotelskim lancima imaju lokacije u inostranstvu, što znači da jednom kada se u organizaciju U Americi, tu je i mogućnost za prebacivanje u više egzotičnih lokalizaciju. Dakle, dok ćete možda morati platiti članarinu za nekoliko godina u Clevelandu, tu je možda i svjetlo na kraju tunela u Parizu obliku.

Twenty20

Freelance Sve Ljepota kao freelancer je da to možete učiniti iz bilo gde. Jedina stvar koju treba imati na umu je da se uz određene honorarni posao, da ćete biti potrebna kako bi normalno radno vrijeme, što bi moglo značiti super-čudno puta radi. Vrijedi ako možete dovršiti izveštaje o troškovima, a gledajući u Mediteranu...

Professional Instagrammer redu, tako da ovo nije karijera, ali to je super. Royal Caribbean ima novu pripravnik-brod program (ha) koja šalje kandidata na svim plaćeni krstarenja u New York, na Karibima, Aziji i na Mediteranu. Putovati i pisati Swoon-dostojan Instagrams vaše putovanje, da ćete napraviti $ 3.700. Dakle, iako to nije dugoročno svirku, to je prilično sladak način da se nekoliko dodatnih dolara.

Povezane vijesti


Post Novac

8 stvari koje se uvek prodaju u februaru

Post Novac

9 žena u Njujorku dele savete za promenu igre koje su oblikovale svoju karijeru

Post Novac

5 greške koje biste mogli tajno raditi na poslu

Post Novac

Kako baciti večeru za večeru za 100 EUR

Post Novac

5 grešaka koje možete napraviti kada podnesete svoje poreze

Post Novac

Evo koliko će svima u životu učiniti ovu prazničnu sezonu

Post Novac

7 stvari koje se uvek prodaju u septembru

Post Novac

6 najboljih poslova za introverte

Post Novac

6 Gotov novac greške dosta svako čini

Post Novac

Možete pismeno izvoditi klasu duševnog ciklusa (plus 5 drugih poreskih odbitaka koje možete preuzeti ove godine)

Post Novac

5 tajni žena koje vole svoj posao

Post Novac

8 sneaky načina da postignete bolji ugovor na iznajmljivanju automobila