6 stvari koje se uvek prodaju u junu | BA.centerar.org

6 stvari koje se uvek prodaju u junu

6 stvari koje se uvek prodaju u junu

Ljeto je tu, a to je upravo razlog zašto vam je potrebno da sačuvate penija za važne stvari (aka sladoleda i bezobrazan bazen plovcima). Ne brinite, imamo leđa. Evo, šest morate kupovati stvari koje koštaju puno manje u junu.

Twenty20

Prijenosna računala

Cue uštede back-to-škole. Naravno, to je samo mjeseca, ali trgovci već imaju svoje mišljenje o jeseni, nudeći shopping popusti za rano ptica koja želi da se planirati unaprijed. Obično, vidjet ćete kupone nudi uštedu paušala (recimo, $ 100 do $ 200 popusta na određenim modelima). Samo budite sigurni da poređenje radnju jer puno tech trgovci (kao što je Best Buy) cijenu ponude odgovarajući će vam pomoći da maksimalno štednje.

Twenty20

Članstva teretanu

Dolazak mnogo više-blagom vremenu znači da teretana će se vjerojatno pretvoriti u grad duhova. (Da, nema čekanja za trake za trčanje-score!) Kao rezultat toga, nemojte se iznenaditi ako počnete da vidite neke prilično slatke poticaja da se pridruže, kao ni naknade pokretanje ili u prva tri mjeseca besplatno, ako se prijavite za ugovor od godinu dana. Bez obzira na sve, ne boj se da cenjka. (Menadžeri Gym imaju puno fleksibilnosti, da ne spominjemo, mjesečni sign-up kvote da udari.) Već ste član? Vidjeti ako postoje bilo kakve ljeta popusti mogu ponuditi samo po tome što je dobro i dugoročno-kupaca.

Twenty20

Krstarenja

Sezona uragana je pred nama, što znači da će kruzerima početi ponuditi pojedinosti o putovanjima, posebno na Karibe-u avgustu, septembru i oktobru. Naravno, uvijek postoji šansa nevremena, ali dokle god vi provjerite politike povrat novca, trebalo bi biti u redu. (Mnogo puta krstarenja jednostavno kretati se u plan putovanja da izbegne loših vremenskih obrazaca.)

Twenty20

Film Ulaznice

Kada stvari postanu tople, one sa pola mozga Retreat gdje god postoji AC. Tu dolaze u bioskopu uštede. Počevši u lipnju, možete očekivati ​​da vidim dva-za-jedan kartu bavi od online trgovaca poput Fandango.comor direktno iz filma samih kazališta. Savršen tajming, s obzirom da je to blockbuster sezone.

Twenty20

Električni alati

Dobro pravilo za uštedu: Kupujte odmor. Dan očeva ima 18 jun (spasiti datum!), Što znači da ćete naći popuste na kući u vezi stvari kao da bežični drillor za pranje pod pritiskom si, što znači da kupi (ponekad čak 35 posto off).

Styxclick / Getty Images

Krofne

Da, Nacionalni Donut dan je Lipanj 2, tako da idu u najbližu Sweet Shop i držati oči otvorene za specijalne promocije vezan za taj dan. (Zdravo, besplatno med ostakljena cruller sa kafu.)

Povezane vijesti


Post Novac

6 savršenih poslova za ljude koji vole da putuju

Post Novac

4 najbolje kreditne kartice za ljude koji ozbiljno vole bodove po kreditnim karticama

Post Novac

5 pitanja za intervjue, uvek bi trebali biti spremni odgovoriti

Post Novac

7 ciljeva u karijeri treba da se usredsredite na 2018

Post Novac

10 skupih stvari koje su u januaru koštale mnogo manje

Post Novac

8 stvari koje se uvek prodaju u februaru

Post Novac

5 stvari vezane za novac koje treba da uradite u septembru

Post Novac

Kako podići netaknutu djecu

Post Novac

Whoop! Ikea je upravo povećala minimalnu platu

Post Novac

6 stvari koje se uvek prodaju u decembru

Post Novac

12 ne može propustiti cyber ponedjeljak poslove

Post Novac

6 najboljih radnih mesta za rad od kuće