6 stvari koje se uvek prodaju u maju | BA.centerar.org

6 stvari koje se uvek prodaju u maju

6 stvari koje se uvek prodaju u maju

Zaslužuješ novi kupaći kostim = činjenica ti sebe svakog proljeća. Pa, imamo jednu novost za svoj bankovni račun: May je idealno vrijeme da se uhvatimo jedan na prodaju. Još bolje, to je samo jedan od šest Neverovatne ponude možete očekivati ​​da ovog mjeseca. Čitajte spasiti.

Twenty20

Vjenčanje haljine

Pažnja, budući mladenke Bridal Fashion Week se održava u aprilu svake godine, što znači da nove kolekcije čim pogodio police u maju. Naravno, to ne znači da everystyle iz prethodne godine će biti označen dolje, ali dizajneri početi da se put za novi, možda sreća se i pronaći zapanjujuće haljini koja je upravo preselio u prodaju ili klirens stalak.

Twenty20

Frižidera

Maja je veliki trenutak za frižider popusti-uglavnom zato što je to mjesec svi novi modeli izaći. Kao rezultat toga, pronaći ćete mega uštede na najprodavaniji prošle godine. (A ako držite off do Memorial Day, možda ćete biti u mogućnosti da ukrasti jedan za čak 50 posto off.)

Twenty20

Madraci

Govoreći o Memorial Day, preko praznika je nekako preblizu kada je u pitanju prodaja madraca. A evo i najbolji dio: Oglašivači su uključen zupčanika i počeo oslobađanje posebne ponude i uštede aheadof vremena. (Zato je nikad boli uspostaviti Google upozorenje na taj memory pjene broj si posmatrajući.)

Twenty20

Beauty Products

Majčin dan je pred nama. (To može 14 nemoj zaboraviti.) Kao rezultat toga, pronaći ćete pop-up štednje (u iznosu od 10 do 20 posto) na sve, od parfema do maske za lice i još mnogo toga. Najbolji način da prati na specijalne promocije i prodaje je da se prijavite za primanje biltene e-pošte iz vaših omiljenih ljepote brendova. (Oni obično uključuju sve svoje sezonske ponude tamo.)

LauriPatterson / Getty Images

Patriotska Party Supplies

Četvrti jul roštilja su na vidiku, zbog čega je prodavnica stranka početi sada diskontiranjem crvene, bijele i plave robe. Sve mjesec dugo ćete vidjeti uštede na stvari kao što su papir ploče i krpe ponekad plastični stol za čak 50 posto off.

Twenty20

Kupaći kostim

Plaža sezona je samo par nedelja, što znači uštedu kupaći kostim počinju da rastu. Nemojte se iznenaditi ako vidite flash štedno-poput 30 posto off-od trgovaca kao što su J.Crew i metu na kupaće kostime i prikrivanja. (Iskoristite štednje sada, jer neće dugo trajati!)

Povezane vijesti


Post Novac

10 zbunjujuća objašnjenja o poreskim obrascima

Post Novac

Kako dodati 5.000 evra vašoj uštedi do kraja godine

Post Novac

5 jednostavnih načina da se vrate tokom praznika

Post Novac

Krivično pismo je to i ne

Post Novac

10 izvanrednih Odd poslova koja zapravo postoje

Post Novac

5 stvari koje treba kupiti u crnom petak (i 5 stvari koje treba preskočiti)

Post Novac

4 najbolje kreditne kartice za ljude koji ozbiljno vole bodove po kreditnim karticama

Post Novac

7 ciljeva u karijeri treba da se usredsredite na 2018

Post Novac

7 stvari koje radite pogrešno kada tražite povišicu

Post Novac

Evo koliko će svima u životu učiniti ovu prazničnu sezonu

Post Novac

5 stvari koje nikada ne treba da šaljete ili pošaljete putem emaila

Post Novac

8 načina da se uštedite na vašem sledećem odmoru