6 stvari koje se uvek prodaju u avgustu | BA.centerar.org

6 stvari koje se uvek prodaju u avgustu

6 stvari koje se uvek prodaju u avgustu

Flashback do juna, kada su se uzrujavati na sve prekrasna ljeta stvari (kupaćih kostima! Espadrile! Sunhats!) Apsolutno morao imati. Pa, dobra vijest za sve one koji su bili van: Sve najbolje ljeto robu je zvanično na prodaju. Evo, šest stvari koje troše svoj novac na u avgustu ako želite postići ozbiljan posao.

Twenty20

Patio oprema

Imaš još solidan četiri do šest nedelja ostavio da uživaju u al fresco vremenu. Još bolje vijesti: Trgovci su spremni kako bi otvorio put za jesen robe, tako da možete investirati u potpuno nove (i potpuno vremenskim izolacija) vanjski namještaj za čak 50 posto off ovog mjeseca. FYI, vidjet ćete najveće uštede na velikim trgovcima kao što su Target, Macy i još mnogo toga.

Twenty20

Prijenosna računala

U redu, tako da je ušteda na novom računaru neće biti velike, ali ako ste u nadi da će ukrasti barem neki popust, back-to-škole shopping je u udarnom terminu. Tipično, cijene laptop pasti čak 25 posto u kolovozu kako bi ih više pristupačne za studente u potrazi za zgrabe najnovije tehnologije. (Best Buy-koji također nudi cijenu za niveliranje će biti najbolji izbor za čuvanje.)

Brian A. Jackson / Getty Images

Kosilice

Zimi dolazi. Vjerojatno nećete morati da razbijem tvoju kosilicu i odstranite travu za to mnogo duže. Prodavnicama znaju i ponuda za štednju (ponekad čak 15 do 20 posto off) da vas kupiti.

Twenty20

Kupaće kostime, Sunhats i Espadrile

Ako ste još uvijek u potrazi za ljetni ruhu-ili samo tražite klasike možete potpuno nositi iduće godine-sada je vrijeme da idu u police odobrenje. Kupaćih kostima, kratke hlače, tenkova i sundresses su svi znatno označena dole. U stvari, možda ćete biti u mogućnosti postići uštede od čak 60 posto.

Twenty20

Ruksaci

Deci treba jedan za povratak u školu; vam je potreban jedan za [insert putovanje avantura ovdje]. Lipanj je najbolje doba godine kupiti jedan sa sniženja i posebnim promocijama na niz imena brendova. Samo budite sigurni da slijedite račune društvenih medija (ili registrujete da dobiju biltene e-pošte) vaših omiljenih brendova. Oni uvijek najavljuju uštede prvi.

Twenty20

Paradajz

Biramo bounty na tržištu svojim lokalnim poljoprivrednicima. Lipanj je vrhunac sezone za paradajz (posebno nasleđe), što znači da ih možete osvojiti po armload na izuzetno diskontna stopa. Ako samo burrata su istovremeno označena dole.

Povezane vijesti


Post Novac

12 ne može propustiti cyber ponedjeljak poslove

Post Novac

11 finansijske obaveze za očekivanje majki

Post Novac

5 stvari koje će uvek reći kada tražite povišicu

Post Novac

6 savršenih poslova za ljude koji vole da putuju

Post Novac

5 grešaka koje možete napraviti kada podnesete svoje poreze

Post Novac

Kako pobjeći ubistvom

Post Novac

5 načina brzo poboljšati kreditni rezultat

Post Novac

6 neradnih novca govori o rasporedu za januar

Post Novac

5 jednostavnih načina da se vrate tokom praznika

Post Novac

Ovi gradovi u SAD imaju najbolji stambeni fond

Post Novac

Kako dodati 5.000 evra vašoj uštedi do kraja godine

Post Novac

Vaš krajnji vodič za svadbene poklone: Koliko ćete dati za svaku situaciju