6 tajni žena koje uvek promovišu | BA.centerar.org

6 tajni žena koje uvek promovišu

6 tajni žena koje uvek promovišu

Možete staviti u napor i prekovremeni rad ali, iz nekog razloga, vi i dalje ne diže redovima. Evo, šest tajne žena koje uvijek se promovisao... I što možete učiniti da krenu sličnim putem.

Fox 2000 Slike

Oni ne očekuju da Boss da bude telepatom

To je sve o komunikaciji svoje ciljeve. Vrijeme je novac i vaš šef je lud zauzet. Čak i ako je sve što imamo je pet minuta, to je na vama je da oblikuje razgovor i biti kristalno jasno šta se nadate postići tokom određenog vremenskog perioda. (Recimo, u narednih šest mjeseci.)

Twentieth Century Fox

Oni Obratite Running Prijavite njihovih dostignuća

Čak i ako mislite da imate fotografsko pamćenje, nikad ne boli da zapišete listu svojih postignuća kao što se desilo u realnom vremenu. Na primjer, taj dan, opalio PowerPoint prezentaciju ili mjesec vam ramena dva puta opterećenja kada vaš tim je kratko osobljem. Doći vrijeme pregleda, to može biti izazov za pamćenje svakog pojedinca feat ali ne ako to zapisao.

Oni imaju tendenciju da im lični brend

Social Media 101: Ako vaš šef prati na Twitteru, obratite pažnju na ono što pišete. Drugim riječima, mislim društvenih medija kao sredstvo za pojačavanje vašu stručnost i na radnom mjestu relevantnosti (zdravo, Insta od tog cool sajam) u odnosu na mjesto da ide na neprikladno ili slabo isprekidan jeca.

Oni Umrežite Interno i eksterno

Možda nikada nećete morati raditi s Joanne u računovodstvu. Pa šta? Intoniranje međuresornu odnosi mogu povećati prisutnost kompanije i pokazati svoju šef da si timski igrač. Sa druge strane, umrežavanje outsidethe ured (i unutar vašeg polja) je također dobra ideja, jer vam daje priliku da se veličine do na tržištu i dobiti osjećaj vaše vrijednosti i vrijedan. (Korisne informacije da bi u zadnjem džepu kada je vrijeme za pregled.)

Oni nikada Idi Ured Party

Deset poena za staromodne vremena lice. Pojavljuju čak i ako je to jadno ili možete ostati samo za jednu čašu vina-šalje poruku koju stavljaš u nastojanju više od onoga što je potrebno.

Oni Drama-Free

Liderski potencijal je broj jedan preduvjet za kretanje redove. Ali, ako se izgubite u radnom mjestu trač ili napraviti valove preko osnovne zadatke, što odražava loše i može potonuti se šanse da pred nama.

Povezane vijesti


Post Novac

6 stvari koje se uvek prodaju u junu

Post Novac

8 puta treba tražiti povraćaj novca (i šta to reći)

Post Novac

6 cijene koje možete (i trebali) uvijek pregovarati

Post Novac

6 stvari koje se uvek prodaju u decembru

Post Novac

Kako podići netaknutu djecu

Post Novac

Kako žena iz New Yorka, koja iznosi 95.000 EUR, troši svoj novac

Post Novac

Kako uštedjeti 500 evra za zahvalnicu

Post Novac

10 najjeftinijih gradova u Americi

Post Novac

7 sneaky načina za uštedu na ljetnom putovanju

Post Novac

5 mesta nikada ne koriste debitnu ili kreditnu karticu

Post Novac

11 finansijske obaveze za očekivanje majki

Post Novac

7 ciljeva u karijeri treba da se usredsredite na 2018